Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
XXX. Rockmaraton

Lowland Fest 2024

S8 Underground Club

[Tovább...]
Joystix, Spacehit, Reverend Backflash - Buli a Rocktogonban (2014.02.21.) \

Joystix, Spacehit, Reverend Backflash - Buli a Rocktogonban (2014.02.21.)Februar 21-én pénteken a budapesti Rocktogon pub and rollban a lendületes punk/rock’n’roll-é lesz a főszerep. A hazai Joystix zenekar szervezésében három banda lép majd színpadra. Az estét a Spaceshit nyitja, akik hosszú idő után, bár ugyanabban a felállásban, de kisebb zenei fazonigazításon átesve lépnek majd a deszkákra. A zenekar így foglalja össze a változásokat: „Ha valamelyikőtök utána néz, hogy mi a spacesh!t, jogosan merülhet fel benne a kérdés, hogy mi a toszt keresünk mi ebben a line up-ban. Ahogyan különben a szervezők egyik felének részéről is felmerültek kérdések, úgyismint: "Oké, akkor most új tagok vannak a bandában?", a válasz pedig "Nem!". "Öööö...akkor más néven nyomjátok?", a válasz pedig "Nem!".


És hogy ezt egy kicsit érthetőbbé tegyem: Adott egy zenekar, amiben a puttyogtatás(értsd: elektronika) és a pop markáns szerepet kap, persze az alap rock'n'roll hozzáállás már erősen érezhető. Majd egy lemez után némi csend, és az új dalok punk-rock-zúzda-ügyi hivatal folyosóin kopogtatnak az ajtón engedélyért. Semmi szinti, semmi elektronika, csak tiszta villanygitár.
Mi történt? Semmi különös. Csak most ehhez van kedvünk. A hivatalos basszusgitáros most gitározik, a szintis bőgőzik, plusz még egy gitár, meg a dob. Ez MOST a spacesh!t. Egészen addig, amíg megint puttyogtatni támad kedvünk.”
Kis kedvcsinálóként a srácok ki is dobtak a youtube-ra egy új dalt itt nézhetitek meg:

Az este második bandája a svéd származású énekes/gitárossal felálló punk rock’n’rollban utazó bécsi Reverend Backflash lesz, akik Joystixékkal már másodszor támadják meg Budapestet. A zenekar tavaly hozta ki második lemezét, ami számos pozitív kritikát kapott a nemzetközi szaksajtóban. Aki kedveli a skandináv rocknroll vonalat, illetve a lendületes húzós punk rockot mindenképpen érdemes tennie egy próbát a csapattal.

Az estét a hazai Joystix zárja, akik közel 10 éve tolják a skandináv rock’n’roll ízekkel fűszerezett punk rockot, és ezen az estén az idén áprilisban megjelenő új lemezükről is bemutatnak majd pár dalt a megjelenteknek.

http://www.youtube.com/watch?v=RQeZkE0a3KI
http://www.youtube.com/watch?v=tySzGRRgcro
http://www.youtube.com/watch?v=qcK9UvO7FW4
http://www.facebook.com/spaceshit
http://www.reverendbackflash.com
http://thejoystix.bandcamp.com

AngelSz - 2014-02-13 (18:28)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat