Pigs Might Fly logo
Pigs Might Fly ének : Sándor Attila
gitár : Toth Robert
gitár : Kovács Gergely
basszusgitár : Szűcs Sándor
dobok : Baky András
 • [2006]
 • A Pigs Might Fly 2006 októberében alakult, a zenekar alapítói és egyben jelenlegi tagjai Baky András [dobok], Kovács Gergely [gitár], Sándor Attila [vokál], Szûcs Sándor [basszusgitár], Tóth Róbert [gitár].
 • [2007]
 • A bemutatkozás nem váratott sokat magára, hiszen alig fél évvel az együttes születése után 2007 áprilisában volt a banda elsõ koncertje. Tavasszal rögzítésre került az elsõ kislemez [Fevarin EP], mely kereskedelmi forgalomba nem került, de több ezren töltötték le a zenekar myspace oldaláról. Az EP nem várt sikert hozott a Pigs Might Fly számára, hiszen mind a szakma, mind a közönség elismerését elnyerte. Az év hátralévõ részében a koncertezésé volt a fõszerep. Többek között fellépett a banda, a Subscribe, Blind Myself, Superbutt, The Idoru, ManGod INC. zenekarok társaságában.
 • [2008]
 • Elérkezett az idõ, hogy profi körülmények között vegye fel a zenekar a második kislemezét [Melophobia]. A felvételek a Bakery Stúdióban készültek, a lemez bolti forgalomba nem került. Az EP-t fél év alatt több mint negyven ezren töltötték le a banda honlapjáról, ennek köszönhetõen országos ismertségre tett szert az együttes. Hazai internetes rádiók többször mûsorukra tûzték a lemez számait. Tavasszal elkészült az elsõ klip a Left-Handed Polar Bear címû számra. Ezután a Solution társaságában országos turnéra indult a Pigs Might Fly, mely belenyúlt a nyári fesztiválszezonba is. Nyáron celebrálta a zenekar az elsõ külföldi fellépését. Októberben teltházas koncerttel [500 Fõ] ünnepelte a banda, a második születésnapját. Novemberben elkezdõdtek az elsõ nagylemez munkálatai a Bakery Stúdióban.
 • [2009]
 • Februárban jelent meg a lemez [Pig City Life], az Edge Records gondozásában. A lemez megjelenését az Insane zenekarral közösen szervezett 30 állomásos országos turné követte. A tavasz folyamán több hazai és külföldi [Bulgária] válogatáslemezen is szerepet kaptak a Pig City Life számai, illetve az Inverse Mermaid, Rose Plank címû számok lejátszásra kerültek több európai ország rádiójában.
 • Jelenleg tart a fesztiválszezon, illetve a második klipnek folynak az elõkészületei, melynek premierje szeptemberre várható!
 • Albumok :

  Fevarin ep. (2007)
  Pigs Might Fly - Fevarin ep.1.Fevarin 
  2.Second 
  3.Last Act 
  4.Coffee, Coke And Crack 
  5.Like The Walls 
  Melophobia ep. (2008)
  Pigs Might Fly - Melophobia ep.1.Left Handed Polar Bear 
  2.Fevarin 
  3.Last Act 
  4.Coffee, Coke And Crack 
  Pig City Life (2009)
  Pigs Might Fly - Pig City Life1.Intro 
  2.Left-Handed Polar Bear 
  3.Inverse Mermaid 
  4.Offroad 7.5 
  5.Pigheaded Ass 
  6.Last Act 
  7.Princess 
  8.My Zoo 
  9.Fevarin [watch video]
  10.Coffee, Coke and Crack 
  11.Rose Plank 

  Kedvencek közé jelölték :
  Sticky Age, Haree, BreakDown, bender, Drakulina 7 , shutyoureyestolovetolive, Idiot Girl, szuszu, SeTile, marciiimetal, Hugibéjb, sáraxD, lucifer1994, DEGENERATE, Franziska, timyce, pyru, Hitetlen, Dormánka, Pristina

  [ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
  Hozzászólások :
  Nincs hozzászólás.

  Hozzászólok :
  Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


  Valid HTML 4.0 Valid CSS

   0.0052 s