Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
<< < .... [41-50] [51-60] [61-66] > >>
hunbeowulf91
hunbeowulf91
2016.08.22. 23:00:45
BlackRaven42 írta :
hunbeowulf91 írta :
:)


:)


:))
Radnik9030
Radnik9030
2016.08.22. 21:57:27
5x5 ;)
Parapszichológus
Parapszichológus
2016.08.22. 16:58:51
Nincs még elég sztár?
hunbeowulf91
hunbeowulf91
2016.08.19. 08:08:22
:)
csilló 2016.08.18. 21:45:53
Hozzávalók:

1 darab kb. 1,2 kg-os tök (vagy 1 kg gyalult)
1 kis fej hagyma
1 csokor kapor
2 evőkanál olaj
3 evőkanál citromlé
2 húsleveskocka
4 evőkanál liszt
2 dl tej
4 dl tejföl

Elkészítés:



1. A tököt megmossuk, meghámozzuk, kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsát legyaluljuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A kaprot leöblítjük, szárazra rázzuk, összevagdaljuk.

2. Az olajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk benne a hagymát és a kapor felét. Hozzáadjuk a tököt, a citromlevet, a leveskockát, és felöntjük 6 dl vízzel. Felforraljuk, és lassú tűzön, lefedve puhára pároljuk. Ne főzzük túl, mert péppé mállik!

3. A lisztet simára keverjük a tejjel és 3 dl tejföllel, a tökhöz adjuk, azaz behabarjuk a főzeléket. Összeforraljuk, sóval, ha nem elég savanykás, citromlével (vagy ecettel) ízesítjük. Végül belekeverjük a maradék kaprot.

4. Tálaláskor meglocsoljuk a maradék tejföllel. Pörköltet, sült húst, fasírtot kínálhatunk hozzá. Hidegen is finom.
Triumph of Death
Triumph of Death
2016.08.18. 15:11:58
Üdv!
<< < .... [41-50] [51-60] [61-66] > >>

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat