Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Boo

Boo
Valódi név: Vince Barbara 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0009530
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Boo
Lakhely: Budapest, Nagykanizsa
Születésnap: 1990-11-26
Regisztráció dátuma: 2008.06.05. 15:36:32
Látogatások száma: 636
Utolsó bejelentkezés: 2020.07.01. 10:52:09
Hozzászólások: 1037
Képek :
Ártatlan vagyok, még mindig. Follow me... :P ;) ! ? Flegma. 2010 Nesztek, 2009 végére. Boo suliban...:S 2009 eleje Cuccc. Jerával CsóSztock 2őn... :) Dzsízösz azt mondják, flegma vagyok Régen, Mad keresztapuval . régi egó. unalom CsóSztock 2 harmadik nap este... ezt elfújta a szél... darker%20days Sopronban ártatlan vagyok bolondballagáskor...:) original haircolour lépcsőn ülve nyilvánvaló pff :) nézek Boo itt is
Ismerősei :
csikcsik
csikcsik
drake69
drake69
Baghar
Baghar
v.kiwi
v.kiwi
Tankret
Tankret
Scythian blood
Scythian blood
menyina
menyina
lucifer87
lucifer87
Scorpia
Scorpia
Amaranthine
Amaranthine
Zéé82
Zéé82
Gibil
Gibil
Hugibéjb
Hugibéjb
Kedvenc együttesei :
Children of Bodom, Cradle of Filth, Ensiferum, Equilibrium, Evanescence, Falconer, Gojira, Hammerfall, Helloween, Iron Maiden, Korpiklaani, Manowar, Metallica, Muerte Cara, Nightwish, Norther, Ossian, Paediatrician, Pokolgép, Sentenced, Sonata Arctica, System Of a Down, Teurgia, Tűzvihar (hivatalos)
Szeret :
A családomat és a barátomat. Régebben az volt kinn, hogy barátaimat. Ők útközben kipotyogtak az életemből, ki ki különböző okok miatt. Szeretek fesztiválozni. Amikor ülsz a fűben, 3 szomszédos zenesátor dallamkavalkádjának a közepén, és közben szemléled az embereket. Szeretek beszélgetni. Nem csacsogni, dumcsizni, felszínes bájeszmecseréket tartani, hanem valóban beszélgetni. Szeretem a történelmet, az építészetet és a művészeteket. Szeretek kirándulni, utazni, újat megismerni. Szeretem az izgalmakat, a spontaneitást. Ezek mellett köszönet néhány "rockerek.hu"-s tagnak, akik szereznek nekem néhány mulatságos percet azzal, hogy nyilvánosan mutogatják a profiljukban leírt töménytelen mennyiségű hülyeséget! :)
Utál :
Úgy a 21. századi társadalom embereiben előforduló tulajdonságok zömét. Mindenki magányos. Senki sem őszinte. Msn és chat-es barátaink vannak, webkamerán keresztül pillantjuk meg először "életünk párját", és lusták vagyunk személyesen felkeresni a barátainkat. Mindenki rohan az úttesten, de a betonból feltörő virágot nem veszi észre. Gyűlölöm a falkaszellemet. Ne úgy legyen nagy a szád, amikor mögötted öten állnak. Nézz bele úgy a szemembe, hogy egyedül vagy. Ezt a rovatot még hosszú ideig írogathatnám, de attól félek, a többség csak nézne, és nem látna, úgyhogy abbafejezem. :)
Magáról :
Olvass fiam, és okulj belőle! Tökéletes vagyok. (ezen kijelentésemen hagyom, hogy gondolkozzatok, és miután valaki is nagyképűségnek veszi, az nem értett meg) Elméletileg Nagykanizsán lakom, gyakorlatilag azonban Budapesten vagyok főiskolai hallgató. Önző vagyok és rendkívül bizalmatlan. Álarcot viselek (vagy talán pajzsot?) magam előtt, ahogy mindenki más. Különbözök a többi embertől, és mégis, ugyanolyan vagyok. Az emberekben mindig keltek valamilyen benyomást. Vagy pozitívat, vagy negatívat, de mindig nyomot hagyok magam után. Egy lobbanékony nyilas vagyok, halak aszcendenssel (eléggé jellemző, ha érdekel olvass utána). Más egyéb általános dolgokat nem szándékozom magamról firkálni, ugyanis nem lenne semmi értelme. Ha valóban meg akarsz ismerni, biztos vagyok benne hogy nem ebből a kis bemutatkozó szövegből fogsz... De mielőtt megismernél, gondold végig valóban mire vállalkozol...;) Ui: A FENE tiszteletbeli tagja vagyok és büszke vagyok rá^^ (FENE mint Férfi Ellenes Női Egylet) jahm és egy jó tanács:"A kísértéstől csak akkor szabadulunk meg, ha engedünk neki." akkor már még egy: "Tedd meg és bánd meg, mielőtt megbánnád, hogy nem tetted meg."
Boo
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat