Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Dava

Dava
Valódi név: Juc 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0018298
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Dava
Lakhely: Gliese 581d system
Születésnap: 1991-05-20
Regisztráció dátuma: 2009.01.04. 15:46:08
Látogatások száma: 1749
Utolsó bejelentkezés: 2017.08.22. 18:27:13
Hozzászólások: 394
Képek :
mostmiafasztfényképezelhe 0301r523 20840652_1528485647190831_1562845850487157475_n 1003
Ismerősei :
A Busó, csabesz, Destroyer Man, DreamsAfterDeath, Eric Drawen, Evil, Fata Morgana, Horvbali, Massacrschmitt, Mörknatt, Mötal Ace, Nimrith, SirHenryMorgan, TheRealHunter, tomiguy, Tuardan, Turi, Zakkant, Zyrrixxy
Kedvenc együttesei :
СатанаКозел, Annihilation, Aquilius, Arkona, Assur, Corvus Corax, Cruachan, Dark Cabaret, Drakum, Ego Fall, Eluveitie, Elvenking, Equilibrium, Etno Grupa Trag, Finntroll, Finsterfrost, Folkstone, Grai, Haggard, Heidevolk, Iskon, Korpiklaani, Loreena McKennitt, Moonsorrow, Myrkur, Niburta, Nile, Rektális Szerzetes Rend, Summoning, Tenhi, Thy Catafalque, Thyrfing, Troldhaugen, Trollfest
Együttes profiljai :
Isatha (Tiszta Ének), Lies Of The Machine (ének)
Szeret :
Minden ami etno, folk, főleg a magyar és szláv népzenét és dallamvilágot.

Fehércsokis twix

Muzsikás együttes

tűz

Se avessi il drappo ricamato del cielo,
intessuto dell’oro e dell’argento e della luce,
i drappi dai colori chiari e scuri
del giorno e della notte
dai mezzi colori dell’alba e del tramonto,
stenderei quei drappi sotto i tuoi piedi:
invece, essendo povero, ho soltanto sogni;
e i miei sogni ho steso sotto i tuoi piedi;
cammina leggera perché
cammini sopra i miei sogni.

Milyen sötét a te várad!
Vizes a fal!
Kékszakállú!
Milyen víz hull a kezemre?
Sir a várad! Sir a várad!
Utál :
hármas metró és a várakozás.
elegem van az érdekemberekből!

A túl édes dolgokat.
Fárasztó, ha csak a kedvenc együttesek a téma.
Magáról :
Ha már rózsa... https://www.youtube.com/watch?v=gl7O8_kWeOc
Szeretem a munkámat. Egyébiránt az antropológiai könyv szerint europid nagyrasszon belül észak-pontid embertípus közé tartozom. A fél életem a gép előtt töltöm, vagy a barátaimmal zenélek.Érdekel a biológia, az embertan, a szexualitás, a perverzió, a kínzások, a művészetek, a modern és klasszikus festészet, zene, a régi operák, a lövészet
az esztétika , erotika, tudományok, csillagászat, mikrobiológia, növénytan

"Mer' én onnan való vagyok, honnan az a csillag ragyog."

Music, acting and dancing. Keeps her happy! When someone is stressed out daily, they age faster. Find your passion people!

Pagan és folk metal leginkább.. A kisebb szláv együtteseket szeretem a dallamviláguk miatt, szinte kedvtelésemmé vált interneten keresgetni őket.Egyébként némely black metalt is meghallgatok,ha olyan kedvem van, bár egyáltalán nem követem a stílust.Arkona, Alkonost,Aq Bure, Bucovina, Dalriada, Dark Fusion, An theos, Dropkick Murphys, Eluveitie, Elvenking, Etno Grupa Trag, Finntroll, Heidevolk, Kamaedzitca ,Niburta, Nightwish, Saor, Summoning, Svaskalver, Troldhaugen Two steps From Hell, Voloh Grai РУЯН Stribog Tenhi Myrkgrav Antti Martikainen Muzsikás Salduie The Moon and the Nightspirit elsőre ezek határolják a kedvenc dallamaim, de power metalból és steampunk muzsikából is vannak kedvenc együtteseim. (+Kreator valamiért, bár a stílust nem követem). Légyszi ne keress már meg azzal hogy milyen zenét hallgatok, ide van leírva ennél többet én sem tudok mondani. Utálom hogy a rocker szubkultúrában ez a mérvadó. Ki nem szarja le? Fáraszt a téma. Ne keress meg ezzel úgy mintha érdekelne.. Mesélj magadról. Ne azt hogy most /2 év múlva /10 évvel ezelőtt milyen zenéket hallgatsz, nem hiszem, hogy ennyire felszínes vagy.

Rólad:

Néhány infó rólam
http://www.metal-archives.com/artists/Judit_Dauda/586157
http://www.bdpmetal.net/2016/12/ladies-of-metal-judit-dauda-isatha-lies.html

A hűvöset. A hajnalt. A minőségi száraz borokat. A közönségesség nélküli erotikát. A nyári záport.. Az intelligenciát.A negatív, depressziós embereket kerülöm. A meg nem értett művészekhez sem értek. Az apátia az ellenségem.
Most épp Myrkurt hallgatok...Elég király zene. Valami hasonlót szerettem volna mindig is csinálni. Persze ez egy önálló projekt lenne, már van két bandám,amibe vokálozom.Érdekel az antropológia, a zeneművészet és a festészet, a nyelvek, szeretek utazni, és nem titkolt vágyam hogy megjárjam a transszibériai vasútvonalat. A 90-es évek gyermeke vagyok és élvezem! Imádok táncolni,kicsit furcsa, de imádom Shakirát, sok mozdulatot lestem tőle. Néha megtalálsz a Zeg Zugban ahogy industrialra nyomom, mert a repertoáromban megtalálható pár kedvelt dark-goth dallam is(... Szeretem az XXL-es pólókat.Azz internetes ismerkedéseimben legtöbbször a valóságban mindig nagyot kellett csalódnom,tehát nem követném az eddigi hagyományt. Persze ha azt gondolod, hogy két mondatnál értelmesebben is tudunk kommunikálni, akkor írj. Tim Burton filmjeinek édes-komor atmoszféráját nagyon szeretem.
Az 40 és 60 közötti korosztállyal valamiért állandóan meggyűlik a bajom, ezáltal próbálom úgy kerülni őket, mint a tüzet.
"nagyon sokszor én is feltettem a kérdést:Létezik-e igazi, létezik-e normális férfi...Persze hogy létezik, de úgy gondolom, a mai világban az emberek lusták figyelni másokra, és mivel a kommunikáció nagy része itt, interneten történik, ami kissé személytelen, a kommunikáció 80 %-a pár mondat után elhal. Hibáztatjuk azt, aki nem ír nekünk, akivel döcögős a beszélgetés- de valljuk be, azért úgy beszélgetni, hogy nem halljuk az társunk hangját, nem látjuk a szemét, még a 21.században is nagyon nehéz, és ritka. (én pl a legjobb barátnőmmel 2 döcögős mondatot váltok facen, de fossuk a szót mikor együtt vagyunk). Ezért nem is gondolom, hogy az internetes társkeresés olyan jól működhet ebben a formában. Én szeretek ribanc lenni. Mert ha nem lennék kicsit ribanc, nem tudnám "eladni magam". -egy értékesítői munkához pedig kell némi ribancság, férfiak részéről is. Míg világ a világ, a nők kellették magukat, a férfiak meg leribancozták őket, titkon még is arra vártak, hogy megérinthessék a nőket, vagy lopjanak tőlük egy csókot. Annyiban változott ez a dolog, hogy a nők nem csak az utcán vonulnak pipiskedve, hanem az internet is lehetőséget adott rá, hogy megmutassák "bájaikat".


Elmesélek egy anekdotát, igyekszem rövidre fogni. Egy metál fesztiválon voltam egy másik országban. A horvát ismerősömmel egy ideje sétálgattunk a fesztivál területén, mikor megláttunk egy nem túl szép arcú, kicsi, vézna srácot. Egy táblát tartott magánál, amire rá volt írva: Free hugs. Felsóhajtottam, és az ismerősömhöz fordultam: -Milyen szomorú lehet ez a srác, idegenekkel akarja megöleltetni magát. Mire Lucija így felelt: - Miért gondolod hogy szomorú? Teljesen boldognak tűnik, és élvezi, hogy a nap süt rá, és az emberek a fesztiválon odajönnek hozzá és megölelik. Akkor döbbentem rá, milyen nagy gondolati, kollektív tudati különbségek vannak a nagyrészt magyar mentalitás és a legtöbb európai ország között. Nem hittem az ilyesmiben,de el is döntöttem, hogy a pozitív gondolataim hagyom érvényesülni, és azontúl úgy élni az életemet. Kemény szavak, de elkeserítő, mennyi boldogtalan ember van ebben a csoportban, aki a lelke kis részében biztos vagyok benne, hogy élvezi a boldogtalanság érzését-különben már sikerült volna rajta változtatnia.
Megőrülök a "csizni" végződésű kreált szavaktól, főleg, ha egy férfiember szájából hallom ezt.
Vicces, hogyha ki teszem, hogy alkalmi, laza kapcsolatot is keresek, a sörök és privát üzenetek küldésének száma megduplázódik...Nagyon gáz. Alkalmi, laza kapcsolat mellett nem azt értem, hogy leszoplak... Azért ikszeltem be, mert szeretek flörtölni, nevetni, incselkedni. Szívesen várom a női nem leveleit is.


Miért van az, hogy bárhol bármit meglátogatok,és innék egy pohár bort, IHATATLAN a bor?? Annyira ihatatlan mintha levették volna a legolcsóbbnál is olcsóbb kannásat a polcról és azt is felvizezték volna. Egyszerűen a harmadik hely ahol vagyok, hogy azt mondom, hogy visszavágom a pultosnak,már alig tudom magam moderálni komolyan, pedig tudom, hogy nem a felszolgáló tehet róla. Végig fogok menni a budapesti underground helyeken és meg fogok jelentetni egy nagyon csípős cikket erről. Szégyen!!! Szégyen, hogy boros nemzet vagyunk, és ilyen lőrét árulunk. Szégyen, hogy 150 decije, mikor elmegyek a Mátrába, és ugyanennyiért a legminőségibb termelői bort kapom.Mivel borkedvelő azért minimális fogalmam van róla, hogy mi milyen márka és mi milyen ízű. Elég széles spektrumon kóstoltam száraz fehérbort, és a tescos 299-es Gléda nem olyan ruppótlan ízű, mint amit rámtestálnak. Undorító. Arra kérek mindenkit ezzel a poszttal, hogy próbáljunk meg változtatni a helyeken, és BEÍRNI abba a nyomorult könyvbe ha valami nem tetszik. Az egyetlen hely ahol elfogadható minőségű bort lehet kapni az az S8, és ezt semmilyen elfogultságból nem mondom!

Eszembe jutott mikor a szlovén határnál voltunk, és a vonaton elkérték a személyim...Nagyon csikorogtak a határőr agyának fogaskerekei, mert a személyigazolványomon egy fekete hajú szemüveges képem volt..Muris volt látni ahogy próbálja az arci adottságaimat belőni.Egyébként a KRESZ vizsgán is hasonlóképpen jártam, emiatt alig akartak levizsgáztatni. ^^

Betegesnek érzem hogy a legtöbb lány modell akar lenni és a kisebbségi komplexusában az imponál neki, hogy a metaltarsadalom furcsa emberei kiverik rá, vagy legalábbis csorgatják a nyáluk a képei alatt, miközben ő egy "elérhetetlen díva". Rohadt sokszor kértek fel engem is fotózni nem egyszer minőségi fotósok! Csak nekem elegem van abból hogy minden lány azt hiszi ő szarta a spanyolviaszt és azt hiszi, mert van egy műtermi fotója, már megérinthetetlen. Bossazntó és idegesítő.

MURPHY biztosítási törvényei-Dögei Sándor

A biztosítás egy nagy klasszikusa fogalmazta meg valahol: "Ahhoz, hogy jó és sikeres biztosítási szakember lehessél, háromféle tulajdonsággal mindenképpen rendelkezned kell:
a) cinizmussal, hogy képviselni tudd a biztosító érdekeit a kárt szenvedett, de kártérítésre nem jogosult ügyfelekkel szemben

b) empatikus képességgel, hogy megértsd az ügyfelek problémáit is, és

c) humorérzékkel, hogy el tudd viselni önmagad, ha az előző két tulajdonság egyszerre lakozik benned."

Kutyatörvény
Ha házhoz kell menned kárt becsülni, a kutya biztos, hogy hamis.
Folyománya: Kifelé menet a kutya annál hamisabb, minél elégedetlenebb a gazda a megállapított kártérítési összeggel.
Oldalági folyománya: Nincsen olyan kutya, amelyik nem harap.
A biztosítási termékfejlesztok törvénytára
A biztosításmatematikus (aktuárius) alaptörvénye
Bármilyen trendet is mutat egy veszélynem statisztikája, amint beépíted egy díjkalkulációba, a trend megváltozik.
Juhos A. féle folyománya: A trend mindig úgy fordul meg, hogy abból a biztosítónak veszteségei legyenek. "

Még jó, hogy nem vagyok túl okos. Valószínűleg magányos lennék.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8949 4.8949  (257 db)
Rocker-index :4.9407 4.9407  (253 db)
Szesz-fogyasztás :4.9004 4.9004  (231 db)
Kockasági-mutató :4.8949 4.8952  (229 db)
Profil-minőség :4.9183 4.9183  (257 db)
Hozzászólások :
<< < [1-10] [11-20] [21-30] ........ > >>
pua
2017.08.13. 22:39:46
Dava írta :
pua írta :
Dava írta :
Skála Kópé írta :
Miert, milyen kulonbsegek vannak a magyar es mas nemzetek rokkerei mentalitasa kozott??


Nem tudom, nem vagyok rocker, nem figyeltem meg a rockerek mentalitását. Az emberekről általánosságban tudom elmondani hogy sokkal pozitívabbak és egészen más szemléletűek, mint itt Magyarországon


Magyarországnak tán Mátyás alatt voltak utoljára győztes háborúi, gazdaságilag nullán állunk, a magyar nők meg a világ legnagyobb kurvái, de milyen szomorú, hogy ezekhez nem mosolygunk.


Igen, ezért is szándékozom innen elhúzni a faszba. Én nem takarítom más szemetét.


Csak majd a külföldiekét.
 
pua
2017.08.13. 21:32:42
Dava írta :
Skála Kópé írta :
Miert, milyen kulonbsegek vannak a magyar es mas nemzetek rokkerei mentalitasa kozott??


Nem tudom, nem vagyok rocker, nem figyeltem meg a rockerek mentalitását. Az emberekről általánosságban tudom elmondani hogy sokkal pozitívabbak és egészen más szemléletűek, mint itt Magyarországon


Magyarországnak tán Mátyás alatt voltak utoljára győztes háborúi, gazdaságilag nullán állunk, a magyar nők meg a világ legnagyobb kurvái, de milyen szomorú, hogy ezekhez nem mosolygunk.
 
NightHawk
NightHawk
2017.08.13. 17:30:48
Dava írta :
Egész normális ízlésed van.


Ohh, köszönöm szépen:)
 
Skála Kópé
Skála Kópé
2017.08.13. 14:17:58
Miert, milyen kulonbsegek vannak a magyar es mas nemzetek rokkerei mentalitasa kozott??
 
Csála Kápé
2017.08.12. 19:48:16
Dava írta :
elég béna írta :
Dava írta :
elég béna írta :
Érdeklődnék.


tedd azt.


Kiköpöd, vagy lenyeled?


Attól függ mit. Pl a romlott ételeket kiköpöm.


Meg se szagolod, egyből beveszed?
 
rogue noir
rogue noir
2017.05.30. 03:31:37
kicsit messze laksz... úgy 20 fényévnyire, őshonos vagy ott, vagy valahogy megoldottad az intersztelláris utazást? :)
 
traktor
traktor
2017.03.15. 11:06:26
Ezek szerint a fehér csokis Twix nem túl édes?
T
pösta66
pösta66
2016.12.24. 16:37:36
Szia.Kellemes ünnepeket!látom arkona is a kedvenced,épp most hallgatom(goi rode goi)
 
Alus
Alus
2016.12.08. 20:55:43
KÖLTÉSZETTAN

Charles Morice-nak

Zenét minékünk, csak zenét,
ezért a versed lebegőben
ragadd meg a lágy levegőben,
amint cikázik szerteszét.

Ha szókat írsz, csak légy hanyag,
és megvetőn dobd a zenének,
mert édes a tétova ének,
s a kétes olvadó anyag.

Fátylak mögött tüzes szemek
és déli, reszkető verőfény,
s a langyos őszi ég merő fény,
kék csillagok tündöklenek.

Mert csak te kellesz, Árnyalat,
és semmi Szín, koldusi ékül,
ó, fuvola s kürt összebékül,
e síma álomszárny alatt.

A gyilkos Csattanó gaz úr,
baj lenne ha versedbe hagynád,
az ötletet, e durva hagymát,
melytől könnyez a szent Azúr.

Szónoklat? Törd ki a nyakát
és jó, ha izmod megfeszíted,
pórázra szoktatván a Rímet.
Mi volna, ha nem volna gát?

Ó jaj, a Rím silány kolomp,
süket gyerek, oktondi néger,
babrál olcsó játékszerével
s kongatja a szegény bolond.

Zenét minékünk, muzsikát!
Legyen a vers egy meg nem álló
lélek, mindig új vágyba szálló,
mely új egekbe ugrik át.

Egy jó kaland legyen dalom,
hajnalban, az ideges szélben
mentákra üljön észrevétlen...
A többi csak irodalom.

Kosztolányi Dezső fordítása
" Örülj, hogy élsz. Dühöngj, hogy meg kell halnod"

Madigan
Madigan
2016.11.05. 08:45:19
Jók a fotók :)
Madigan
<< < [1-10] [11-20] [21-30] ........ > >>

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat