Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

SzilvaMetál

SzilvaMetál
Valódi név: Szilvási András 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0007286
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/SzilvaMetál
Lakhely: New York City Hardcore Negyed,de qrva ritkán Nyíregyháza
Születésnap: 1987-02-01
Regisztráció dátuma: 2008.04.02. 12:39:52
Látogatások száma: 3526
Utolsó bejelentkezés: 2014.01.29. 19:33:23
Hozzászólások: 6250
Képek :
Ód-Szkúl (10) Na készen van! Első tetkóm folyamatban Age Of Agony társaságában! Kálmánal(Age Of Agony)! Vuk az egyik legjobb magyar rajzfilm!És nem sorvasztja el az agyadat,mint az ilyen fos animék! The Exploited-Punks Not DEAD! Sotajumala-Teloitus(ajánlanám annak a sok finn-mániásnak aki Csildren Of Bödön(szar)t tartja a finn zene csúcsának!Ők csak az egyik értelmes zenekar!) Sepultura-Bestial Deavstation Gorilla Biscuits-Gorilla Biscuits Sick Of It All-We Stand Alone Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas Nile-In Their Darkened Shrines Morbid Angel-Gateways to Annihilation Biohazard-Mata Leao Marduk-Infernal Eternal Stromtroopers Of Death-Live In Budokan Agnostic Front-RIOT!RIOT!UPSTART! Írány a NapiSzar!Márkkal úgy döntöttünk ha már egyikünknek se lehet nője akkor szeressük egymást!xD METÁL VAN BAZMEG! Tesókkal Kreator után Chris-el(Kreator) Ventor DobosIstennel! Mille Petrozza és ÉN Az a helyzet,hogy naphosszat keresgéltem a neten és se a finn,se a norvég,se a svéd,sőt még a német zászló se tetszett!Nekem ez tetszik a legjobban és szerintem ez a legszebb! Thrash-Metal Team! Amire 16 éves korom óta vártam!Evan Seinfeld-el közös fotó! Billy Graziadei-vel! Danny Schuler-el!Kicsit sötét,de nekem legalább van! Bobby Hambel mesterrel! Cső Müller!XD HC For Life!Na meg egy kis Slayer!:) Ahogy a tesóm mondanná:"Én és a kisöcsém!"XD "Gitározok" Állitólag a szem a lélek tükre.Olvas benne ha akarsz! Evan Seinfeld(Na itt talán nem látszik a csillag ami zavarná egyes emberek szemét!!!) Jesse Pintado R.I.P Faterral R.I.P.Dime!!! Dave Tomas Enriqe Araya Sepultura 1996 Bandi,Gyuszi és Misi Dani haverom új kampányplakátja!Szavazz rá és Sanyi többet nem garázdálkodik a neten!xD Drága Alföld!xD Age Of Agony Cicám Anti Poser Patrol
Ismerősei :
w a t c h m a r k d y i n g
w a t c h m a r k d y i n g
doghitters
doghitters
TED LEE
TED LEE
Góré
Góré
sr
sr
Rocktóber
Rocktóber
supertzar
supertzar
Lacapapa
Lacapapa
omniscient
omniscient
Mortician
Mortician
GABO
GABO
Riana
Riana
Kedvenc együttesei :
3 Inches Of Blood, Abigail, Age of Agony, Agnostic Front, AkelA, Angel Corpse, Angel Witch, Angerseed, Anthrax, Anvil, Aquincum, Arghoslent, Art Of Massacre, Asesino, Atheist, Autopsy, Backstreet Boys, Bad Brains, Barbatos, Bathory, Beyond Fear, Biohazard, Black Label Society, Bloodclot!, Blue Eyed Devils, Body Count, Bonded By Blood, Brujeria, Brutal Thruth, C.P.G., Cadaveres De Tortugas, Cannibal Corpse, Cattle Decapitation, Celtic Frost, Cephalic Carnage, Communic, Conflict, Control denied, Cro-Mags, Crowbar, Cynic, Cypress Hill, Darkthrone, Dead Kennedy`s, Death, Decapitated, Deicide, Dissection, Divine Heresy, Down, Dr. Living Dead, Dream Theater, Drünken Bastards, Dying Fetus, Eden, Ektomorf, End Of Days, Extreme Deformity, Fahrenheit, Fantom, Fight, Fleshless, Fueled By Fire, Gorilla Biscuits, H8 Machine, Halford, Hate Eternal, Hatebreed, Hirax, Horda, House Of Pain, Ill Nino(Marc Rizzo-val készült albumok), Immolation, James Murphy, Joe Satriani, Judas Beast, Judas Priest, Karl Sanders, Kataxu, Keeper of Dreams, Kerecsen, Kill Or Be Killed, Korn(első két album), Korrozia Metalla, Kreator, Krisiun, Led Zeppelin, Life Of Agony, Liquid Tension Experiment, Los Tirpákos, Machine Head, Madball, Magor, Marc Rizzo, Massacre, Massgrave Symphonies, Mayhem, MÁDÁM EGZOTIK!, Meshuggah, Ministry, Misfits, Moon Of Soul, Morbid Angel, Morgh, Mortem, Mortician, Mötley Crüe, Municipal Waste, Murphy`s Law, My First Knife, Nailbomb, Necro, Necrophagist, Neochrome, Nevermore, Nile, Noisemachine, Nuclear Assault, Odio X Odio, Orphaned Land, Ossian (1986-1994), Otra Salida, Ozzy, Pantera, Panzer X, Pestilence, Pig Destroyer, Pyrexia, Rainbow, RAMONES, Ratos De Porao, Régi Metallica, Remorse, RoToR, Rumber Millitia, S.O.D., Sepultura, Severed Savior, Sick Of It All, Slayer, Slugathor, Sodom, Soulfly, Stigma, Strapping Young Lad, Stress, Stryper, Suffocation, Suicide City, Superjoint Ritual, SZARGYEREK, Szepultúra, Terror, Terrorizer, Testament, The Casualties, The Exploited, The Spyderz, Toscrew, Tremor, UNDERTAKING, Uriah Heep, Vader, Venom, Vile, Vio-lence, Violator, Viscera Trail, Visceral Bleeding, Vomitory, Warbringer, Warrel Dane, West Wall, Whorecore, Zyklon
Együttes profiljai :
Agnostic Front, Anthrax, Anvil, Biohazard, Cadaveres De Tortugas, Cro-Mags, Crowbar, Divine Heresy, Ektomorf, End Of Days, Marc Rizzo, Nailbomb, Pig Destroyer, Severed Savior, Skid Row, Slugathor, Soulfly, Strapping Young Lad, Suicide City, Visceral Bleeding, Warrel Dane
Szeret :
Na ezt egy picit átírom,mert pár dolgot ide kell írni.
1. Szeretek jókat enni,kegyetlenül berúgni,jókat röhögni,szarni,aludni és baszni.
2.Szeretem az őszinte embereket.Szeretem ha valaki egyenes velem és nem kell a 253254325519-ik személytől megtudnom,hogy valójában mit gondol rólam.
2.Szeretek a családommal lenni,szeretem a barátaimat(mostanság sok emberben csalódtam bármely téren ezért nem igazán tartok sok embert barátomnak),szeretem a keresztfiam,szeretek mindenkit csak sokan nem szeretnek engem!:P
3.Szeretem a jó metal zenét,jó koncerteket,a hardcore zenét és szinte minen olyan zenét ami számomra szimpatikus vagy tetszik.Szeretek beszélgetni emberekkel(a fentebb említett csalódások miatt már ez se nagyon szokás nálam,inkább csak simán hallgatom a hülyeségeit és bólogatok nagyokat).
4.Szeretem az állatokat+ mindent ami nekem jó és örömet okoz számomra!Na szerintem ennyi lenne.
Utál :

1.Legelőször is a politikailag barátkozó embereket és akik a szerint hallgatják a zenéket is,hogy milyen politikai oldalon áll az említett zenekar! Most én nyugodt szívvel hallgatok Napalm Death-et,H8Machine után!
2.Akinek a politika az élete és erre az oldalra is csak azért regisztrált,mert itt is tud okoskodni a megfelelő fórumon.
3.Aki tök hülye a zenéhez és persze okoskodik is benne csak nem megy neki!
4.Akinek nem született nagyobb zenekar a Metallica-nál..
5.Internet-Trú-blekk-metálosok.
6.Internetnácik
7.Internetafák
8.Antiszemiták.Én se értek egyet az Izraelben folyó dolgokban és szerintem is kevesebb kellene belőlük a gazdasági pozicíókban,csak én nem akarom kiírtani a zsidókat miközben Marty Friedman a példaképem és Anthrax pólóban feszítek(sajnos ezt veszem észre a portál tagoknál)!
9.Rasszisták.Feletébb mulatságos amikor cigányoznak egyesek,de Kukovecz Gabival fotózkodnak.
10.Kommunisták.40 évig itt voltak és nézd meg mi maradt itt?
11.Liberálisok.Iszonyatosan tudnak iritálni az olyan szövegek,hogy "mindenki egyenlő,de te a saját hazádban kussoljál!".Már az egész liberalizmus hülyeség ahogy van(Magyarországon).
12.Demokrácia.Sajnos 20 éve nem működik akkor szerinted beindul egyszer?
13.Sznobizmus.
14.Destruction.
15.Tökfőzelék és kelkáposzta főzelék!
16.Dallamos hardcore.
17Új AkelA.
18.Pedofilía.Szerintem erre nincs mit írni magyarázatnak!
19.Családon belüli erőszak!Nem volt benne részem,de láttam pár dolgot ismerőseimnél!
20.Drogok.Semmire se jók!
21.Drogosok akik nem bírnak leállni a cuccossal!Én is nyomtam elég keményen mégis itt vagyok!Lehetetlen nem létezik!
22.Tudatlanság.Bár nem tudja ki az a Kölcsey Ferenc,de Lola-t ismeri!
23.Nagymagyarság.Fene hirtelen az utóbbi években,mindenki hazát akar menteni és mekkora büszke lett mindenki a hazájára!
24.Sovinizmus.Azt ne mond,hogy nem akarnál a görög-tengerparton egyszer nyaralni?
25.Családom nagyrésze!Kívétel anyu,apu,tesó!
26.Akik elakarják hitetni velem,hogy kurva nagy barátaim és közbe meg akkorát rúgnak belém,hogy alig bírok felállni!Ezt három embernek célzom és igen utállak titeket,mint a szart!
27.2008.március 22-e
28.Tél.Tudom,hogy kibaszott szép a hó meg minden,de utálom a hideget!
29.Magyar metal mezőny nagy része.
30.Reunion-láz!Nem igazán járt jól senki ezzel a dologgal és nem is szeretem amikor nagy zenekarok összeállnak,körbe turnézzák a világot 20éves nótákkal és kiadnak hihetetlen szar albumokat!
Magáról :

Szerintem rendes gyerek vagyok,mások szerint szemétláda!
Sajnos sok embernek csalódást fogok okozni,mivel én sajnos nem szeretem magam "Hollónak" kifesteni és sajnos még képem sincs róla amit kitehetnék.Sajnos gótikus sem vagyok és nem szeretek temetőkben,sírokon fetrengenni ahol az elhunyt neve is látszik tisztán.
Zenekarom sincs amivel tudnék feszíteni,tehát nagyon sok "zenésznek" én csak egy sima,mezei ember vagyok és "hozzáértés" nélkül hallgatok zenét(de azért szobagitáros vagyok csak nem érzem magamat olyan szinten,hogy kiálljak több ember elé játszanni!Bocs,de én TCS+szarul eljátszott AkelA,Moby Dick nótákkal nem akarom magam égetni).
Én nem élek egyik eszmének se!Én a HAZÁMÉRT,CSALÁDOMÉRT és MAGAMÉRT élek!Röviden:1 hülye vidéki,suttyó,paraszt aki próbál normálisan viselkedni de nem megy!Ez van!
Sajnos páran szeretnek hülyének nézni,de általábban Ők basznak rá a legjobban.
Őszíntén szólva tudja a búbánatos rossznyavalya mi a faszt kellene még ide írni?
Szilvási "Szilva" András "Láw van geci!" by Liló
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.6250 4.6250  (72 db)
Rocker-index :4.9932 4.9932  (146 db)
Szesz-fogyasztás :4.9862 4.9862  (145 db)
Kockasági-mutató :4.6250 4.9712  (139 db)
Profil-minőség :4.9662 4.9662  (148 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:59

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat