Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

TED LEE

TED LEE
Valódi név: Szabó Dániel 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0022533
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/TED LEE
Lakhely: Deadrecen
Születésnap: 1988-09-06
Regisztráció dátuma: 2009.04.09. 08:52:21
Látogatások száma: 1302
Utolsó bejelentkezés: 2014.12.12. 10:22:23
Hozzászólások: 2172
Képek :
ÖSSZE-VISSZA KÉPEK (9) JÓMAGAM,VALAMINT A CSÜRHE AKI ELVISEL... (9) A BÜDÖS-LÁBÚ DISZKÓ-GRÁFIA (7) ZENÉVEL KAPCSOLATBAN.. (23) A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT. EEEEEEEEEEEEE gyuribácsival. DSC00117 zsanival meg dorcómmal. ISTENI JEL FÜRDÉS UTÁN...KOMOLYAN NEM ÉN VOLTAM!! SIMONOMMAL... KÖZLEKEDJ OKOSAN!! A KŐBAMBI AZ ÉLET NEDÜJE! CSOPORTKÉP A ZPNÉL.. CICÁMMAL... CSABÁVAL...(FEMINIM VEZSÖN)..XD GITÁRHIRÓ!!! BODRI ANYÓVAL MEGINT.. EZ. Scott Vogel r.i.p.-Mahmúd el-Mabhúh ERESZ BŐGŐJÉVEL. A CSOPORTOS GARÁZDASÁG-VÁD FELMENTÉSE ELŐTT.. ŐK IS PUNKOK VOLTAK...XD RITKA PILLANAT. HAMASZ HAZAFELE..SZOMBAT HAJNAL... Jocke02 ANDI MEG BODRI..MEG ÉN. MOST. BEND FOTÓ.. epreskert! "MAGA A FERTŐ"-CSOPORT.. MR.psychobilly...XD ÍGY MULAT A MAGYAR!! ROAD TO FREEDOM! ÍRKABÁTTAL EGY SPAROS ÁKCIJÓ UTÁN.. ANDIVAL MEG CSIBÉVEL.. wwáááá!!
Ismerősei :
Jajj
Jajj
hörcsög
hörcsög
SzilvaMetál
SzilvaMetál
doghitters
doghitters
Zalán
Zalán
OiOiOiCsakRotten
CsakRotten
Crazytritézek
Crazytritézek
Eresz
Eresz
[Miss_Fits]
[Miss_Fits]
GABO
GABO
.Enci.
.Enci.
Iszákos Gömbvillám
Iszákos Gömbvillám
Werwolf
Werwolf
Riana
Riana
Kedvenc együttesei :
Agnostic Front, Anti Nowhere League, Antihero, Anyátok, BANANA METALIK, BATMOBILE, Beatrice, Biohazard, Blood For Blood, böiler, Büdösök, burzsoá nyugdíjasok, C.P.G., Chaotic Pigss, CORPOSE SHOW CREEPERS, Csók és könny, Death Before Dishonor, Deathkings, Demented Are Go, Demented Scumcats, Discipline, Disztraktor, Down To Nothing, Dropkick, ELVIS HITLER, ETA, Fegyelem, Final War, Fly-tox, FRANTIC FLINSTONES, freiboiter stuttgart, Gecizők, GG Allin, Gorilla, GUANA BATZ, HAGGIS, Hatebreed, Hátsó Szándék, Hold X True, JJHONNY NIGHTMARE, Jogos Önvédelem, Kill Baby Kill, Klingonz, koffin kats, Lenin Körút, Les Vilains, mad mongols, Mad Sin, Madball, Midgards Söner, nekromantix, Nesze, new skools kings, Opressed, Os Catalepticos, Paddy and the rats, Perkele, pilsner oiqel, pitbull farm, Pluton Svea, Pro-Pain, Pro-patriots, Qss, Sick Of It All, Sick Sick Sinners, Skrewdriver, Stahlgewitter, Tekintetes Úr, THE BRAINS, THE BRIGGS, The Casualties, The Ködmöns, THE METEORS, The Misfits, The Peacocks, THE TERMITES, the unearth, The unseen, Thick As Blood, tizedes meg a többiek, Ultima Thule, Vendetta, WOODOO ZOMBIE, Yellow Spots
Szeret :
myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu myUserbar.hu TÖBBET ÍRNI TÚL BIZALMAS LENNE...DE MEGTESZEM..XD..A NŐIESSÉGET A LEGNAGYOBB MÉLYSÉGEKIG..ÉS A LEGNAGYOBB NORMAILTÁSBAN..HA EGY NŐ BÜSZKE,OKOS,KEDVES,DE NEM HAGYJA MAGÁT..HA NEM ERŐSZAKKAL AKARJA ELÉRNI A CÉLJÁT...HA VAN ÉRZÉKISÉG A KISUGÁRZÁSÁBAN,HA MEGÉRTI HA TISZTELI A FÉRFIT-AZ IS FOGJA ŐT...A HÓESÉST...A KIBASZOTTT NAGY TRÓGER-CSALÁD BULIKAT..ÉS MÁSNAP CSAK RÖHÖGÜNK..HOGY MEKKOR VADDISZNÓK VOLTUNK...MEG ÍGY ELEVE..REKENRÓL!!! VESZÉLYESEN ÉLNI,POZSONYI ÁDÁM,EPRESKERT,.HA MEGÉRTIK AMIT MONDOK ÉS KÉPES VALAKI EGYÜTT MŰKÖDNI VELEM,HA SIKERÜL VALKINEK A SZEMEMBE MONDANI A VÉLEMÉNYÉT,MAGYARORSZÁGOT,EURÓPÁT,STREET REKENRÓLT,
Utál :
SZERETNI,HA CSÁMCSOGNAK VAGY SZÜRCSÖLNAK EVÉS KÖZBE,HA A SZERET RÉSZBE PIÁT ÍRNAK..NEM MENŐ ALKOHOLISTTÁNAK LENNI...VAN ANNAK KULTÚRÁJA IS..ÉNIS TÚLVÁLLALOM NÉHA..DE MUSZÁJBÓL NEM ISZOK..REKLÁM,AKIK MINDEN SZEMBEJÖVŐŐ HIBÁZTATNAK A SORSUKÉRT KÖZBEN PEDIG ŐK FELELNEK ÉRTE CSAK BE VANNAK SZARVA AZ ÉLETTŐL..,EMO,GÓT,ALTERNATÍV,GLAM...STB..,AKIK AZT HISZIK HA VAN EGY UGYANOLYAN FELVARRÓNK MI MÁR SPANOK LETTÜNK..,AKIK KÖSZÖNNEK DE NEMTUDOM KIK..,AKIK CION FÖLDJÉÉRT KÜZDENEK..,AKIKNEK A REKERÓL ANNYIT TESZ HOGY JUNKIES MEG DEPRESZIÓ..,MEG AZ ÖSZES ÉLETRE NEM VALÓ MONGOL-IDIÓTÁT..,AKIK AZT HISZIK HOGY NÁLUK NAGYOBB "NÁCI" NINCS A FÖLDÖN DE ÖSSZ-VISSZ TUDÁSUK A II.VHRÓL EGY FÉLÓRÁS KIS BÁJCSEVEJ...SZERVEZETLENSÉG,TÖKETLENSÉG,CÉL NÉLKÜLISÉG,A LOGIKA HIÁNYA,NYÁMNYILA SUTTYÓK,FIÚS LÁNYOK-LÁNYOS FIÚK,,IZRAEL,KRISTÓF,.....A PLUTOKRÁCIA....TÉGED HA MAGADRAISMERSZ"Ülnek búskomoran. Fekete gönceikben szinte elvész vézna testük. Tartásuk görbe, bakancsukból groteszkül mered ki cingár lábikrájuk. Egyen-kapucnis halálruhatáruk – melyet a lázadás-ipari boltokban szereznek be – holmi kopott varjakhoz teszi őket hasonlatossá. Mindössze a fránya gázálarctáska a régi az oldalukon. E sajátos lázadási segédeszközről mellesleg egyszer tanulmányt kéne írni. Ronda, kényelmetlen, nem fér bele semmi, ízléstelen a végtelenségig, s mégis a legkitartóbb huligánkellék. Érthetetlen." ...meg aik psychobilly-t lopják..mert mijen menő..mind öltözködésben..mind zenében..közbe semmi közük hozzá..meg általában itt am sincs senkinek semmi köze semmihez..erőltetett geci vagy ÉS HA ÍGY BESZÉLEK ÉS NEM ÉRTIK: - Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni. - N'düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. - Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom önt, kisasszony. - Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott. - Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. - Jjjjjaaaa. - Meglehetősen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem. - Pisaba. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani. - Amásziki. - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából! - Fiszk. - Főúr, kérem a számlámat, legyen szíves!
Magáról :
„ 5. A világi rendszerek védik és támogatják a vallásokat, melyek a túlvilági életről tanítanak. Így arra tanítják a népeket, hogy ebben az életben lemondjanak fegyvereikről a ragadozókkal szemben.10. Ha egy nemzetnek nincs szellemi egészsége és erkölcse, akkor a kormány és elvtelen emberek töltik be az űrt. Ezért a szabadság erkölcsi értékekben él, a zsarnokság erkölcsi űrbe dönt.14. A természettel összhangban semmi sem helyesebb, mint a saját fajunk megőrzése. 18. A természet törvényei nem ismernek jogokat vagy előjogokat. A szarvas, amelyet az éhes oroszlán becserkészett, elvesztette jogát az életre. Az életre való jogot azonban megszerezheti, ha aláveti magát a természetnek - ösztönei intik óvatosságra és menekülésre. Hasonlóképpen, az embernek nincs joga életre, szabadságra vagy boldogságra. Ezeket megszerezheti családja, törzse vagy ősei által, de ezek csak szerzések, és nem jogok. E szerzések értékét csak óvatosan és a természeti törvényeknek való alávetéssel lehet biztosítani.37. Ha egy faj férfijai nem harcolnak nőik megtartásáért és az azokkal való egyesülésért, elpusztulnak. Minden egészséges ösztönű fehér férfiben undort és ellenérzést kelt, ha fajának egy nőjét másfajú férfival látja. Akik ma a médiumokat és a nyugati világ ügyeit ellenőrzik, azt tanítják, hogy ez rossz és szégyenletes. Rasszizmusnak nevezik. Mint az izmusok, ez általában csupán védelmet jelent, pl. a nacionalizmus a saját nemzet támogatását jelenti; a rasszizmus pedig a saját faj létének és életének védelmét. Ez talán a létezés legbüszkébb szava. Aki nem engedelmeskedik ezeknek az alaptörvényeknek, természetellenes.46. A demokráciákban a médiumok irányítói irányítják a nép gondolkodását, hatalmukról nem is álmodtak a királyok és diktátorok.61. A béke édes istennője csak a háború harcrakész istenének védelme alatt élhet.70. A terrorista és a hazafi közötti különbséget a sajtó uralma teszi ki.82. A tiszteletet meg kell szolgálni; nem lehet megkövetelni vagy feltételezni. A háború olyan komoly dolog, hogy azt nem lehet a katonákra bízni! A népek közti barátság olyan fontos, hogy azt nem lehet a diplomatákra bízni! A népek történelmének megismerése olyan fontos dolog, hogy azt nem lehet a szaktudósokra bízni!” 36. Éhes és rongyos magyar gyermeknek lennie nem szabad! S példát kell adnunk, hogy másutt se legyen! 40. A gazdagnak adóznia, a szegénynek dolgoznia kell a magyar gyermekek javára, vagyon és erő arányában, korlátlanul. 46. A Föld emberies és okos beosztással ezerszerte több embert tud eltartani, mint amennyi a Földön él. jah és aki velem packázik (raj vok) az a haverjaimmal is(Gáspár Pléjsztéjsön, Kolompár Betmen, Lakatos Áleálehándró, Rostás Hammurappi, Balogh Dzsingiszkán, Orsós Firefox, Sztojka Audi, Lakatos Pokahontasz Lakatos Nintendo, Oláh Pokémon, Galambos Tarzan) !!!!!"We must secure the existence of our people and a future for white children "!!!!
JÉZUS SEM SZÜLETETT BÁRHOL,TÖRJ ÖSSZE EGY INKUBÁTORT!! SEX!! HATE!! REKENRÓL!!!myUserbar.hu
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.7143 4.7143  (42 db)
Rocker-index :4.7736 4.7736  (53 db)
Szesz-fogyasztás :4.7692 4.7692  (52 db)
Kockasági-mutató :4.7143 4.7500  (52 db)
Profil-minőség :4.7736 4.7736  (53 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:02

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat