Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Mystery Gang - A rockabilly hazai nagyágyúja „A Dal” versenyzői között (2014.01.25.) \

Mystery Gang - A rockabilly hazai nagyágyúja „A Dal” versenyzői között (2014.01.25.)’Játssz még jazzgitár’ című legújabb szerzeményét adja elő a csapat a január 25-én kezdődő dalversenyen. Ez a nóta egy vérbeli rockabilly sláger, amely garantáltan fel fogja rázni az egész országot, a trió produkciója pedig értéknövelő, üde színfoltja lesz a népszerű közszolgálati műsornak. A Mystery Gang az elmúlt 15 évben kétségtelenül a rockabilly műfaj legszínvonalasabb és legnépszerűbb itthoni bandája lett, amelyet a nemzetközi zenei világban is elismerten jegyeznek. 5 kiadott nagylemez, több mint 2000 koncert a világ minden táján Párizstól egészen New Yorkig, közös jammelés a legnagyobb példaképeikkel... Az ő álmuk már valóra vált, de a sikertörténet most továbbgyűrűzik. Az, hogy 400 pályázó közül legújabb szerzeményével a Mystery Gang bekerült „A Dal” 30 versenyzője közé, jelzi, hogy mára már itthon is megérett a zenei kultúra arra, hogy a rockabilly utat törjön a szélesebb nyilvánosság felé.


„A koncertjeinken 8 évestől 60 évesig teljes demográfiai szélességben van jelen a közönség. Természetesen van, aki rétegzenének fogja fel a rockabilly-t, hiszen rengeteg jól elkülöníthető stílusjegy és külsőség tartozik hozzá. Valójában azonban az életenergia és a buli a lényeg benne, amit mindenki érez és ért. Még a gyerekek és nagyszüleik is, akinek például a vintage design nem sokat mond...” - meséli Egri Péter énekes, gitáros, aki egyébként a versenyző dal szerzője és csapata tagjaival, a nagybőgős Paszinger Zoltánnal (alias Singer), illetve „táncoslábú” dobosukkal, Tamási Lászlóval lép a kamerák és a szavazó nagyközönség elé.
A ’Játssz még jazzgitár’ a legújabb, magyar szövegekkel hallható Mystery Gang albumon is felcsendül, amely februárban az Universal nemzetközi lemezkiadó gondozásában fog megjelenni.

https://www.mysterygang.hu
https://www.facebook.com/mystery.gang

AngelSz - 2013-12-18 (16:21)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat