Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Tacsiazuma

Tacsiazuma
Valódi név: Papp Krisztián 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0055446
MSN cím: 
Skype: tacsiazuma
Weboldal címe: http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=1049856
Lakhely: Szeged
Születésnap: 1986-05-17
Regisztráció dátuma: 2012.02.22. 12:45:07
Látogatások száma: 12
Utolsó bejelentkezés: 2014.05.03. 14:21:59
Hozzászólások: 20
Képek :
Csakhogy a C2H5OH-s jellegű szavazásnak értelme legyen :P (2) Atlantis A kedvenc Boros-szikszai (a Sötétség ivadékainak borítója) Elmerengőben A szende értelmiségi fej :D
Kedvenc együttesei :
30Y, AC/DC, Amorphis, Avenged Sevenfold, In Flames, Metallica, My Darkest Days, Nirvana, Ossian, Placebo, Pokolgép, Rise Against, Skillet, Supernem, Tankcsapda, Three Days Grace, Vad Fruttik
Szeret :
Imádok motorozni, tekerni, imádom leírni a gondolataimat, akár a blogomba, akár máshova, imádom a fantáziám túráztatni szerepjátékozás közben, imádok szakadó esőben szétázni, imádom a meglepetéseket, imádok szeretni és szeretve lenni, imádom az akadályokat, amiket le tudok győzni és úgy összeségében imádok élni!

Ha valaki évek múlva talál a könyvesbolcok polcán olyan könyvet, aminek az írója Chris M. Stooler-ként emlegeti magát, akkor az Én vagyok :) Mivel most amolyan passzív féléves vagyok, ezért már van időm írogatni, úgyhogy neki is estem a Fedorah ciklus első könyvének "A holdsóvárok" címmel, összegyúrva minden eddigi ötletemet, mert meguntam a novellásdit :)

(Az első 52 oldal már letudva, így akit esetleg érdekel egy kis ízelítő, netán ellenállhatatlan vágyat érez, hogy kritizáljon, az dobjon egy üzit :P)
Utál :
Ha alaptalanul gyanusítgatnak és nem hisznek nekem.
Ha valaki túlzottan merev, begyepesedett és ezen nem hagy változtatni, hogy legalább "megmutassák" neki, hogy miről is szól ez az élet.
Ha valaki nagyon titkol olyan dolgokat, amiket semmi oka nem lenne
A hiszti... az kikészít, akár gyerek csinálja, akár nagy lányok =)
Amikor az utcán a sok trendyman bömbölteti a vacak mp3-as telefonját.. (a lopott telefonhoz meg ugyebár nem jár headset :P) hát azok közé is nyomnám a repeszgránátot =)

Na és a legfontosabb: A hatalom iránti legyőzhetetlen vágyat...
Magáról :
Az egész világ ellen lázadok, de egyvalakinek feltétel nélkül megadnám magam..)

Jelenleg a napfényes Zugló egyik kis utcájában leledzem és a csudálatoss növényorvos MSc szakot hallgatom (a már kevésbé napfényes) Gödöllőn már több, mint 1 éve, előtte tanultam jófajta út-híd-vasútépítő technikumot Békéscsabán, aztán 1 éven át levelezőn Debrecenben építőmérnöknek és szimultán dolgozkolódtam a világ legnagyobb munkakerülőjével karöltve, mint karosszérialakatos az autószerelő műhelyünkben. A dolog annyira jól ment, hogy kevés munkával viszonylag sok pénzt kerestünk és gondolkoztunk azon, hogy kiválunk és megalapítjuk saját cégünket a Tacsi & Lio Sufni-tuning co.-t :D, de minden véget ér egyszer, így az akkori barátnőmet követtem, felhagytam a levelezős sulival, mert rájöttem, hogy nem az én világom (illetve hiányzik belőlem a szakmai elhivatottság, bár ugyanez a helyzet a növényorvosdival is)... szóval követtem szegedig, ahol belevetettem magam az agrárszférába és egy bsc-t el is végeztem. Itt követték el szüleim azt a hibát, hogy megajándékoztak egy lakással, valamint azzal a tudattal, hogy még legalább 10 éven át élhetek a törlesztőrészlet okozta fejfájással. =)
A kapcsolat megszakadt, így már nem kapaszkodtam foggal/körömmel szögedébe. Beadtam a jelentkezésem a SZIE-re, igaz első helyen, mint biotechnomókus.. érdeklődés hiányában nem indult a szak, így maradt a 2nd chance, a növénydoki. Miután az akkori barátnőmmel szétmentünk, szegeden egyedül éltem és ez a folyamatos magány arra késztetett, hogy mindenképp kollégiumba menjek.
Akkor még nagyon jó ötletnek tűnt, de rá kellett jöjjek, hogy újból a 0-ról kezdhetek mindent... se barátok, se helyismeret, semmi.. Sajnos az ismerettségi köröm építése még mindig folyamatban van, mert pl. zeneileg hozzám hasonló embert nem nagyon találok, akit taktikai robbanófejekkel kirobbanthatnék otthonról egy jófajta koncertre, szóval in progress =)
A drágalátos MÁV-nak és annak a ténynek, hogy szinte már mindenki elhúzott az őshazából (Európa közepe, Sarkad... város) köszönhetően nagyon ritkán járok haza, így állandó lakhelyemnek tekintettem a kis koliszobámat (ami legalább csak az enyém volt, mármint a bérleti joga vagy mi :D) és immáron azt a bruttó 15 m2-t, amit az albérletben kiharcoltam magamnak.

Furcsa, mások számára felfedezhetetlen hasonlóságot szoktam megfigyelni az emberek között..

Van, hogy a múlt illatait érzem meg valahol..

Különös vonzalmat érzek a "magyar tanárnős" öltözékű nőneműek iránt :D

Tipikus éjjeli bagoly vagyok.. innen is ered a Holdfénytolvaj nick, amit magamra aggattam.. ha valakit érdekel hogy is jön ez ide, majd megkérdezi :)
Előfordul, hogy a hajnali virrasztás közben rámjön a futhatnék, van hogy nem is fekszek le utána egyáltalán, mert akkor már átestem a holtponton..

Döntéseimet vagy csak puszta logikával vagy tisztán érzések alapján hozom.. a kettő sosem keveredik.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (6 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (9 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (9 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (9 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (9 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:07

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat