Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

TerrorCat

TerrorCat
Valódi név: Alma TerrorCat 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0050662
Weboldal címe: http://rockerek.hu/TerrorCat
Születésnap: 1995-01-10
Regisztráció dátuma: 2011.06.22. 14:53:48
Látogatások száma: 84
Utolsó bejelentkezés: 2016.06.15. 00:00:50
Hozzászólások: 49
Ismerősei :
Mososzer
Mososzer
Lapaj
Lapaj
koponya80
koponya80
nyucat
nyucat
Metálcsászár
Metálcsászár
Adam*procyon*
Adam*procyon*
Lianne
Lianne
DaniTheOne
DaniTheOne
SHARON CZICZA
SHARON CZICZA
Thor_The_Thunder
Thor_The_Thunder
Kedvenc együttesei :
30 seconds to Mars, Alice in Chains, Alkemyst, All shall perish, Anorexia nervosa, Avanged Sevenfold, Behemoth, Belphegor, Bullet for my valentine, Burzum, centhron, Children of Bodom, Cradle of filth, Depresszió, Dimmu borgir, Dragonforce, Ektomorf, Epica, Evanescence, Gorgoroth, Green Day, Iron Maiden, Korn, Lordi, Manowar, Marduk, Marilyn Manson, Metallica, Morbid Angel, Mötley Crüe, Motörhead, nachtmahr, Nargaroth, Nightwish, Nirvana, Opus Atlantica, Paramore, Rammstein, Road, Satyricon, Sonata Arctica, The kovenant, The Poodles, The Pretty Reckless, Thristana, Twisted Sister, Underoath, Venom, Watch My Dying, x fusion, x r x, xotox
Szeret :
Gothic,cybergothic,cyberdark,doom,black,death,industrial,extreme metal életfogytig (de még utána is). Szeretek számolni,és elemzni,kísérletezni,ezért a matek és a kémia a kedvencem. Tényleg :) Szeretek a barátaimmal lógni,már ahova éppen sodor a sors,legyen az koncert,hegy teteje... :D Szeretek olvasni akármiről :) A goth szubkultúra rajongója vagyok,és képviselője ^^ Sosem voltam normális. Az különben is relatív fogalom :D Ezen kívül: -sportolni -rajzolni,festeni -énekelni -édesség -egészmogyorós csokiii -hosszú haj -koncertek,bulik -új dolgokat,zenéket,embereket,kultúrákat megismerni -szívemből nevetni -tél,zúzmarás táj,hideg -tűz,gyertyafény -Ady,Shakespeare,Lev Tolsztoj,Dosztojevszkij -a hattyúk tava Csajkovszkijtól milliomodjára is *-* -Gellért-hegy -végtelen tenger -virágok -vámpírkastélyok Meg még nagyon sok minden :)
Utál :
Az igazságtalanságot,azokat a retardált embereket,akik saját korlátjaikba zárják be magukat,és képtelenek beismerni,hogy megrekedtek egy szinten,és mély primitivitásuk táplálta irigységükben elítélnek,mert különbözöl tőlük. Nem szeretem,ha valaki unalmas,és másokat utánoz. Nem szeretem a műveletlenséget,és a beskatulyázottságot. -Csirkemáj -Nyers sajt -hamis barátok -jellemtelenség -határozatlanság -férfiatlanság -logikátlanság (logikátlanság nem =rendezetlenség) -az ok nélkül parasztkodókat (elmehetnek a búbánatba,köszönöm,én nem kérek belőlük) -politizálást -a rántottát félig nyersen fhöj -mulatós zenék,amikben öregemberek énekelnek szörnyű fahangon,és tuctuc megy a háttérben -magyar 'celebek' -verekedést,erőszakot -ok nélküli korlátokat -primitivitást,őstulkokat -rasszizmist (mekkora hülyeség,te jó isten!) -a hisztit -a tucatplázacicákat -ha valaki birtokolni akar,és dirigál,megfoszt a szabadságomtól -konzervativizmust,maradiságot -levegőtlenséget A lista végtelen. Ezeket nem vagyok hajlandó eltűrni ha tetszik,ha nem.
Magáról :
Dögös dög,elviselhetetlen természet,ami annyit foglal magába,hogy: akaratos vagyok,megengedem magamnak a szabad véleménnyilvánítást,ironikus vagyok,ha valami nem tetszik,vitatkozom. Empirikusan realista. Manipulálom az embereket-tudat alatt,és a bűvkörömbe vonom őket.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (44 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (47 db)
Szesz-fogyasztás :4.9767 4.9767  (43 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9762  (42 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (47 db)
Hozzászólások :
TerrorCat
TerrorCat
2014.06.05. 20:52:05
Imádom Ady mély és nyers őszinteségét.
Számomra a szex az olyan alapszükséglet mint a táplálkozás, ezért meg sem említettem :D Meg akkor kaphatnám az olyan pü-ket hogy megb*sználak...azokat meg nagy valószínűséggel bottal sem piszkálnám meg. Piálni szoktam- melyik rocker nem ivott még? :D
 
TerrorCat
TerrorCat
2014.02.13. 21:02:52
Thx :)
 
Vinettou
Vinettou
2014.01.06. 15:10:43
Szia:)))))
Ott a pont:))))))))))))))))
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat