Zakata logo
Zenekarunk 2003-ban alkult. Stílusunkat tekintve Heavy - Power Metal. A zenekart a következő tagok alkotják: Kővári Csaba - Ének, basszusgitár. Hadikfalvi Béla - Gitár, vokál. Pálfi István - Gitár. Wildanger Attila - Dobok. A Zakata nevet Béci hozta. Jelentése több értelmezésben is helyt áll. Jelen esetben a Zakatolás becézett alakját eleveníti meg. Számos koncert és fesztivál áll már mögöttünk, számtalan esetben, jelentősebb helyeken álltuk meg a helyünket az est főzenekari minősítésében is. Külföldön is szerepeltünk már, egy Zentai rockfesztivál keretein belűl mutathattuk meg a fiataloknak a Zakatoló Zakatát. Minden évben a zenekar kezdeményezésével megrendezésre kerül a nyári eleji, szabadtéri "Steelrain fesztivál", majd év végén a "Metal karácsony" fesztivál. 3 videoklipet készített már a zenekar. 1. Zakata2. Örvény3. Nem kell!A Nem kell! c. dal 2007 januárjában a VIVA Tv Megawatt c. műsorában több ízben került adásba. 2 demo anyaggal rendelkezünk. Az első 2005 májusában házi körülmények között egy garázsban saját keverésben és Kisvárday Szilárd utó keverésvel "Összetartás" címmel került a boltokba. A második 2006 novemberében Zsédely Gábor hangtechnikus közreműködésével a Self Control stúdióban lett rögzítve, a "Dicsőség" címet viseli. A harmadik hanghordozó már nagylemez minőségben látta meg a napvilágot.Szürke víziók címmel kerül be aköztudatbaA Zakatára jellemző a görcsölés mentes lazaság, bulizás, közvetlenség, töretlen jókedv és a zene szeretete. A banda jelmondata: Adj nekünk még erőt, lelkünk oly vad. Adj nekünk még teret szívünk szabad. Adj nekünk még időt, s a fémjelzett szónak, hogy kimondhassuk: ZAKATA Köszönet minden családtagnak, barátnak, segítőnek és neked, hogy jelenléteddel emeled a koncertek színvonalát, mert nélküled nem lenne ZAKATA!

Kedvencek közé jelölték :
Döw, rockersrac, Ozzy az egyetlen, Danzig777, Sammet, sohoka, kockas, Synylla, rockkersrac, Anka, PoCoK112, Warrior_88, SZÉPTÜZEK LÁNGJA, Csartak, jégkirály, kiki42, kornish19, Életreítélt, Menator, RockDemon, pumuklipeter, afmband, mayer, Droid, fradista97, Striails, Petya777, szökevény17, Petya-777

[ Hibajelentés / Üzenet a profil tulajdonosnak ]
Hozzászólások :
Riana
@Riana
2010.10.04. 09:33:22
Szia!
A tagok közül valaki csinálta ezt a profilt vagy rajongói?Ha zenekar tag vagy a neved linkként vezessen a profilodra,akkor tudom hitelesíteni!

myUserbar.hu
myUserbar.hu
myUserbar.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!


Valid HTML 4.0 Valid CSS

 0.0356 s