Noise Fusion logo
Noise Fusion énekes : Pásztor Miklós
basszusgitár : Hönich Szabolcs
gitár : Stummer Iván
gitár, vokál : Suvada Péter
dob : Deák Attila

Koncertek:
2016-01-16 Budapest - S8 Underground Club - Metal New Year Fellépők: Animid Effect, Noise Fusion, Shapes Of Distortion Be: 800Ft. Kezdés: 19:00 Flyer
Koncertarchívum:
2009-04-30 Budapest - Kék Yuk - OVERALL MUSIC FESTIVAL [Képtár]

2004 év vége felé rázódott össze az eloörs: Ati(dob), Dia(basszus), Peti(gitár/vokál), Iván(gitár), majd 2007 nyarán csatlakozott hozzánk Miki(ének) és megszületett a Noise Fusion zenekar. 2007 év végén Dia távozása után Szandra (Buttercup) pótolta a mélyeket, majd 2008 tavaszán robbant be Szabi(basszus) és ezzel véglegessé vált a felállás. Még 2008 nyarán felvettünk egy kislemezt a Bakery stúdióban, Never Release címmel! Folyamatosan koncertezünk Budapesten és az országban, õsztõl pedig indul a több állomásos „Never Release Tour”, ami egészen a jövõ nyárra tervezett lemezfelvételig tart majd.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vége lett az évnek, lehagytuk 2008-at: tagcsere, stúdió, tehetségkutatózás, rengeteg koncert és utazás van mögöttünk, amerre jártunk, pusztítottunk. Igyekeztünk jó munkát végezni. Hál Istennek egyre többen vagytok a koncerteken...! Nyár végén pécsi Rockmaraton fesztivál tehetségkutató színpadán épphogy elvitte az orrunk elõl a fõdíjat a galád Inside My Head, azóta rendesen összecimbiztünk, egymást gyúrjuk a közös koncerteken. Tehetségkutatózásból sem volt hiány 2008-ban, talán túl sok idõt és energiát is "pazaroltunk" a dologra. Jelen voltunk a Mûvészbázis-, a Wigwam-PontFM-, a Rockmaraton fesztivál-, a Borsodi-, Rockspace '09 és még vagy 3-4 apróneves tehetségkutatáson, melyekrõl a véleményünk pár szóban annyi, hogy pénz beszél kutyaszar táncol. Többet minket ne kutassanak, hanem inkább vegyétek a lemezt, gyertek koncertre, ordítsátok együtt velünk, hogy LOOK IN MY EYES!
Köszönjük a vájtfülüeknek, hogy beválogattak minket az ország legjobb 10 metálzenekara közé az A38 hajóra, Pécsre a Rockmaratonra, a Wigwam remek színpadára, ahol az egyetlen hozzáértõ kritikát Balogh "Különjárat" Zoli mondta, sajnos Õ már nincs velünk... Rest In Peace.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

A nyári (kis)lemezfelvételnek meg lett az eredménye, jól megmondták a magukét róla a hozzáértõk,
lehet csemegézni, bólogatni, fejetcsóválni, egyetérteni, tüntetni, lemondani:
A Fémforgács kritikája
A Rockpolis Media kritikája
Kritika a Kronos Mortustól

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pusztításainkhoz hazai és külföldi koncertlehetõségeket keresünk, például szeretjük a fesztiválokat! Kiadók, producerek, szponzorok jelentkezését is várjuk, nem bánják meg és mi se! :o)

Albumok :

Never Release (2008)
Noise Fusion - Never Release1.Far from Independence 
2.By Myself 
3.Never Release 
4.Unknown State 

Kedvencek közé jelölték :
Thrasher, Szasza, a salgótarjáni papper, KucuIsten, rock82, Kapitalista, ODF, OverAll Music Team

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0053 s
© noisefusion.rockerek.hu