Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
ProfilFotókIsmerőseiKedvenc zenekarai
Jente
Valódi név: Kovács Ella ( Gabrielle ) 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0030532
Weboldal címe: http://www.last.fm/user/DodJente
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1994-08-27
Regisztráció dátuma: 2009.10.13. 16:42:47
Látogatások száma: 118
Utolsó bejelentkezés: 2013.11.21. 21:54:52
Hozzászólások: 91
Szeret :
Kedvesemet (L) _ természetet-->erdőket_ történelmet_ Zenével foglalkozni (akár hallgatni akár játszani)_ sétálni,futni,biciklizni_ olvasni,rajzolni,festeni_ utazni_ pókokat,baglyokat,hollókat,nagy macskákat meg a többi hozzájuk hasonló állatot_ melankóliát_ filozofálni_ koncerteket_ régi dolgokat_ feketét,sötétkéket,vöröset_ azokat a személyeket akik közel állnak hozzám :)
Utál :
a fentiekben felsorolt utóbbi embereken kívül mindenkit-->(cigányokat, nem cigányokat -négerek,arabok zsidók... stb stb....- [ party p*csákat + ezek futtatóit,egóista senkiket, divat arcokat {akik divatból vannak csak valamilyen stílusban mint pl: divat gót, dvat emó stb}meg azokat is aki sátánistáznak folyton)_ rózsaszínt + a világos színeket_ disco zenét_ DIVATOT_ Magyarország politikáját_ veszett szmogot Budapest felett_ bezártságot_ romantikus nyálas könyveket, filmeket_ az emberi tulajdonságok 75-80%-t_
Magáról :
Üdv! Hmm.. hol is kezdjem..? Gabriella a nevem, de Ellának, vagy Jentének hívnak. ( a Gabriella nagyon ellenszenves számomra, s talán emiatt nem is szeretem ha az eredeti nevemen szólítanak ). A tizenhatodik életévemet hagytam el 2011 augusztusában s vészesen haladok a 17 aztán meg a tizennyolc felé ( jajj nekem.. ) Szabadszálláson élek ( még....) és Budapestre járok iskolába az Övegesbe. Kedvelem a sötétséget s a vele kapcsolatos mindent. Kedvenc színem innen eredőleg is a fekete ( meg egyéb okom miatt is.) Ellenszenves, gonosz, undok, pesszimista, pofátlan némber vagyok sokszor ( vagy mindig ..?! ) aki folyton harcol a saját igazáért és önfejűsége s hiúsága kíséri élete rögös útjain, de jó oldalam is akad csak ahhoz olyan ember szükségeltetik akit megbecsülök illetve szeretek. Nagyon antiszociális vagyok, undorodom a társadalom (majdnem minden) tagjától és nem tudok megbízni szinte senkiben. ( Azért akad egy két lény akinek szívesen viselem társaságát s talán még hiszek is nekik. ) Viszont nem hiszek istenben (már jó rég...). A zene s a halál azok mikbe hitemet vetem. Elragadónak találom Magyarország természeti szépségeit , s kultúráját( ettől függetlenül rühellek itt élni), ugyan így vagyok még Oroszországgal, Norvégiával, FINNORSZÁGGAL, és Skóciával. Kedvenc időtöltéseim a zenével való foglalatoskodás (értem ezt hallgatásra vagy előadásra), macskázás, olvasás, rajzolás, sétálás/természetjárás (főként az erdők szerelmese vagyok) utazgatás,baglyok,hollók, pókok és egyéb mesés állatok nézegetése. Stílusomat tekintve a gótika felé húzok rettenetes erővel, mely a metál stílussal elegyedik. Igyekszem önmagamat kifejezni öltözködésemet illetően. Megvetem a divatot mert szolgasorba állítja a jó népet és megvetek mindenkit aki követi s közben az egyediségről/egyéniségről szónokol.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.5946 4.5946  (37 db)
Rocker-index :4.6757 4.6757  (37 db)
Szesz-fogyasztás :4.7222 4.7222  (36 db)
Kockasági-mutató :4.5946 4.7027  (37 db)
Profil-minőség :4.6216 4.6216  (37 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat