Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Sziget 2004 \

2004.08.03.
Egyszer volt,hol nem volt . Volt egyszer egy Sziget 2004 ! Ez a fesztivál igen sok embert vonzott innen a szobából . A sok alkoholsita és rockzenerajongó mind-mind kivándorolt a Hajógyári szigetre . A sziget egy héten át szenvedte e népség zajos H-O-P-P-Á - zásaát és rettentő terrorbrigádozását . Ez a sztori most egy összefüggéstelen , egymásból különálló eseményleírásokból fog állni . Az időrendi sorrendre próbálnék ügyelni , de a szigeten elfogyasztott alkoholmennyiség hatására nem nagyon fog menni .
Mivel senki sem volt túl korrekt a szervezésben ezért kezeimbe vettem dolgot . Ennek eredményeképpen sikerült összesen 2 embert összecsődítenem a Nyugatihoz délre . IrBarat - ot és Gabor_tm - et . E két emberből is csak Ádám jött ki szigetre . Egy kis piabevásárlás után a Margit hídhoz vettük az irányt , hol letáboroztunk . Gondolván , hogy itt az alkohol fogyasztása közben bevárjuk a népeket . Többek közt a founderünket és barátját egy másik Ádámot aki az én unokám egyébként . Hiábba vártunk . Nem jöttek , de a telefonon keresztüli komunikációnak köszönhetően lebeszéltünk egy későbbi találkozót majdan a sziget előtt .Mire a bejárathoz értünk jókedvűek voltunk . A jegy beváltása közben összefutottunk Bundiékkal így bővült a csapat . Korábbi tapasztalataink alapján korábban érkeztünk a kapuhoz , hogy ne kelljen órákat sorba állni . Így viszont 2 óránk volt hátra a nyitáshoz . Ígyhát haverkodtunk , piáztunk és időnként elugrottam még piáért a boltba . Dajdajozás közben érkeztek a népek . Hammerék majd Guidóék is csatlakoztak valamikor . Piáztunk , énekeltünk , H-O-P-P-Á - ztunk , satöbbi. Én valamikor találtam vagy 30 eurót , de visszaadtama gazdájának béna léttemre . Megismerkedtünk sok arccal és tarháltuk a náluk lévő piákból , mert a miénk már fogyóban volt . Mire bejutottunk berugtunk . Én leglábbis igen :)))


Sokan úgy határoztunk , hogy jó szokásunkhoz híven a nulladik nap verjük fel a sátrakat , hisz ekkor még kevesen vannak és a legjobb helyeket lehet elmarni a többi emberke elől . Én a szokásos helyemre költöztem ami a Civil falunál található . Egylezárt VIP szektor ahol persze VIP jegy és kártya nélkül szoktunk helyet foglalni . A szokásos bandából most is jelen volt Hammer_boy , Ádám , Post_human (DisznóVera) , stb. Majd Fufi is csatlakozott . Ezen évben megint sikerült igen sok embert rábeszélni az igazunkra és a mi csodálatos helyünkre csábítani . Egy sátorban laktam Guido_ - val és néha IrBarat - tal , de mások is megfordultak nálam . A sátortáborunkban cövekeltek le még egy páran . Többek közt Kisildi , Surman , Colos , Bundi . Itt tanyázott Emberállat is mellettünk . A sátorfelállítás igen hamar akadályba ütközött . Egy felbőszült Civil-falu dolgozó VIP jegyét lobogtatva távozásra szólított fel minket . Mi egy pár órás rábeszélés után sem mutattunk hajlandóságot . Aztán a biztosnágiakkal való fenyegetés hatására a VIP-részleg szélén vertük fel a tábort . Ez köztes megoldás volt . Az estére szépen összegyűlt a banda . Induljon a BANZÁJ !!!
Ott fejeztem be , hogy az ottlakók elllenszenves viselkedését véletlenül sem figyelembe véve felvertük a sátrunkat a Civil falu VIP táborjában . Persze ez sem ment tökéletesen részegen . Az én sátramat pl. egész hosszú huzavona után sikerült a megfelelő helyre vontatni és ez után egy egész manufaktúra segített a felállításában . Volt aki a sátrat verte le , volt aki a tartórudakat illesztette a helyére , volt aki a matracot fújogatta fel a pumpával én meg ahogy csak tudtam koordináltam a tevékenységüket . Mire az én sátram állt , már mindenki kész volt a magáéval .

Indulhattumk felfedezőútra . Irány a két kedvenc ivóhelység . Az egyik ami a bejárattól balrafelé található a Civil falu felé . Tudjátok a Bahia színpadnál . Itt szembesültünk azzal az örömhírrel , hogy ugyanannyiba kerül egy dobozos ászok sör és egy csapolt . Ennek ugye egyenes következménye , hogy mindenki mámakkant a dobozos sörre . Olllééééé :) A csapossal való haverkodás után irány a Lotus kocsma ahova Fufival és a Hammer_boy - al már évek óta járunk szeszelni . Séta közpen természetesen megkezdődött a nagy HOPPÁ-zás :) Miután kinosztalgiáztuk magunkat a Lotusban elindultunk körbejárni a szigetet további alkoholfogyasztás és 0. napi mulatságok keresése céljából . Az állandó alkoholfogyasztás közben értesültünk arról a rosszhííről,hogy mint a csapolt,mint a dobozos sör ára az égbe szökött.Ez nagyon elszomorított minket így kénytelenek voltunk még többet venni belőlük.
Nagy nehezen eljutottunk az este vagy akkorra inkább már éjjel legtutibb helyére : a Végállomás kocsmába ahol több kevesebb sikerrel karoki segítségével próbálták táncra,énekre hívni az embereket . Bandánk itt is nagy sikereket ért el . Surman az IrBarat EU-s zászlajában végigénekelte az egész bulit . Én is tiszteletemett tettem a színpadon és elénekeltem egy egész számot . A szöveget persze figyelmesen végig hoppázással helyettesítettem . Innéttől nem tudom követne az események folyását . Még itt a Végállomásnál elhatároztam , hogy a következő pár napot a ruhaként hordott átlyuggatott EU-s zászló összepiszkításával fogom tölteni . Piálás közben megtaláltuk egymást a banda nem velünk táborozó részével is. Volt ott Dorci , Jucika , Dédi , stb... Dorciról jut eszembe . Mókáztunk vele egy jót :) Egyszer valamiért rámborított egy pohár VBK-t . Én erre elhúztam a csaposhoz és kértem egyet . Megvétel után kivittem az asztaéhoz és ráborítottam . Ő ugyanezt tette . Ezt játszottuk még nem tudom hány fordulónk keresztül :) Nem volt semmi . Aztán elváltunk békében :)

A hajnal további alkoholfogyasztással telt el . Ittunk sört , bort , pálinkát meg amihez csak hozzáfértünk . Reggelre ha jól érzem tök részegek lehettünk . Bebújtunk 3-an a sátorba . IrBarát a náci , Guido_ a komunista és Én a taralyos . Békés egyetértésben eludtunk . Ki reggelig , ki délig . Hozzá kell tenni , hogy ez az együttalvás többet nem fordult elő annak ellenére , hogy egy sátorban aludtunk végig :)
Ha kíváncsí vagy egy hamisítatlan Szigetes képregényre cséntől akkor nyomj tovább. :D:D
[newpage]
CSén és Disznó a HammerWorld előtt Hoppázik !!


Disznó  nemzeti színű háttal érkezik a Rícséről.


Disznó térítí  a népet !!


?????????????


Disznó szesszel álmodik !


Ki mit iszik ? Azt issza ? Miért issza ? Sziget utolsó pillanatképei,


Még utolsóbb pillanat.


VAn-e még szesz ?



k-soft - 2006-03-07 (03:45)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat