Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Kieron Gotthard Flenningen

Kieron Gotthard Flenningen
Valódi név: Pásztor Csaba 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0011901
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Kieron Gotthard Flenningen
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1989-03-20
Regisztráció dátuma: 2008.08.02. 21:59:21
Látogatások száma: 799
Utolsó bejelentkezés: 2017.12.01. 10:46:55
Hozzászólások: 237
Képek :
profil DSCF9515_filtered keeeep
Ismerősei :
AnevemCH, a_szakállas, bedina7, Börnáj, Dorci, DragonMano, Dzsiki, Élve eltemetve, Hallucinogén pogácsa, Hope, ihhr_, Kamupipőke, Khainor, Kispilla, Kitkat, Koko, Liliomleany, lillacry, Lucipurr, Metal Andesz, Ragnaar, Riana, Rocktóber, Roonel, Susy, Théba, TokenD, Viking90, Vivien°, Zsu75, [fülig] Jimmy
Kedvenc együttesei :
Amon Amarth, Anubis Gate, Avantasia, Ayreon, Dream Theater, Faith No More, Gotthard, Judas Priest, K3, Kalapács, Led Zeppelin, Liquid Tension, Metallica, Moby Dick, Nightwish, O.S.I., Omen, Opeth, Paradise Lost, Pathosray, Redemption, Robinzon Cirkusz, Sabaton, Savatage, Skid Row, Tankcsapda, Tenacious D, Transatlantic, Wisdom
Szeret :
A Rockvilág rádió műsorvezetője, szerkesztője, koncert fotósa vagyok. Ami valójában egy elmegyógy és intézet, de én élvezem! Túl bonyolult személyiség vagyok. Tűz és víz. Bármit leírnék nem lenne értelme, mert mire végére érek úgy is meggondolom magam.(áhh nem ez sem igaz...vagy igen) Szóval ha bármi érdekel írj és kérdezz nyugodtan. Szívest örömest válaszolok. Sajnos azonban nem áll módomban válaszolni a kelet-ugandai és a dél-pakisztáni nyelvjárásban íródott levelekre, ugyanis azokat még nem beszélem folyamatosan. Ezenfelül azonban szinte bármire nyitott vagyok, és ami megtetszik azt asszimilálom.. Minden ellenállás hasztalan. Van egy különleges képességem is: Velem bármikor el lehet ázni. ( és itt nem csak az alkoholos értelmét lássátok a dolognak). Én képes vagyok akkor is megázni az esőben, ha épp a sivatagban porszívózok 80fokban.. Szóval akinek ilyen perverziói lennének, az keressen. Ahol én vagyok ott az eső is ( nem vállalok betonozást..:D) Két dolgot utálok.. a nagyon meleget és a még melegebbet!!! jah és a molylepkéket!!!! Aki megöli a molylepkéket szentté avatom!!! De, hogy némi komolyságot is vigyek az egészbe: Azokat az embereket kedvelem meg hamarabb és jobban, akik többek az átlagosnál, akik valamilyen szinten mélyebbre jutottak, a középszerű lelki lét sekélyes mocsaránál. Akik nem elítélnek, hanem megértenek, és akik előbb megismernek, mintsem leírnak. Szeretem, ha valakivel többről lehet beszélgetni, mint a "szex-pia-RnR" háromszög ( persze ennek is nyilván megvan a helye), és aki amellett, hogy tud komolyabb lenni, megvan benne a kellő hülyeség és infantilizmus, ami nélkül nem ember az ember.:) Lehet közhely, de inkább legyen egy aki ilyen és mindenben partner, mintsem húsz akik közösen érnek annyit (vagy még annyit sem ), mint az az egy. Ha úgy érzed Te vagy, vagy Te lehetsz az az egy, nyugodtan írj és kérdezz ha mersz:) "Minden másra ott a Master Card.." " Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos"
Magáról :
" Living in the limelight little did I know I was dying in the shadows and the mirror was my soul It was all I ever wanted, everything I dreamed But the dream became my nightmare and no-one could hear me scream With these six-strings, I make a noose To take my life, it's time to choose The headlines read of my suicide, of my suicide"
How can I feel abandoned even when the world surrounds me, how can I bite the hand that feeds the strangers all around me, how can I know so many never really knowing anyone???
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (49 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (57 db)
Szesz-fogyasztás :4.9821 4.9821  (56 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9474  (57 db)
Profil-minőség :4.9825 4.9825  (57 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat