Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Éhenkórászok Live Stream

Fekete Zaj

Rockmaraton 2021

Hegyalja Rock Tábor

[Tovább...]
Machine Mouse - Kézilabda induló \

Machine Mouse - Kézilabda induló

A Budaörsi Kézilabda Club és a Machine Mouse a szezon elején kezdte együttműködését, amelynek keretében az együttes több mérkőzésen is fellépett, továbbá megalkotta a klub hivatalos indulóját. Az indulóhoz klip is készült az élvonalbeli szereplésre pályázó női csapat közreműködésével. A Pillanat című szám klipjét sajtótájékoztatón mutatták be 2014. január 24-én, Budapesten.A klub és a zenekar közötti együttműködés gondolata már az előző szezonban is felmerült, de végül 2013 őszén sikerült összehozni a közös munkát. „Budaörsön tervszerű építkezéssel dolgozunk azon, hogy néhány éven belül meghatározó szereplővé váljunk a magyar kézilabdázásban. A sportszakmai feladatok mellett fontos szempont, hogy minden egyéb területen is profik legyünk, a megjelenéstől kezdve a nézők és a szponzorok kiszolgálásáig, szórakoztatásáig. Ennek a folyamatnak a része, hogy a Machine Mouse-nak köszönhetően egy indulóval is gazdagodtunk.” – mondta Kálóczi Imre, a klub társadalmi elnöke.

A kisfilm létrejötte hosszú folyamat eredménye, a zenekar az őszi szezonban több mérkőzésen és edzés után forgatott éjszakába nyúlóan a budaörsi sportcsarnokban. Fontos volt, hogy a csarnokban sötét legyen, ezért a forgatásokat csak este lehetett elkezdeni, így a lányok néha edzés után, fáradtan vágtak bele a számukra teljesen új munkába. Természetesen ettől függetlenül élvezték a feladatot, és rutinosan játszottak újra egy-egy akciót vagy esést a rendező kedvéért.
A csapat irányító-átlövője, Tápai Andrea számára nem volt újdonság a közeg, hiszen korábban szerepelt már reklámfilmben. „Nagyon jól éreztem magam a forgatáson, és azt hiszem, ezt mondhatnám többes számban is, az egész csapat nevében. Igaz, kicsit fárasztó volt a feladat a késői kezdés miatt, de legalább kellemes hangulatban telt a munka, a srácokkal jót el tudtunk beszélgetni, viccelődni.”
A forgatások természetesen nem jöhettek volna létre Mihály Atilla edző engedélye nélkül, hiszen a lányok életében mindig a sport az első, céljuk, hogy minél hamarabb, lehetőleg már a következő szezonban az első osztályban szerepeljenek. Ennek érdekében edzőjük szigorúan megszabta, meddig tarthat számukra a forgatás, de az alatt már ő is buzdította és összefogta a csapatot. Sőt, még azt is megengedte, hogy néhány jelenet forgatására az öltözőben kerüljön sor, hogy kiderüljön, hogyan hangolódnak a lányok az edzésekre, mérkőzésekre.
A rendező, Cseri Péter elárulta, hogy a klip elkészítése nem csupán gyártási szempontból, a helyszín és a szereplők összehangolása miatt jelentett kihívást, hanem kreatív szempontból is. „A rockzenéről olyan szavak jutnak eszembe, mint a szabadság, szabadosság, a hedonizmus, a rendszer elleni lázadás, a kézilabda pedig nem biztos, hogy fedésben van ezzel. Mégis, lévén szó csapatindulóról, a kézis lányokat, illetve a kézilabdát vizuálisan is össze kellett hozni a zenekarral. A végeredmény egy imidzsklip, ahol párhuzamosan láthatunk képeket a lányokról meccs közben, illetve a zenekarról. A közös pont végül a mérkőzésre megérkező, a lányokat a lelátóról buzdító zenekar jelenete.” - mesélte a rendező.

„Megtiszteltetés a Machine Mouse zenekar számára, hogy a budaörsi női kézilabdacsapat vezetősége a zenekart kérte fel indulójának megírására. Külön öröm, hogy az indulóhoz klip is készült, melyet a lányokkal közösen forgattunk. Fantasztikusan jó és gördülékeny volt a közös munka! Reméljük, ez a kisfilmben is látszik, és mindenki kedveli majd!” – mondta Ficzkó András, a Machine Mouse énekese.
„Próbáltuk megragadni a győzelem Pillanatát, amelyben reméljük gyakran lesz részük a lányoknak. Többet szerettünk volna egy egyszerű ’Hajrá Budaörs’-nél.” – tette még hozzá a zenekar dobosa, Ragadics Csaba. A dal szövegét Ficzkó András, és Ragadics Csaba, zenéjét pedig Dandó Zoltán szerezte.

https://www.youtube.com/watch?v=CGlUf3t08uU

pingwin - 2014-01-28 (12:03)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4877)
2.Metallica (4834)
3.Ossian (3916)
4.Depresszió (3669)
5.Pokolgép (3657)
6.Nightwish (3599)
7.Kárpátia (3422)
8.Iron Maiden (3411)
9.Road (3312)
10.Rammstein (3275)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat