Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok Bejelentkezés rss MagyarEnglish
   Plakátok : \
A Hammer Concerts bemutatja:  COMBICHRIST

Slayer

Az Atreyu új lemezzel Budapesten

Steel Panther - Budapest

III. Halász-Rock Fesztivál és Családi Nap

Cannibal Corpse, Slytract

MOOD

[Tovább...]

   Új cikkek \
Helldiver: A túlélés záloga
"vannak, akik szentként tisztelik az otthon melegét, mint egy korona ékkövét"

A Nógrád megyei Helldiver zenekar első, Túlélés záloga című albuma Nemzeti Ünnepünkhöz igazítva, március 15-én jelent meg. Azóta is szinte sorra jelennek meg róla a jobbnál jobb kritikák, amelyek ígéretes kezdőrúgást és izgalmas meccset sejtetnek a helldivereknek.


_Saci_, 2019. május 21. kedd (14:23:49)
Nincs szavazat!
Kibújt a SZÖG a zsákból - Zenél, alkot, oktat és gondolkodik - 'Mélyinterjú Szabó Gergellyel'
Zenél, alkot, oktat és gondolkodik

Szabó Gergely "Szög" talán nem szorul külön bemutatásra, elsősorban a Dalriada billentyűseként ismerős sokaknak, mellette pedig több formációban is alkot, zenél (Mandara, Mood Attack Project, Unplugged Pressure). A zene szinte teljesen átszőtte életét, ugyanis a hétköznapokban tudását igyekszik átadni másoknak. Egy nyughatatlan, kreatív figura, sokszínű egyéniség, érdekes és fontos gondolatokkal. Régóta tervezett beszélgetésünk sikerült összehozni, ahol a szokványos kérdéseket mellőzve egy másik, talán emberközelibb oldalról közelítettük meg a dolgokat. Ajánljuk figyelmetekbe!


Szapy, 2018. december 22. szombat (17:23:11)
Nincs szavazat!
Skaltrax: Mi nem barátok vagyunk, hanem egy család
Kazincbarcikán debütált a borsodi zenekar

2018. május 11-én, pénteken debütált a borsodi Skaltrax nevű formáció. A kazincbarcikai Diamond Rock Club adott otthont első fellépésüknek. A magukat dallamos death metalt játszó bandának aposztrofáló zenekar meglepően sok, kb. 100 fizetővendéget vonzott be a Diamondba. Ez két okból is kellemes csalódás volt, hiszen manapság a mainstream bandákon kívül igencsak gyér a látogatottsága a klubkoncerteknek, ráadásul egy majdnem ismeretlen együttesről van szó…


Balog EvaJudit, 2018. május 23. szerda (12:39:48)
Nincs szavazat!
Mi is az a Sexnuggets?
Gyors kérdezz felelek a banda tagjaival

Van aki kifejezetten rajong a Sexnuggets dalaiért, s akad olyan, aki még csak nem is hallott róluk. Legegyszerűbben így lehetne vázolni a képet, melynek arányait közelítendő céllal oldalunkon is bemutatkozik a budapesti székhelyű, 4 tagú pop-rock, funk és grunge stílusjegyekkel felruházott zenekar. Az első nagylemez 2016-os megjelenését követően a kiadó Fonogram díjra jelöltette a csapatot, a Rock Rádió műsoraiban rendszeresen hallani felőlük, valamint 2017-ben megérkezett az első professzionális videoklip is. Pár kérdésre a tagok fejtették ki, mi is az a Sexnuggets, kiről és hogyan szól, valamint pár közelgő koncertről is szó esett!


B.K., 2017. november 30. csütörtök (11:54:37)
Nincs szavazat!
Amaranthe és Eluveitie - Két új felállású, mégis energikus és életképes csapatot láttunk
˝Azért a csajfrontos indusztriál nem egyezik a death metálos folkkal rajongó bázisban...˝

Nemrégiben ellátogattunk az Amaranthe és az Eluveitie közös budapesti koncertjére. Számomra mindkét csapatnál az volt a legérdekesebb, hogy az új felállásban hogyan működnek élőben. Az Elyze Ryd vezette Amaranthe megvált Jake E énekestől és helyére a Dyzanty frontembere Nils Molin került, míg a svájci folk csapat szinte a teljes legénységet lecserélte, nyilván Chrigel Ganzmann-t leszámítva. Hiába 15 éves zenekar, így szinte új csapat hatását keltette az Eluveitie, de szerencsére nem kellett csalódnunk így sem.
Kieron Gotthard Flenningen, 2017. november 15. szerda (15:34:57)
Nincs szavazat!

Zivatar: egyszemélyes projektből kinőtt zenekar
˝Mindenképpen valami egyedit szerettem volna létrehozni, szakítva a sablonokkal...˝

December 29-én a Fekete Zaj Fesztivál szervezésében a Dürer kertben debütál a Zivatar. Ennek apropójából beszélgettünk Petheő Attilával (korábban a Doomsday, De Facto, The Penta Concordia (MDB/Katatonia/Anathema feldolgozás zenekar) és Tesstimony, jelenleg a Bornholm zenésze), a Zivatar megálmodójával.


