Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Anthrax - Worship Music (2011) \

Azt hiszem nem kell elmesélnem senkinek sem az utóbbi évek kavarásait a csapaton belüli történéseket a 2003 ban megjelent We ve 'albumuk óta. A régóta ígérgetett worship album végre itt van! Én magam sem, tudtam mit is várjak majd ettől az albumtól, személy szerint nekem mindig is a bella donnás felállásvolt az igazi! De amint az első "étvágy gerjesztő " dal kikerült a netre /fight em til you can't / már tudtam hogy nem hibáznak a srácok! Igazi among the livin' hangulatot idézett fel bennem a nóta széles vigyorral hallgattam végig de ez egy kicsit félre vezető is volt egyben . ugyan is scotték érezhették hogy ismét eladni egy olyan albumot nem lehetne mint anno . ezért igen csak érződik a többi dalban azért a Bush érás Anthrax is.

anthrax



Ami meglepő az a visszatért Bella Donna teljesítménye, így még életében nem énekelt mint ezen az albumon! Hihetetlen menyire ragadós énekdallamok jellemzik az egész albumot. szinte a második hallgatás után bent ragad az ember fülében minden reffrén az album pedig bivaly módon szól! Azt hiszem, a csapat elkészítette pályafutásának egyik legjobb albumát. Igazi stíluskavalkád ez a lemez, de mégis egységes, régi sulis thrash, hagyományos metal és a mai kemény zene minden védjegye megtalálható itt de mégis egy 100% Anthrax album született. Nagy kedvencem lett szinte első hallgatásra /in the end / című nóta nekem egy kicsit hajaz a Metallica "For whom the bell tolls" nótájára. Na nem a riffek, vagy bármi de a hangulata egyből ezt jutatta a pici eszembe vér profin felépített nóta ez! Szerintem élőben gyilkolni fog! És Belladonna itt is olyan dallamokat hoz, hogy libabőr felsőfokon, mikor hallgatom. Charlie /dob/ ismét olyan nyaktörő tempókat diktál, hogy az ember csak pislog! Szerepel az albumon egy Judas Priest cimű dal is ami nem titkoltan magának a priestnek íródott mint tisztelet adás! Smi érdekes, Belladonna néha ugyan úgy préseli ki a szavakat mintha maga Halford mester énekelné. Másik nagy kedvencem az I'm alive, ez is elsőre betalált nálam rendesen, olyan súly van a nótában hogy ihaj nem is tudom mit írjak még az albumról minden egyes nóta tökéletes!

Szóval nagyon rendben van az album! Nem értem, miért is kellet ennyi időt elpazarolniuk a srácoknak? Remélem ez az album rendberakja a megtépázott hírnevüket, mert igen esélyes nálam is az év albuma címre és ahogy olvasgatom a híreket a világon mindenhol igen csak sikeres az új album. Remélem nem csak pletyka az, hogy jövőre hozzánk is ellátogat a big four és akkor személyesen is részesei fül- és szemtanúi lehetünk majd ennek a nagyszerű albumnak élőben is! Nincs mese, ez egy kövér 10 pontos album !!!

cover

Anthrax - Worship Music (2011)
worship
earth on_hell
the devil you_know
fight em til you cant
im alive
hymn 1
in the end
the giant
hymn 2
judas priest
crawl
the constant
revolution screams





http://anthrax.com

omniscient - 2011-10-11 (19:24)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat