Backstreet Boys ének : Nick Carter
ének : Brian Littrell
ének : Howie Dorough
ének : A.J. McLean
ex : Kevin Richardson
Nick Carter, A.J. McLean és Howie Dorough diákként ismerkedtek meg egymással. Kevint és unokatestvérét, Briant kicsit késõbb ismerték meg de rögtön bevették õket a bandába. Így megalakult az öt fõs Backstreet Boys énekes fiúegyüttes.Énekeltek, koncerteztek, de a híressé válás 1994-ben kezdõdött el, amikor Louis Pearlman menedzser felkarolta õket. Profi marketinget és rengeteg slágert nyújtott nekik. A fiúk pedig énekeltek, és akrobatikus mutatványokat is bemutattak koncertjeiken.1995-ben megjelentették elsõ nagylemezüket, amely Európában és Kanadában egyaránt nagy sikert aratott. Szülõhazájukban, Amerikában csak 1997-ben ismerték el õket, amikor már többek közt hazánk is a lábuk alatt hevert.Végül Pearlmannel befejezték munkálataikat és elindultak az csúcs felé vezetõ úton. Ezután megjelent harmadik albumuk a Millenium. Ekkor már az egész világon ismerték õket. 2000-ben Black&Blue címmel megjelent a negyedik album is.2001-ben a fiúk feloszlottak és néhányan elkezdték építeni saját karrierjüket több-kevesebb sikerrel.2005-ben újraalakultak és megjelentették a Never gone-t. Majd visszavonultak és készítették az új albumot.2007-ben újra feltûntek, azonban csak 4 taggal, mert Kevin már nem akarta újrakezdeni énekesi pályáját. A számokban nagy változás észlelhetõ: kevesebb a táncos-pörgös dal és elõtérben vannak a lassúbb, érzékenyebb dalok. Brian Littrell így nyilatkozott: „Valószínûleg ez a legsokrétûbb album, amit valaha készítettünk és készíteni fogunk. Sokkal realisztikusabb, mint az elõzõek, az életrõl szól, sokszor a veszteségekrõl, szerelemrõl és csalódásról.”

Kedvencek közé jelölték :
zRx, snot, SzilvaMetál, tina94, Lökött , hollow inside, metálsrác20, daggapuff

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
HungAryan Metal Terrorist
HungAryan Metal Terrorist
2012.11.13. 19:33:49
Ez azt hiszem megmutatja az oldal felhasználóinak színvonalát! Meg a Cypress hill meg hasonló szarok is! Várom a discó és rap valamint pop előadókról készült többi profilt! Birkák!
FUCK THE POSER BASTARDS!!
"A birtokolt világ kivet engem Hol nincs erkölcs ott nincs remény Hol az egyház minden gondolat ellen Emberek vérével védi hitét" myUserbar.hu myUserbar.humyUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0109 s