Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
a Livesounds bemutatja: A Tour For The Loud

a Concerto Music bemutatja: Nightwish World Tour 2020

a Concerto Music bemutatja: The Magical Tour 2020

a Livesounds bemutatja: Gotthard European Tour 2020

Three Tremors (Ripper Owens, Sean Peck, Harry Conklin) + Divided

[Tovább...]
Tűzmadár - Schrott Petit faggattuk \

Sok magazin, rockzenei oldal elkapta már a zenekart az új lemez kapcsán, mi sem akartunk kimaradni a sorból. A Tűzmadár zenekar 3. nagylemeze és egyéb zenekari dolgok kapcsán kérdeztem Schrott Péter énekest.

tm003Riana: Hó elején kijött az új nagylemezetek Álmok címmel, mik a visszajelzések az albummal kapcsolatosan?
Schroti: Eddig szerencsére csak pozitív.:) A közönség osztja azt a véleményt, hogy ezzel az albummal sikerült megtalálni igazán a saját stílusunkat, és biztos, hogy ebben az irányban megyünk tovább a jövőben. A jó az egészben, hogy ezt ők szeretik is, szóval mi így vagyunk maximálisan elégedettek, hiszen értük csináljuk!:)

Riana: Máskor is a Hammer mellékleteként debütált az albumotok, nektek ez ennyire bevált, működőképes dolog, azért lett ismét ilyen formában?
Schroti: Igen. Manapság, a letöltések korában már a CD-eladás nem pörög annyira, mint régen, ezért érdemes más alternatívákat találni. Egy lemezkiadás egyik új verziója ez. Az albumba befektetett összeg visszajön, és eljut a zenénk a célközönség nagy részéhez. Csak javasolni tudom...:)

Riana: Összes eddigi dalotok letölthető a weboldalatokon, elképzelhető, hogy egyszer ez az album is felkerül az ingyen letölthető dalok közé?
Schroti: Nem letölthető, hanem egy hírlevél feliratkozásért cserébe email-ban elküldjük a letöltési linkeket az eddigi diszkográfiához. Aki beszerezné szívesen a Jégkorszak, Fények lemezt, és a Volt egy álmom... EP-t mp3 formátumban, annak javaslom, tegye meg ezt a lépést! Az Álmok lemez számai is fel fognak idővel kerülni.

tm004Riana: Április 15-én lesz a lemezbemutató koncertetek Budapesten, szándékos volt, hogy előtte csináltok kisebb bulikat? Tesztelitek az új lemez anyagát vagy ezek a bulik már le voltak kötve, lemezbemutató előtt is?
Schroti: Teszteljük is, és le is voltak kötve. :) Igazából április 15-re készülünk főleg, és így van egy kevés monitor, hogy élőben hogy sütnek a számok.:)

Riana: Lemezbemutató koncertre készültök, valami meglepetéssel a közönségnek vagy ez legyen titok?
Schroti: A héten megyünk terepszemlére, és kitaláljuk, hogy mi, hogy legyen. Szeretnénk tűztáncosokat, sztárvendégeket hívni a bulira, és ha megoldható a vetítés, akkor még azt. Ott profi hang, és fény van, megpróbáljuk mindenképp a maximálisat kihozni belőle.

Riana: Klip nóta melyik számból készül majd?
Schroti: Első körben a Korszellem című számra csinálunk egy videoklipet április elején. Nagyon exkluzív lesz a környezet, és a színvilág az albumborító színeihez fog igazodni. A felvételeket Leander és stábja készíti.

Riana: Országos turné várható idén?
Schroti: Igen, őszre tervezünk egy nagy közös országjárást Leanderrel, és még egy új generációs bandával, akiknek neve egyelőre nem publikus. Nagyon várjuk már, sok helyen megfordulunk majd.

tm001Riana: Látom, egy pár hazai fesztiválon már ott lesztek, össze lehet hasonlítani a fesztiválok közönségét egy normál koncertes közönséggel?.
Szerettek civilbe fesztiválokra járni? Szoktatok?
Schroti: Általában azok a fesztiválok, ahol játszunk, kielégíti az ilyen irányú szükségleteinket. lent szoktunk maradni olykor egy-egy napot a koncert után, és bulizunk. Így sokféle fesztiválon "fesztiválozunk", nem unalmas, és mindig jó buli.:)

Riana: Az új managementtel sikerült új változásokat elérni? Jól sikerült a váltás?
Schroti: Igen. Kellett a zenekar mögé egy jó menedzsment, és a jelek szerint jól sikerült ez a választás. Tudunk együtt dolgozni, és nem utolsó, hogy emberileg is jól kijövünk.

Riana: Minden zenekar életében szoktak lenni tagcserék, úgy értesültem ti sem ússzátok meg, mi történt? Publikus már a hír?
Schroti: Még nem. Az április 15-i lemezbemutatón jelentjük be a hírt, ám az átállás nem fogja megtörni a lendületet, sőt! Egy tag kiválása mindig nagyon nehéz lelkileg, ez most sincs másképp, de mint eddig mindig, külső tényezők miatt van szükség a cserére.

tm002Riana: A civil életben mivel foglalkoztok? Nehéz összeegyeztetni a zenével, gondolok itt a koncertekre, próbákra.
Schroti: Állandó időpontjaink vannak a próbákra, de még így is nehéz 6 elfoglalt embert egy helyre terelni heti kétszer.:) Horváth Zsolti (Deák Bill BB billentyűs) kivételével mindenkinek van polgári munkája a zene mellett, és igen, ez okoz nehézségeket az egyeztetésben, de mindig megoldjuk.

Riana: Szeretnél valamit üzenni a rajongóknak?
Schroti:Találkozunk április 15-én a Dürer kertben az Álmok lemezbemutatón, addig is hallgassátok az új lemezt, és látogassatok el a www.tuzmadar.hu-ra, ahol a hírlevél feliratkozásért cserébe most megkaphatja mindenki az eddigi teljes Tűzmadár diszkográfiát! Nagyon köszönjük az interjút, Rock!:)

Riana: Én is köszönöm szépen az interjút és találkozunk a koncerten!

http://www.tuzmadar.hu

Riana - 2011-03-21 (19:34)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4891)
2.Metallica (4856)
3.Ossian (3928)
4.Depresszió (3682)
5.Pokolgép (3676)
6.Nightwish (3623)
7.Kárpátia (3435)
8.Iron Maiden (3427)
9.Road (3331)
10.Rammstein (3286)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat