Védőosztag logo
"EZ AZ OLDAL NEM A CIONISTA, HAZUG EMBEREKNEK VAN FENTARTVA ! ! ! HA SÉRTI A VALLÁSODAT, VAGY AZ ETNIKAI MEGGYÕZÕDÉSEDET AKKOR A JOBB FELSÕ SAROKBAN LÉVÕ "X"- RE KELL RÁMENNI ! ! !Mindannyian azt hisszük , hogy a szabadság az , amiben élünk.Mindannyian azt hisszük , hogy Szabadok vagyunk.De ezek csak illuziók.Illuziók amellyekkel etetnek , amellyekkel bombázák az agyad.Megmondják hogyan élj , mit csinálj.Csak egy Marionett bábu vagy az irányító kezek rendszerében.El kell vágnunk ezeket a köteleket amik tartanak minket.Fel kell emelnünk a hangunk a kizsákmányolás ellen.Ez az egy esélyünk van , hogy életben maradjunk.Emeljuk fel a hangunkat!Emeld fel a hangodat!Elég volt a bólogatásból!Mibe kell még bele egyeznünk?Mégtöbb hazugságba?Mégtöbb ígéretbe?Mi a f*szba még?Elnyomnak , és kihasználnak minket , míg a jogainkról és az esélyeinkrõl beszélnek.Minden lépésnél saját esélytelenségünkkel kell szembenéznünk.A Stagnálás halál!Törjük meg a csendet , mielõtt az tör meg minket!Álmodozunk és reménykedünk egy biztonságos és sokkal Szebb jövörõl!Össze szorított gyomorral.A Stagnálás halálba vezet.Törjük meg a csendet mielõtt az tör meg minket!""Hivatalos honlap":http://vedoosztag.gportal.hu elég elhanyagolt oldal,semmi információ és még a képek menüpontnál sem a bandával kapcsolatos képek vannak,szóval igazából nemtudom minek nevezzem az oldalt.

Albumok :

Üldözött Igazság/Múltunk A Jövőnk split (2011)
Védőosztag - Üldözött Igazság/Múltunk A Jövőnk split1.Gungnír-Érték harc 
2.Gungnír-Csak látszólag boldog 
3.Gungnír-Arische Kampfer (Landser Cover) 
4.Gungnír-Kutya Világ 
5.Gungnír-Az érzés nem szeretet (Cripple Bastards Cover) 
6.Védőosztag-Intro 
7.Védőosztag-Egy lélek [watch video]
8.Védőosztag-Szembeszállunk [watch video]
9.Védőosztag-A kötél napja 
10.Védőosztag-ZOG szolga 
11.Védőosztag-Népünk serege 
12.Védőosztag-Harcok az utcán 

Kedvencek közé jelölték :
Blut, Árjaharcos, siccu, Gorky, Vitya 8§8, pufitomi, Warriors Hungary, Kistüske , rockerlány12, 93Totenkopf23, csibee, petike1985, werwolf62, walhalla, HunArya, wiglafSS, Kittiiii, Hußti88, Hußti 88, Ady, _FRADISTA NIKIKE_, Clue88, ferikee1488, Massimo Chesarió

Árva zenekar profil
Hozzászólások :
apolo
apolo
2011.12.22. 19:25:24
2011 ÉV VÉGÉN JELENT MEG A LÉL RECORDS GONDOZÁSÁBAN A GUNGNÍR/VÉDŐOSZTAG SPLIT ALBUM,BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS RENDELÉS A KIADÓ HONLAPJÁN.
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0051 s