Balog ÉvaJudit, 2017. szeptember 15. péntek (16:01:40)
 10.0 - 1 szavazat
Iced Earth - Incorruptible (2017)
˝Igenis lehet a mai világban hiteles, korrekt hangzású, a már sokak által eltemetett, kritizált ba˝

Első ismeretségem az Iced Earth-szel ’98-ban történt a TV-ben, talán a Viván (?), amikor még tombolt az alternatív rock láz, de már bontogatta szárnyait, s kitörni készült a skandináv újhullám (Nightwish, Hammerfall). Furcsállottam is, a sok „divatrock” között feltűnő, Metallica/Maiden mixtúrájú zenekar művét: a Melancholy eposzt, …ez,de érdekes banda!!! A nagy szerelem igazán 2000 környékén teljesedett be, unokatesóm közvetítésével, aki igazából mindenevő volt zenei téren. A Dark Saga album egyszerűen leterített, amit Ő mutatott nekem, nagy hatással volt rám, rabja lettem, a zenekar teljesen a hatalmába kerített.


Szőke Viktor, 2017. július 26. szerda (21:14:45)
Nincs szavazat!
Várnál rájuk újabb 20 évet? - Foo Fighters koncerten jártunk
Vajon 68 évesen ugyanilyen intenzitással csapnak arcon?

Ha vetünk egy pillantást az elmúlt évekre (s még pl. a következő 10 hónapra), a nemzetközi színtérről milyen felhozatal jut hazánkba, meg kell hagyni, elég szépen alakult a lista. Főleg, hogy akad köztük, akire kifejezetten sokat kell várni. Akár két évtizedet. Gyakran ott a nagy kérdés, mit kapunk a nagy várakozást követően? Unalmas haknit, negatív élményt, vagy emlékezetes koncertet? Tavaly a Red Hot Chili Peppers tündökölt a 20 év után visszatérő szerepében, két pazar estével megajándékozva a közönséget, idén pedig a Foo Fighters érkezett hasonlóképp, ha ‘csak egy’ maratoni program erejéig is, ellenben merem azt állítani, hogy az előbbit is felülmúlva.


Szapy, 2017. június 29. csütörtök (19:58:13)
Nincs szavazat!
Anthrax / Raven Age – Barba Negra Track
"Scott Ian igéretett tett rá, hogy jövőre újra ellátogatnak hozzánk."

Azt hiszem, most rendesen kárpótolta rajongóit az Anthrax a tavalyi visszamondott Fezenes koncert miatt. Rövid időn belül ugyanis másodszor tették látogatásukat hazánkban. A márciusi Barba Negrás klub buli után, (aminek az apropója a 30 éve megjelent Among The Living album volt) most a Barba Negra Track színpadát zúzták meg a 35 éves fennállásukat ünneplő turné keretén belül. Aki lemaradt a márciusi teltházas buliról, az most bepótolhatta a kimaradást, aki pedig ott volt, az repetázhatott.


Bodzilla, 2017. június 24. szombat (13:42:05)
Nincs szavazat!
Tankcsapda show az Arénában
Tankcsapda, Reload, Pennhurst 2017.04.28.

A Tankcsapda két évtizede már Magyarország vezető, és kétség kívül a legnagyobb rajongótáborral rendelkező rock zenekara. Ezért is érthetetlen, hogy ez idáig önálló koncertet, miért nem adtak még az Arénában? Nos, hát ennek is elérkezett az ideje. Ahogy már az előzetes interjúkból is lehetett tudni, erre az alkalomra különleges show-val készültek a Tankok, az Aréna közepére helyezett színpadán. Az est két vendégzenekara a hazai Pennhurst és a német Reload volt.


Bodzilla, 2017. május 02. kedd (15:04:18)
Nincs szavazat!

   Cikk kategóriák \
Archív
Régi cikkek ( 53 cikk )
Interjúk
Interjúk bandákkal, zenészekkel és másokkal. ( 342 cikk )
Beszámolók
Itt megtudhatjátok miről maradtatok le. :) ( 567 cikk )
Egyéb
Itt találhattok meg minden mást. :) ( 17 cikk )
Recenzió
Lemez, DVD és egyéb kritika ( 285 cikk )
  Nincs kategorizálva
( 5 cikk )

   Üdvözöllek \

Felhasználó:

Jelszó:


Jegyezd meg!

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó? ]


   Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer


   Keresés : \


   Tagok kedvenc együttesei : \
1.Tankcsapda (5111)
2.Metallica (4999)
3.Ossian (4171)
4.Pokolgép (4007)
5.Depresszió (3829)
6.Slipknot (3791)
7.Nightwish (3756)
8.Iron Maiden (3528)
9.Kárpátia (3514)
10.Road (3487)
[Tovább...]Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat