Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Hugibéjb

Hugibéjb
Valódi név: Szabó Nóra 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0015682
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Hugibéjb
Lakhely: Székesfehérvár
Születésnap: 1991-04-11
Regisztráció dátuma: 2008.11.05. 18:48:55
Látogatások száma: 171
Utolsó bejelentkezés: 2018.07.11. 02:22:25
Hozzászólások: 87
Képek :
aahhhww ez a város figyelj Süti ez most komoly dolog... meg akarjuk hódítani Tapolcát Balatonakali vasútállomás afro boncolás közbeni retardáltkodás kukucs =) A Ramikánk szülicsinapcsi tortája még darabokban xD ^^ Ramival lájkolunk idióták rockmaratonon :D toljuk a csajokkal =D csak úgy Petikém meg a sör :) Ukk mostanában csakazenehatására3 régi de attól még jó!!! with Boo régiszépidők2 láncbanén :D szemüvegbenén házibulitéma neszóljhozzám ismétarövidfekete csakazenehatására2 tanítványom: Prüntyi a vérmacska :D befigyelafeketerövidséró mégszőkében régiszépidők Boo-nál koncert után (de szar koncert volt XD) pillanatkép csakazenehatására St.Norka "The night is my veil..." "Hesitation is the seed of defeat..."
Ismerősei :
jAn666
jAn666
Csiszár
Csiszár
menyina
menyina
Zéé82
Zéé82
RamonGemini
RamonGemini
Sopi
Sopi
BuBA
BuBA
solyceee
solyceee
Cassie
Cassie
jade
jade
v.kiwi
v.kiwi
eszú
eszú
Loke
Loke
Petya515
Petya515
Boo
Boo
danken
danken
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Björk, Diablura, Disturbed, Gojira, Guns and Roses, Hammerfall, Hobo Blues Band, Iron Maiden, Kárpátia, Kittie, KoRn, Metallica, Mystery Gang, Ossian, Pigs Might Fly, Skindred, Sonata Arctica, The Offspring
Szeret :
Szeretem a szórakoztató embereket. ;-) Szeretem a jóféle zenét. Szeretem József Attila verseit. Szeretek humorizálni :DDD Imádok sütni-főzni és jókat enni.
Utál :
A csicska lányokat, a puncsfagyit, a tökfőzeléket, az emókusoat, az ostoba viselkedést/embereket, nem szeretem a kétszínűséget...a pletykás kurvákat (őket csak egy módon szeretem : felrúgva) utálom ha ostoba picsák beleokoskodnak az életembe. utálom ha nem hallgatnak meg, ha nem figyelnek oda rám, belepofáznak mikor beszélek, ha hülyének néznek nálam ostobább emberek. Utálom mikor az emberek képtelen az együttélésre és leszarják, hogy rajtuk kívül más is létezik. Az ilyeneknek legszívesebben a szájába szarnék álmában. :)
Magáról :
Csúnyán beszélek, gyermekkori ártalom, vannak időszakok mikor nem, de van mikor újra rám jön. Ez ilyen. Nem mosom le... :D Művészlélek, nem normális, állatbarát, kedves, aranyos, akaratos, úgyisnekemvanigazam, állítólag szerethető lény vagyok :D "A matematika öl, butít és nyomorba dönt." enyhén perverz, őrült, néha pesszimista néha meg optimista (nah akkor szoktam nagyon rábaszni). Nem tok magamról sok mindent írni. Aki ismer tudja milyen vagyok aki meg nem ismer az ismerjen meg és majd meglátja. Szeretem az életet bár néha a hátam közepére se kívánnám XD Család-centrikus, jó háziasszony (csak port ne kelljen törölni pls).
"Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, nem hiszi azt, hogy ő jobban cselekszik, mint mások, és soha nem tartja többre magát embertársainál. Aki szeret, az amennyire csak lehet, elkerüli, hogy fájdalmat okozzon."
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (36 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (36 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (35 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (35 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (35 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat