Passenger logo
Passenger énekes : Anders Fridén
dobos : Patrik J. Sten
gitáros : Niklas Engelin
basszusgitáros : Hakan Skoger

Koncertek:
2018-06-17 Nickelsdorf - Pannonia Fields - Nova Rock 2018 (IV. nap) Fellépők: Billy Talent, Enter Shikari, Iron Maiden, Killswitch Engage, Less Then Jake, Passenger, Sunrise Avenue, The Bloody Beetroots, The Raven Age, Wendi`s Böhmische Blasmusik Kezdés: 11:45 FlyerA Passengert 1995-ben Patrik Sten (Transport League) és Niklas Engelin (Gardenian, ex-In Flames) alakították. Mindkét tag arra törekedett, hogy ne egy újabb trash metal, vagy melodikus death metal bandát hozzanak létre, mivel saját bandájuk zenéjét már megunták. A kezdetek kezdetén Cliff volt a banda neve, ebben az idõszakban két demót is felvettek, amit aztán sosem adtak ki. Miután Niklast behívták az In Flames Whoracle turnéjára háttérgitárosnak, Anders Fridén, az In Flames énekese érdeklõdni kezdett a Passenger iránt, és belépett a bandába.

2000-ben hosszú szünet után a banda visszatért a munkálatokhoz. 2001-ben felvettek két másik demót, valamint a "Used", az "In My Head", a "Circus" és a "Drowning City" korai változatát. A harmadik demó után a banda végre rögzítette és kiadta a debütáló albumát Passenger címmel, és elkészítették az "In Reverse" címû szám klipjét is.

Patrik Sten 2004 februárjában a honlapján azt írta, hogy már dolgoznak a második lemezen, utána Anders Fridén nyilatkozta azt, hogy nagyon kevés ideje van a Passengerre, annyira leköti az In Flames. Egy késõbbi interjújában közölte, hogy amilyen hamar csak tud, idõt szán a bandára, szünetet tart az In Flamessel, és 2010-re elõállnak a második albummal is.

Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Passenger_(Swedish_band)

Albumok :

Passenger (2003)
Passenger - Passenger1.In Reverse [watch video]
2.In My Head 
3.For You 
4.Just The Same 
5.Carnival Diaries 
6.Circus 
7.Rain 
8.Circles 
9.I Die Slowly 
10.Used 
11.Eyes Of My Mind 
12.Drowning City (demo) 

Kedvencek közé jelölték :
Flame, Sasquatch, tattoo, Kosh, TGer, Gabriel Glasswalker, Without Name, Nyuszibusz, Wall Of Death, Csumi, drawain, Cinc Vitéz, error 405, borbi

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0051 s