Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Káosz Központ - Alcatraz (2013.11.15) \

Káosz Központ - Alcatraz (2013.11.15)

Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ visszatér az Alcatrazba, hogy ismét egy fergeteges bulival kápráztassák el a közönséget. Ráadásul nem kevés meglepetéssel készülnek a november 15-i koncertre, hogy garantáltan feledhetetlen élménnyel gazdagodjon mindenki. Zajlik az élet a KÁOSZ Központ háza táján. A fiúk nemrégiben felléptek a Hangfoglalás keretében megrendezett Zenélni Díjátadón, mellette pedig igyekeznek kivenni a részüket a klubkoncertek időszakából is.- A múltkori koncertünk annyira jól sikerült az Alcatrazban, hogy úgy éreztük, mindenképpen ismételnünk kell – árulta el a zenekar frontembere, Kovács Áron. Nem volt egyszerű kiválasztani az időpontot, hiszen amellett, hogy Áron is fellépett más rendezvényeken, a zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is rész vesz most Ákos legújabb koncertturnéján, a Karcolatokon.

- Ha mindenki ennyifelé van, bizony nem könnyű olyan dátumot találni, amikor mindannyian ráérünk. Persze a pörgést minden tag imádja, valószínűleg akkor nem tudnánk magunkkal mit kezdeni, ha nem lenne már felkérésünk. Áron múlthét szombaton a Michael Jackson emlékkoncert keretében lépett fel több más kollégájával együtt, hogy közösen megidézzék egy este alkalmával a pop királyát. - Megtiszteltetés volt számomra egy ilyen nagy ívű produkcióban részt venni olyan kiváló énekesekkel, mint Bebe vagy Kocsis Tibó. A dolog különlegessége az volt, hogy a KÁOSZ Központtal mi is éneklünk Jackson dalokat a „Halhatatlanok élőben” projektünk keretében. A mostani koncertre természetesen meglepetésekkel és vendégzenésszel is készül a csapat.
- A november 15-i koncerten Takács Roland basszusgitárossal lépünk színpadra, aki Markos Gergőt helyettesíti ezen az estén. Rolival már a Hanfoglaláson is felléptünk, jól működött a kémia, s úgy gondoltuk, elhívjuk most is egy kis örömzenélésre. Ezen kívül arra gondoltunk, hogy a zenekar meglepi a születésnaposokat is az este folyamán. Akinek tehát a koncert dátumához viszonyítva az előtte való egy hétben volt, illetve az utána való egy hétben lesz a születésnapja, az írja meg nekünk a facebook rajongói oldalunkon; mi pedig pénteken csapunk egy közös Központ születésnapozást. A KÁOSZ Központ november 15-én, este 21.30-tól koncerzetik az Alcatrazban. A belépő uraknak 1500 Ft, hölgyeknek 990 Ft. Kapunyitás: 20.00.

https://www.facebook.com/events/596956007018252/
http://www.youtube.com/watch?v=lsYt1ehyDGs
https://www.facebook.com/kaoszkozpontmusic
http://www.kaoszkozpont.com/
https://www.facebook.com/pages/Alcatraz/266668922138
http://www.alcatraz.hu/

pingwin - 2013-11-13 (16:11)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat