Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok Bejelentkezés rss MagyarEnglish
   Fórumok \
Rockerek.hu -> Fórumok -> Segítség, Észrevételek
Nincs előző téma | Nincs következő téma  

 

Moderátorok: k-soft, cselik, Szapy, Riana
Szerző Üzenet
cselik
2008. márc. 31. h. (17:46)

Vendég

A koncertnaptárban való szereplés ingyenes. Ha egyszeri eseményről van szó, akkor küldd el szapy[kukac]rockerek.hu címre a következő információkat:
-fellépők-vesszővel elválasztva,
-helyszín (város+klub),
-dátum, kapunyitás,
-elővételi belépő ára, helyszíni belépő ára,
-plakát*

*Illene a koncertnaptárban való szereplésért cserébe a plakátra felvinni a rockerek.hu logót, a médiatámogatók közé, és felirtani 1-2 szabad helyet vendéglistára. Ezek betartása nagy mértékben növeli a portál főoldalán való szereplés esélyét.

Ha az eseményt körüzenetben, hírlevélben, vagy egyéb módon is szeretnéd terjeszteni, akkor kattints ide.

Ha zenekarod van, és magad szeretnéd karbantartani a zenekarod(zenekaraid) koncertnaptárát akkor a következőt kell tenni:

Először tagként (magánszemélyként) kell regisztrálni, utána a zenekarok menüpontnál lent: "Új zenekarprofil hozzáadása". Hitelesítéshez mindenféleképpen be kell pipálni a "hivatalos"-t, és úgy koncerteket, plakátokat is fel lehet vinni. (Akkor is fel lehet tölteni ha még nem látta, nem hitelesítette egy admin a zenekart.)

A feltöltött koncertek megjelennek a zenekar profilján, koncertek menüben, és pontszámtól (ld. lent) függően főoldalon.

Ha valaki nem zenész, de azt a feladatot kapta hogy tetesse fel a plakátot, az szintén csináljon egy zenekar profilt, pipálja be a hivatalost, és írja be magát manager szerepbe, úgy tölthet fel plakátot.

Az, hogy mennyire látható helyen fog megjelenni a feltöltött plakát*, egy pontrendszer határozza meg, ami a zenekarprofil kitöltöttsége alapján működik. Tehát ha mindenki a zenekarból regisztrált a portálon, és minden dalszöveg fel van töltve akkor nagy eséllyel jól látható helyeken fog megjelenni a plakát.

[ Módosítva 2014. júl. 17. cs. (09:32) ]
Vissza az elejére

Ugrás:     Vissza az elejére
Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat