Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Kowalsky meg a Vega, Road - Közös turné, budapesti állomással (2013.10.18) \

Kowalsky meg a Vega, Road - Közös turné, budapesti állomással (2013.10.18)Közös országos turnén vesz részt az idén 10 éves Kowalsky meg a Vega és a Road zenekar. A 16 koncertből álló körút budapesti állomása a Petőfi Csarnok, ahol október 18-án láthatjuk a két bandát, továbbá a Dorothy és a Hendrix Reload nevű csapatokat. A hazai klub- és fesztiválélet egyik legnépszerűbb zenekara, a Kowalsky meg a Vega közel egy éve ismét legismertebb felállásában járja az országot: Kowalsky mellett a régi ritmusszekció, Jimmy (Szórád Csaba - basszusgitár) és Soci (Vajda Péter - dobok), valamint Vajda Tamás és Vidák Róbert gitárosok zenélnek.


Eseménydús éve van az idén 10 éves csapatnak: nemrég jubileumi koncertet adtak, melynek felvételeiből az év végéig egy DVD is elkészül. „..csak egy ág” címmel könyv is jelent meg a bandáról, mely történetük mérföldköveit és legnagyobb kérdéseit veszi sorra: Hogyan vezetett az út a drogosok földi poklából a szív forradalmáig? Bankrablóból, kalandorból és más zsiványokból miként lettek az OM zászlaja alatt "forradalmárok"? Miként változtatott meg emberi sorsokat, személyiségeket a Kowalsky meg a Vega születése, változásai és üzenete? Ebből a könyvből mindez kiderül, sőt, ennél több is: a Kowalsky meg a Vega tíz éves fennállásának története interjúkkal, fotókkal, teljes szöveggyűjteménnyel, érdekességekkel, sztorikkal és eddig sehol nem publikált Kowalsky-novellákkal.

Folyamatosan készülnek el az új dalok is, melyek a jövőre megjelenő albumra kerülnek majd rá. Az idei évben az 'Ami fontos' és az 'Amilyen hülye vagy, úgy szeretlek' című két új nótát hozták nyilvánosságra.

A turné másik főszereplője, a Road zenekar idén márciusban adta ki 'Tegyük fel..' című albumát, mely az előrendelések alapján már a megjelenés előtt aranylemez lett. Az új album népszerűsége azóta is töretlen: közel harminc hétig tanyázott Mahasz Top 40-es listáján, így őszre platinalemezzé nemesedett. Az ünnepélyes platinalemez átadóra pedig éppen most, az október 18-ai koncerten kerül sor a Petőfi Csarnokban. A lemez egyébként teljes egészében meghallgatható a banda Youtube csatornáján.

A tizenhat állomásos országjárás részleteiről, vendégzenekarairól, belépőjegy árairól és minden további infóról a zenekarok Facebook oldalán lehet tájékozódni.

2013. október 18., péntek 18 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
Kowalsky meg a Vega, Road, Dorothy, Hendrix Reload koncertek
Belépő: 2999 Ft
Jegyek kaphatók: Rebel Hangszer Budapest, Metalshop.hu, Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince és a helyszínen

Kapcsolódó weboldalak:
www.road.hu
www.kowa.hu

https://www.facebook.com/roadzenekar
https://www.facebook.com/kowalskymegavega
https://www.facebook.com/events/682088618472820/

Egyik legutóbbi, 'Fojts meg a sötétben' című videójuk pedig itt látható:
http://www.youtube.com/watch?v=JgtOWJfRN_s&feature=youtu.be

- 2013-10-18 (14:00)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat