Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Nova Rock 2018 (IV. nap)

A Rádió Rock bemutatja: GÉP, GÉP, GÉP, POKOLGÉP!!! POKOLGÉP 35 éves jubileumi nagykoncert

Judas Priest

SONS OF APOLLO

a Concerto Music bemutatja: A Nordic Symphony `18

[Tovább...]
Alvin a Diamondban - Sok kedvenccel megpakolt program jutott a barcikai bulira \

December 3. érdekes, kissé frusztrált nappá avanzsált az életemben. Az itt is vagyok, ott is vagyok, de sehol sem igazán és mégis mindenhol fíling nem az én világom. Az egyik helyen szülinapi party jóféle társasággal, kedves ismerős ünnepelttel, a másik helyen Alvin és a Mókusok koncert, s nem elhanyagolható módon szintén egy haver szülinapja....

„Nem tudom, mit tegyek, nem tudom, hogy legyen.
Miért is nem lehetek egyszerre két helyen,
Óóó Istenem, miért nincs két életem?”

Ja, ez nem az! De mivel szerénységemet csak a praktikus intelligenciám szárnyalja túl, némi logisztikázással megoldottam a helyzetet. Mert meg akartam oldani! Koncert előtt szülinapi köszöntés, némi alapozás, majd irány a Diamond RockClub, ahol szintén köszöntés és várakozás....

A bevezetőnek tulajdonképpen semmi köze nincs a történésekhez, csak próbáltam hosszasan magyarázni a bizonyítványomat, hogy vajon miért nem voltam jelen a vendégzenekar megmozdulásán. Szóval, szorri vagyok, de a Helo Zep-ről semmit nem tudok írni, ugyanis az ő koncertjük vége volt a jel az indulásra.

alvin_diamond2Sajnálatos módon egy egészségügyi problémát kellett orvosolni a backstage-ben, így kb. 20 perc csúszással indult a Mókusok bulija. Az Intro után az Illúzióval kezdett a 23 éves „mesefilm zenekar” (F). Már ekkor rendesen beindult a közönség, akik talán mondanom sem kell, nem a megszokott diamondos törzsközönség volt. Csak elvétve találkoztam magam korabeli egyedekkel, a rajongók jórésze még meg sem született a banda alakulásakor vagy az anyatejjel szívták magukba ezt a ska-metal-lírikus punk zenét, illetve a szókimondó szövegeket. És voltak vagy 200-an! :) A „tánctér” közepén hamarosan elkezdődött a pogózás, ami végigkísérte az egész koncertet. Mi meg „öregek” mester szinten toltuk ugyanezt fejben. Alvin, Viki, Márió és Sanyi végig együtt élt a közönséggel, folyamatosan ébren tartva a lelkesedést. Gyakorlatilag az összes kedvenc számom elhangzott a másfél órás program alatt: A bölcsek meg hallgattak, a Konfliktus, 21 múltam, Lacika, Elbaszott szerelem, Paraszt, Tökéletes világ... De a pörgős, számok mellett természetesen jelen voltak a lassú, lírai dalok is, mint például az Örökké vagy az egyik ráadás nóta, az Aludj csak is. A srácok (és Viki) persze itt is osztották a sört a színpadról, sőt a közönség kis ráhatással wall of death-t, ráhatás nélkül meg guggolást is produkált. A helyszűke sem akadályozta meg a fiatalokat, hogy néhányan picit belekóstoljanak a bodysurf élvezetébe. A megszokott forgatókönyv szerint Viki mutogatta a Mossák az agyad szövegét, Alvin énekeltette a fiúkat és a lányokat külön-külön a másik ráadás szám, a Kurva élet alatt, sőt Viki a közönség tagjaival közösen énekelte a Bizalom című nagy sikerű nótát, amit minden kedves úriembernek ajánlok meghallgatásra.

alvin_diamond1Alvinék készülnek az új lemezre, ennek első dala a Vesztes alkat novemberben debütált. De nem ezt a nótát hallhattuk tőlük az újak közül, hanem a Tankcsapda nemrégiben megjelent Dolgozzátok Fel! albumán felcsendülő Mennyország Tourist Alvin és a Mókusok-féle változatát.
A hivatalos 23. szülinapi bulin a Barba Negrában december 10-én viszont -úgy ígérik,- nem csak a dal lesz a repertoár része, hanem a hozzá készült klip is megjelenik majd.

Én személy szerint nagyon bírtam a koncertet, úgyhogy menjetek csak szépen el a születésnapi partyra, ahol sok jó emberrel, nagyobb helyen ünnepelhetitek meg ezt a bizonyítottan életrevaló társaságot!

A koncerten készült fotók lelőhelye:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1854759201436071&type=1


Az Alvin és a Mókusok hivatalos honlapja:
http://www.alvinrecords.com/index.php

Facebook oldaluk:
https://www.facebook.com/Alvin.es.a.Mokusok/

Következő koncert eseménye:
https://www.facebook.com/events/305766343136720/
Balog ÉvaJudit - 2016-12-09 (13:38)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4906)
2.Metallica (4868)
3.Ossian (3949)
4.Depresszió (3707)
5.Pokolgép (3694)
6.Nightwish (3635)
7.Iron Maiden (3444)
8.Kárpátia (3436)
9.Road (3357)
10.Rammstein (3298)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat