Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Spring Farewell @ S8 Underground Club (2015.05.30.) \

Spring Farewell @ S8 Underground Club (2015.05.30.)Tavaszbúcsúztató veszi kezdetét május 30-án, Budapesten, a Blaha Lujza tértől nem messze található S8 Underground Clubban. Az ünnepléshez öt zenekar szolgáltatja a talpalávalót. Stílusilag lesz itt minden jó, a visual kei-től az indie-n és a grunge-on keresztül a metalig, szóval esélytelen lesz unatkozni! Ha pedig még ez sem lenne elég, egy könnyed iszogatásra invitál a hajnalig tartó rockbuli, ismert előadókkal a palettán.

A korai években Karai Anna volt az énekes, az akkor még Jackie Brown nevet viselő banda élén. Anna távozása után újjáalakultak és a zenekar hamar kiegészült dobos és bőgős poszton. Elkezdték nyomatni az eredeti, kemény, nyers, tökös, tahó, garage rock-ot. Aztán régi barátjuk, Tóth Balázs is hozzájuk csapódott, mint manager, és X-Art stúdió tulaj. Mindenhol ismerik a „Dzsekmeneket”, hiszen „világkörüli” turnéjuk során már léptek fel például a Showbarlangban, a Zúzda Rockkertben, Pecsa Music Cafeban, és a Menta teraszon, megsokszorozva ezzel az alkoholfogyasztást. Stúdióba is vonultak és elkészítettek egy 6 számot tartalmazó bemutatkozó kislemezt. A munkálatok folyamatosan zajlanak és a Jackmans rendületlenül halad előre a rock zene sárga köves útján...

A 2011 nyarán létrejött miskolci Inercy számos tagcserén átesett, mire a jelenlegi felállása kialakult. 2012 nyarán Pocsai Zsolt (ének) és Molnár Zsolt (basszusgitár) közreműködésével elkezdődött az első hivatalos kislemez, a „Fiction” EP felvétele a zenekar saját stúdiójában, a miskolci Mumusfészekben. A 2013-as megjelenést követően egy kisebb turné következett. A Fiction-nek köszönhetően az A38 színpadán is megmutathatta magát a banda, a Talentométer tehetségkutató „metal” elődöntőjén. Még ez év végén elkezdődött egy közös munka a Standby Gravity zenekarral, és ennek az együttműködésnek az eredménye, a 2014 elején megjelent közös „split” lemez. Az év hátralévő része dalok írásával, koncertezéssel és videó-klipezéssel zajlott. Tervek szerint 2015-ben érkezik az első nagylemez, az „Alpha|Beta”.

Az AnymOre zenekar 2009-ben alakult Budapesten. Nagyrészt grunge stílusú saját számokat írnak, de feldolgozásaik között szerepel pl. Queens Of The Stone Age, Nine Black Alps, Jimmy Eat World is. 3 számos demo anyaguk meghallgatható és letölthető a világhálóról.

A Crashing Days Kazincbarcika/Miskolc területéről érkezik Budapestre a hétvégén. Stílusát tekintve modern rock/metal, amit játszanak. Zenéltek már együtt többek közt a DAL-t is megjárt Leander Risinggal, ami nem kis elismerés a számukra. Most a főváros meghódítása a következő cél!

A黒百合 (Kuroyuri) a japán Jrock, visual kei vonalat követi, melyben példaképük többek közt a GazettE és Mitsuki (Kiryu). Ők az első európai női zenekar ebben a stílusban, és ez teszi őket igazán egyedivé mind zeneileg, mind színpadi megjelenésben. Tagok: Suzuki(ének), Zero(gitár), Lily(basszusgitár), Miku (dobok).

Spring Farewell:
2015. május 30. (szombat)
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 19.00
Program: 黒百合 (Kuroyuri) |Inercy | AnymOre | Crashing Days | Jackmans | Rockbuli
Belépő: 690 Ft


Esemény:
https://www.facebook.com/events/816384148440922/

k-soft - 2015-05-28 (11:17)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat