Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

doomicus

doomicus
Valódi név: Oláh Tamás 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0018827
Weboldal címe: http://rockerek.hu/doomicus
Lakhely: Kaposvár
Születésnap: 1980-08-20
Regisztráció dátuma: 2009.01.16. 21:16:21
Látogatások száma: 1536
Utolsó bejelentkezés: 2018.12.08. 16:44:17
Hozzászólások: 8786
Képek :
43 Halál rock n`roll sas diablo sötét lény torz doom az ördögi asszony 3.9 sötét koponya 677 Tortured-Skulle szent álmaim asszonya.:) AGY kocka
Ismerősei :
BigSanya, boymester, Hetti, HungAryan Metal Terrorist, k-soft, Lord Nazgul, Lorena, Morigu, Pásztor, Predator, Rockerbakter, SADDE, Szapy, VeruS
Kedvenc együttesei :
A Perfect Circle, A Storm Of Light, Ahab, alastis, Aljas Kúszóbab, Amon Amarth, Anathema, Arcana Coelestia, Beehoover, Black Sabbath, Candlemass, Cannibal Corpse, chief rebel angel, Clawfinger, Depressed Mode, Draconian, Ektomorf, Entombed, Evergrey, Evoken, Exmortem, Fear Factory, Forgotten Tomb, Funeral, Ghost brigade, Goretrust, Grave, Hanging garden, Impaled Nazarene, In vain, Isole, Karl sanders, Katatonia, Krux, Lake of Tears, Led Zeppelin, Longing for Dawn, Man must die, Manic Movement, Mass Infection, Massive Attack, Melechesh, messenger, Moby Dick, Monstrosity, Moonspell, Mudvayne, My Dying Bride, Nazxul, Near Dark, Nevergreen, Nile, Pantheist, Portishead, Replika, Rotting Christ, Saattue, Sacrimony, sahg, Samael, Scarab, Septicflesh, Sinister, Solitude Aeturnus, Suffocation, Sunday fury, Symphorce, The 11th Hour, The Prophecy, Transylmania, Type O Negative, unleashed, Vader, Virgin Black, Vl45, Wall of Sleep, Winter, Within Temptation, Worship
Együttes profiljai :
A Storm Of Light, Abyssmal Sorrow, Amber Tears, Arcana Coelestia, Beehoover, Blood of the Black Owl, Brutus, Cemetary, Chief rebel angel, Crematory, Cross Borns, Cryptic, Der Weg einer Freiheit, Diafragma, Draconian, Emeth, Engorging, Entrenched, Fetus in Fetu , Forest stream, Ghost brigade, Glorior Belli, Goretrust, Green Hell, Hanging garden, Hateprison, Heaven and hell, Human Serpent, I Chaos, In vain, Infidel, Isole, Jucifer, Karl sanders, Krux, Leif edling, Longing for Dawn, Man must die, Manic Movement, Massive attack, Musica Diablo, Nazxul, Near Dark , Novembers Doom, Pissgrave, Portishead, Pure Sweet Hell, Rising Moon (Ita), Rotting Christ, Saattue, Sacrimony , Sahg, Samael, Saturnus, Scarab, Seventh Void, Siculicidium, Silent Stream of Godless Elegy, Staind, Sunday fury, Symphonian , Symphorce, Szélső Érték, The 11th Hour, The eternal, The Prophecy, Tormentor(Ger), Transylmania, Type O Negative, Ulcerate, Unanimated, Upheaval , Valhall, Virgin Black, Visceral Throne, Vl45, Walk Through Fire , When Nothing Remains, Winter, Worship, Wraith of the Ropes, Year of No Light
Szeret :
Szerettem az öszinte embereket akikkel normálisan ellehet beszélgetni.szerettem a nyílt beszédű embereket akik megmondják a frankot.meg még sok mindent szerettek.most épp doom metal hallgatom legtöbbször.
Utál :
Az önző beképzelt embereket akik azt hiszik magukról hogy ők az ész.a másik amit nem szerettek az a plázacicák és a hisztis nők.még nem bírom aki megjátsza magát többet mutat mint ami.meg aki túl okosnak képzeli magát mindenkitől.van még amit utálók még talán a besugó pedálos embereket akik azt hiszik attól jobb lesz az életük hogy köpnek.ezeket utálom.még sok mindent.de ezt sok lenne felsorolni.ja még azokat akik mindenkit leszólnak.önimádó embereket sem aki mindenki utál csak magát szereti szóval a sátánista primitív embereket.akik csak kritizálnak meg utálkoznak.én nem vagyok vallásos de ezek már agyilag korcsok.szerintem ezeknek még saját magukat utálni kéne.na ennyi.ja még azért utálom a keménykedő embereket.szóval ennyi.de még sok van de nem sorolóm fel.ahhoz sok oldal kellene.
Magáról :
Én 1 átlagos ember vagyok sok tulajdonsággal.vannak jó és rossz tulajdonságom.de aki megakar ismerni az úgyis meg tud mindent.de ezt kikel érdemelni.nem lesz könnyű.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.4598 4.4598  (87 db)
Rocker-index :4.6897 4.6897  (116 db)
Szesz-fogyasztás :4.7168 4.7168  (113 db)
Kockasági-mutató :4.4598 4.6991  (113 db)
Profil-minőség :4.6552 4.6552  (116 db)
Hozzászólások :
Fényérzékeny
Fényérzékeny
2018.11.16. 09:27:15
doomicus írta :
Szia mi van veled motanában nem igen jársz ide?


Halódik ez az oldal :(
"... a napraforgó Fényérzékeny ..."
VeruS
VeruS
2018.09.05. 20:04:25
doomicus írta :
Voltatok most nyáron valahol üdülni a férjeddel?


szia. dehogy, majd év végén megyünk wellnesselni, mindewn év végén igy van. Balcsin voltunk csak 1-1 napot. Ő is és én is túl elfoglaltak vagyunk, sajni! :) Talán a jövö év nyugisabb lesz. :)

ROCK 'N' ROLL az élet! :)
VeruS
VeruS
2018.07.07. 14:45:20
doomicus írta :
VeruS írta :
doomicus írta :
Szia mizujs veled régen dumáltunk?


Szia. Élem a szuper uj eletem! Miota nem beszeltunk megfordult velem a vilag...es izig verig csaladanya lettem es feleseg. :) feled mi ujs?


Beadtad a dekekad és férjhez mentél nem semmi.Akkor nem is jársz fesztiválokra?Én meg vagyok nem vagyok nős még az a szerencse.Hány gyerköcöd van?


Beadtam, igen és nem járok már nagyon régóta fesztiválokra :) Lassan 5 éve :) Egy lány gyermekem van, de nem a férjemtől. De éppen ugyan úgy szereti, mint a saját lányát, aki 15 éves, így lett egy nagylányom is! :)

ROCK 'N' ROLL az élet! :)
VeruS
VeruS
2018.07.02. 21:07:25
doomicus írta :
Szia mizujs veled régen dumáltunk?


Szia. Élem a szuper uj eletem! Miota nem beszeltunk megfordult velem a vilag...es izig verig csaladanya lettem es feleseg. :) feled mi ujs?

ROCK 'N' ROLL az élet! :)

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat