Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
a Livesounds bemutatja: A Tour For The Loud

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

a Concerto Music bemutatja: The Magical Tour 2020

a Livesounds bemutatja: Gotthard European Tour 2020

Three Tremors (Ripper Owens, Sean Peck, Harry Conklin) + Divided

[Tovább...]
III. Ekecsi Rockfesztivál - Izzy válaszolt \

Ki ne ismerné a Paranoid felvidéki zenekart. Remélem nincs olyan az olvasóink között, aki nem hallotta volna még ezt a nevet. Most nem is ez foglalkoztat, hanem az énekesük Izzy újabb”project”-je, ami immár harmadik éve tart és Ekecsi Rock fesztivál néven fut. Ezzel kapcsolatban kérdeztem meg Izzy-t.

Riana: Szia! Akik nem hallottak volna még a fesztiválról, számukra elmondanád, hogy is kezdődött az egész 3 éve? Miért éppen Ekecs?
Izzy:
Szia! Ekecs egy nagyon jó helyen fekvő település. Közel van Győr, Komárom, Somorja, Dunaszerdahely, Újvár, Gúta...szinte az összes település. Budapesttől könnyen megközelíthető vonattal egyszeri átszállással,és ugye a mi törzshelyünk :) Több zenekaros koncertek mindig is voltak nálunk de 3 éve született az ötlet hogy hát adjunk nevet is a "gyereknek" és legyen Ekecs fesztünk :) Az első még nagyon kisgyerek cipőcskében bandukolt hisz itt voltál :D mi hívtuk a bandácskákat...kici ócó de a miénk. A másodikra már jelentkeztek bandák...és volt olyan szerencsénk hogy barátaink a Cool Head Klan eljöttek és csaptak egy irtózatos nagy bulit. A harmadik fesztre pedig már válogathattunk a zenekarok közt így az idei sokkal súlyosabb lesz. :)

Riana: Mindegyik évben ott voltam eddig, most miben lesz más, mint az eddigiek?
Izzy:
Zeneileg súlyosabb lesz. Másként álltunk neki. mindegyik fesztből tanultunk nagyon sokat.

izzy



Riana: Milyen különleges programmal készültök, ha lesz ilyen?
Izzy:
Lesz. Idén lesz Gitár bemutató a művelődési házban a GV Guitars jóvoltából Gútáról. Idén tényleg lesz sörivó verseny, ami sajnos tavaly a csúszás miatt elmaradt. Valamint lesz motorkerékpár bemutató barátaink, a Csallóközi bikák MC jóvoltából. Úgyhogy várjuk a motorosokat is.

Riana: Mint minden fesztivál, ez is ott alvós-ott evős?
Izzy:
Jeee! Bezony hogy az. Szintén egyik szponzorunk a Fratelli gyorsbüfé /Varga Tibi barátunk/ jóvoltából idén meleg kaja, csapolt sör, kofola. Sátorozási lehetőség. Mint ahogy eddig :)

Riana: Ez jól hangzik, sok szponzorotok van? Ezt nem volt könnyű összehozni egyedül, ki segített?
Izzy:
A szponzorok után én futkároztam. Oroszlánrészt a helyi önkormányzat, valamint Polák László polgármester és a helyi Művelődési Otthon állja, Varga Irén vezetésével... De szponzorál minket mudr. Matica Eduard körzeti orvosunk, aki szintén zenész, valamint a helyi gazdabolt Varga Frigyessel az élen, akkor a PC stúdió /internetes szaküzlet/ ami Nagy Laci barátunké, valamint a fent említett Fratelli gyors büfé...és ugye mindenki, aki megveszi a jegyet :) Besegített az egész banda...de én voltam, aki kopogtatott. Az egész zenekar adott bele még saját zsebből. Valamint Ati /szólógitár/ apuja, aki rengeteget segít nekünk, mind anyagilag, mind atyai hátbabaszogatással :)

ekecs



Riana: Most térjünk ki a fellépő zenekarokra. Kik lépnek fel, mikor kezdődik az első koncert és meddig tart az utolsó? Lesz utána valami program még? Ja és mennyi a belépő, ez is fontos tényező.
Izzy:
Kapunyitás 15:00 de minden rajta van a plakáton :) de viccen kívül a tatai Psycho Angels kezd. Jópofa tisztelettudó srácok, jó arcok. Rendes kölykök, ezért is visszük őket, mint vendég banda. Ez lesz velünk a harmadik bulijuk. Ők kezdenek. Aztán ugye Sunametál /ex-Leaf Storm/ Anna Ágnes Tamási új bandája az Ankh lép színpadra szintén Tatáról. Majd a Komáromi Bastards zenekar csap a húrok közé igazi kis Motörhead-es zúzással. Ezután lesz a sörivó verseny kis átpakolással...és kezd a második csapás. Jön a szintén komáromi Vesztegzár zenekar, akik thrash metallal döngölik a földbe a nagyérdeműt. Ultrabrutális dögös műsorra számítok ahogy ismerem őket :) Majd az egyre népszerűbb és sikeres Twister zenekar lép színpadra kicsit szolidabb, de annál harapósabb dallamos hard rockal...és végezetül, mint házigazdák mi állunk a nagyérdemű elé. És szintén lesz, még plusz meglepi...de nem árulom el hogy mi. A lényeg hogy Nagyon nagy meglepi lesz. A belépő maradt a régi 3€, kb 900ft. Azt hiszem ennyit megér ez a buli. :)

Riana: Hu, ez jónak hangzik, idén is várom. Nem vagyok egy fesztiválozó, de egy évben egyszer, úgy érzem én is előveszem a sátram :)
Izzy:
Várunk sok szeretettel :)

Riana: Elkezdted már szervezni a 2013-asat?:)
Izzy:
Titok :) Annyit viszont elárulhatok: egyre többen érdeklődnek a fesztünk iránt...így bízom benne, hogy a családias hangulat megmarad...viszont dögösebb odabaszósabb akciók várhatóak :) Mindent megteszünk ennek érdekében...és azért ne felejtsük el...hogy ez nem az Én fesztiválom. Ez Ekecs község és a Felvidéki ParanoiD zenekar fesztiválja :) Még annyit tennék hozzá hogy... Mondd azt hogy Jeeeeeeeeeee! és mindenkit sok szeretettel várunk!

Riana: Ott találkozunk, már alig várom :)

https://www.facebook.com/events/236307393136753/

Riana - 2012-07-02 (00:03)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4891)
2.Metallica (4856)
3.Ossian (3928)
4.Depresszió (3682)
5.Pokolgép (3676)
6.Nightwish (3623)
7.Kárpátia (3435)
8.Iron Maiden (3427)
9.Road (3331)
10.Rammstein (3286)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat