Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Éhenkórászok Live Stream

Fekete Zaj

Rockmaraton 2021

Hegyalja Rock Tábor

[Tovább...]
Decaying Incest - Csak lépésenként: klip, lemez, s ami belefér \

Időnként hol erre, hol máshol, de felbukkan a Decaying Incest, ellenben nem tőlük hangos a sajtó. Dolgoznak a srácok a zenekari dolgokon, tervben volt az új lemez, az új felvételek, de hogy mi a helyzet, miért így tesznek, s mi is történik körülöttük valójában, legjobb, ha ők maguk mondják el. Saját szavaikkal.

R.hu: Nagy volt a csend a zenekar körül mostanság. Mi volt az oka?
Decaying Incest:
Sziasztok barátaink, gyerekek, felnőttek, rockerek és a rockzenével már szemezgető fiatalok, üdvözlünk mindenkit, jöhetnek a válaszok.
Csend? Milyen csend? Hehehe :) Azért annyira nagy nem volt, voltak koncertjeink, pont amennyire szükségünk volt, és úgy néz ki, év végére is bejön még egy utolsó banzájozás. Viszont az igaz, hogy kevesebbet koncerteztünk az utóbbi időben, ennek több oka is van. Azt már sokszor elmondtuk, hogy polgári foglalkozásból élünk, nekünk a zenekar az hobbi, igaz ezt komolyan vesszük, egy komoly, sok munkát, befektetést igénylő hobbi, de nem ebből élünk, és így természetesen nem ez az elsődleges amire koncentrálunk. Csak szabadidőnkben csináljuk, és ebből sajnos mostanában egyre kevesebb van, azt hittük év végére kicsit nyugisabb lesz minden, de éppen fordítva történt, éppen most van a legnagyobb hajtás mindenki munkahelyén, szóval túlóra van, szabadidő nem nagyon.
Valamint mivel ilyen gondokkal küzdünk, megegyeztünk egymás között, hogy kevesebb koncertet vállalunk, illetve nem is ez a helyes megfogalmazás, inkább úgy mondanánk, hogy kevesebb olyan koncertet, ami messze van lakóhelyünktől. Látszik már régóta, hogy a klubkoncertek szinte meghaltak, kevés a közönség, a klubok nem akarnak útiköltséget fizetni, bár ezzel hála istennek nem volt bajunk az utóbbi időben. Lehet erről egy külön véleményformáló fórumot nyitni, hogy miért van ez a jelenség, de szerintem, nem kell, tudja ezt úgyis szinte mindenki. Akár le is írhatjuk, de nem akarunk megbántani senkit, mert nem lehet egy véleményt úgy leírni, hogy az mindenkinek tetsszen, biztosan lennének sértődések. Valamint az a több órás utazgatás sem valami jó érzés, amikor az ember hazaér éjszaka egy sok energiát igénylő koncert után, nem sokkal később meg fel kel kelni dolgozni, nem kellemes elhihetitek. Tehát abban maradtunk, ha koncert, akkor inkább a környékünkön, közelünkben lévő helyeken próbálkozunk, és kicsit más vonalon is szeretnénk elindulni a reklámozás terén.
Erről majd esetleg később:)

R.hu: Tervben volt egy klip. Azzal mi a helyzet?
Decaying Incest:
A videó klipet év végére ígértük, majd utána egy lemezt is. Ez kicsit másképp alakult most. A klip forgatókönyve tulajdonképpen készen van, de mivel előbb kezdtük el egy új dal felvételét, ezért úgy döntöttünk, hogy a videót csúsztatjuk, mert egy seggel csak egy lovat lehet megülni, ezért mi sem akarunk belefogni több dologba, hogy aztán egy nagy káoszból ne tudjunk kikeveredni. Reményeink szerint a tavaszra elkészülhet a klip is. Természetes, hogy szeretnénk folyamatosan tovább haladni, viszont nem olyan könnyű ez, mint ahogyan azt néhányan hiszik. Mindenki tudja mik azok az akadályok, amit le kell ilyenkor küzdeni, a mindennapok nehézségei, a pénzhiány, küzdelem a szabadidővel, éppen ezt olvashatta mindenki az előző válaszban.
Azonban mindenképpen igyekszünk a beígért dolgokat elkészíteni, még ha csúszásokkal is, de megoldjuk valahogyan, és lesz minden, ami kell. Annyit elárulunk, hogy a két klip kapcsolódni fog egymáshoz, az egyik a másik folytatása lesz, vagy a másik az egyik előzménye, vagy az előzmény lesz a folytatás? …….. na szerintetek?
Ha készen lesz, meglátjátok :)

decayingúR.hu: Milyen formában képzelitek a második lemez megjelentetését?
Decaying Incest:
Lemez kiadásáról egyelőre nem szeretnénk elhamarkodott kijelentéseket tenni, nagyon nehéz erről beszélni, az előzőkben elmondtunk mindent, előbb jöjjön a munka, majd utána meglátjuk, mit tehetünk a továbbiakban, ahogy az anyagiak engedik, úgy fogunk dönteni mi is, mindenki számára a legmegfelelőbb döntést szeretnénk meghozni.
Sok minden szóba jött már, beszéltünk online terjesztésről, lemezmellékletről, olyan konstrukción is gondolkoztunk, mint az első lemez, de egyelőre még nincs konkrét elképzelés és döntés, sok érv szól egyik másik megoldás mellett, de sok ellene is, a legfőbb ellenséget meg már kitárgyaltuk bőven.
Nagyon sok munka van még hátra, hogy elkészüljön egy teljes lemez, az anyag megvan, hisz a számokat megírtuk, de ezeket fel is kellene venni valamikor, küzdelmes lesz, nehéz lesz, de igyekszünk, megoldjuk, ahogy tudjuk, hisz már említettük, nem akarunk elveszni, maradni akarunk a színpadon. Hamarosan talán elkezdődhet egy lemezanyag felvétele, hisz a számok készen állnak arra, hogy rögzítsük őket az utókornak, és főleg nektek, akik már régóta vártok a friss hangra!

R.hu: Min dolgoztok mostanság?
Decaying Incest:
Már említettük egyszer, hogy elkezdtünk dolgozni egy új szám felvételén, ami végül most év végére kezd beérni. A dob és a gitárok felvétele megtörtént, a gitárszekció kiegészítésére egy fantasztikus gitárszóló erejéig felkértük Szávai Geryt, akit három zenekarból is ismerhettek (Twister, Noa Rock, Crossholder), Gery a szólót már el is készítette, amiről csak annyit mondhatok, hogy jobbat elképzelni sem tudtunk, nagyon örülünk neki, hogy a zenénk tudott olyan insprációt adni Gerynek, hogy a legjobbat hozta ki belőle, amit csak lehetett. Ezúton köszönjük neki, és kívánunk sok sikert a zenekaraihoz :) Kösz Gery! Természetesen ezzel nem szakadt meg a kapcsolatunk, van még elképzelésünk, és biztosan fogunk még együttműködni.
Az ének felvétele is hamarosan megtörténik, ezzel kapcsolatban még lesz meglepetés. Mindezek után elkezdődhetnek a keverési, és mastering munkák, reményeink szerint az ünnepek folyamán nyilvánosságra is tudjuk hozni ezt az új dalt, egy elég ütős formában! Ha viszont az említett nehézségek miatt nem sikerül tartani az időpontot, egy ízelítőt akkor is feltöltünk majd előzetesképpen, figyeljétek a zenekar csatornáit, mert a meglepetés nem marad el.

R.hu: Az első klipetek villámgyorsan érte el a 10 000-res nézettséget. Milyen visszajelzéseket kaptatok ezzel kapcsolatban?
Decaying Incest:
Villámgyorsan? Tényleg? :), na igen végül is, ha azt vesszük, akkor igaz. Ugyebár mindig viszonyítsunk ahhoz, amink van, vagyis magunkhoz. Mert teszem azt egy Judas Priest klip tuti, hogy sokkal előbb eléri ezt a számot :), de ugye mi nem vagyunk Priest, mi a Decaying Incest vagyunk. Egy szó, mint száz, igen az ismertségünkhöz képest nagyon is jó ez a szám, és igen hamar elértük, de lesz ez több is. Azt vettük észre, hogy előbb utóbb elkezdi saját magát pörgetni a nézettség, néhány reklám, pár megosztás, és megy aztán magától. Van, aki többször visszatér megnézni, ajánlja a haveroknak, mert tetszik neki, azok tovább ajánlják, megosztják stb stb….. és így szép lassan elérhető a 10 vagy akár több 10 ezres nézettség.
Visszajelzések ezzel kapcsolatban nagyon jók, dicsérik a munkánkat, tetszik az embereknek, kapunk leveleket ezzel kapcsolatban. Többen megjegyezték, hogy szuper lett, sokan kérdezik, mennyi pénzért és ki csinálta, na amikor elmondjuk, hogy 0 Ft volt a költségvetés, és mi magunk hoztuk össze, akkor azért néhányan elcsodálkoznak, és ez nagyon jól esik, ilyenkor tudjuk, hogy nagy hatást értünk el, és jól sikerült, amit elterveztünk.

R.hu: Kevés banda mer belevágni saját maga a klipkészítésbe, de nektek ez bejött. A másodikat is hasonló formában tervezitek elkészíteni?
Decaying Incest:
No igen, úgy vettük észre, nemhogy kevés, hanem szinte senki, vannak persze bandák akik próbálkoznak, de sok olyat láttunk, amit mi nem vállalnánk fel, ők inkább másra bízzák a munkát, nehogy belesüljenek, ami persze nem baj, akinek rendelkezésre állnak azok az anyagi keretek amik szükségesek, nem is kell belevágniuk semmi olyanba amiből nem sül ki jó dolog, ez így van rendjén.
Nekünk viszont ez nem adatott meg, de van fantáziánk, alkotó kézségünk :), jajj de szép szavak ezek :), és volt egy kis kézi kameránk, amivel korlátozott lehetőségeink voltak ugyan, de mivel nem vagyunk elveszett emberek, és ez volt az egyetlen lehetőségünk, így megoldottuk a dolgokat ügyesen és ötletesen.
Nem mondjuk azt, hogy ezzel próbálkozzon mindenki, sőt, inkább ne, inkább forduljatok profikhoz, ők tudják, mit hogyan kell, és akkor töredéke munkával és időigénnyel meglesz a klipetek :), viszont ha valaki érez elég affinitást magában, akkor álljon neki, de csak akkor tegye közzé, amit csinált, ha az vállalható is, mert a rossz kritika előbb megtalál mindenkit mint a jó, ezt elhihetitek.
A kérdésre válaszolva, igen a következő klipet is ilyen formában képzeltük el megoldani, bár most már nem leszünk teljesen egyedül, a zenekar egy régi barátja felajánlotta szolgálatait, segítségét, hogy ezúttal a végeredmény még jobb legyen. Egyelőre az ő kilétét nem fedjük fel, majd ha készen lesz a klip, mindenki megismerheti az illetőt. Mi mindenesetre örülünk a segítségnek és az együttműködésnek, mert régóta ismerjük egymást, és tudjuk, hogy ő is sok mindenre képes a siker érdekében, és hát szerintünk tehetségben sincs hiány nála sem, hála istennek :) .
Keressetek minket a facebook csatornánkon, bármit szeretnétek, írjatok, jelöljetek ismerősnek, jöhetnek a lájkok, nem harapunk :) szívesen vesszük a megkereséseket koncertmeghívásokat, és hallgassátok eddigi zenéinket.
Köszönjük a figyelmet, maradjon ez a jövőben is így :).

https://www.facebook.com/dincest
http://www.youtube.com/user/DecayingIncest

Üdv.:
DECAYING INCEST ZENEKAR


anonym szerző - 2013-12-30 (14:09)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4876)
2.Metallica (4833)
3.Ossian (3915)
4.Depresszió (3669)
5.Pokolgép (3656)
6.Nightwish (3598)
7.Kárpátia (3422)
8.Iron Maiden (3411)
9.Road (3312)
10.Rammstein (3274)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat