Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

rockersrac

rockersrac
Valódi név: Márk 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0000798
Weboldal címe: http://rockerek.hu/rockersrac
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1987-03-26
Regisztráció dátuma: 2006.07.25. 09:12:27
Látogatások száma: 357
Utolsó bejelentkezés: 2020.05.27. 23:33:50
Hozzászólások: 912
Képek :
Én+Home made vizipipám :D XD erősödik a forint :D/ezt úgy kaptam egyik ismerősömtől/ egyik ismerősöm macskája(amilyen a gazdi,olyan a macska! xP) nos? te melyiket kéred? :D XD Barátság :D XD Budapest Triatlon :D
Ismerősei :
Magnetic
Magnetic
csabias
csabias
Dzsiki
Dzsiki
Kitkat
Kitkat
farkas koma
farkas koma
OldRockerLenon
Lenon
Sztrapii
Sztrapii
Dél-Budai
Dél-Budai
k-soft
k-soft
dracula2000
dracula2000
Kispilla
Kispilla
Kley
Kley
Anaíd
Anaíd
Ánya
Ánya
Long Forgotten SonKomló
Komló
Slash91
Slash91
Ragnaar
Ragnaar
Stacey_
Stacey_
EntHusiasm
EntHusiasm
Shameless
Shameless
Tunrida
Tunrida
Barbara Ann
Barbara Ann
Pater
Pater
Fémzenedémon
Fémzenedémon
Szírén
Szírén
olird
olird
Milcs
Milcs
Meki
Meki
Levias
Levias
sörli
sörli
Radarka
Radarka
Wehee
Wehee
Azlyena
Azlyena
Kedvenc együttesei :
Arkona, Avril Lavigne, Bellfast, Brísingamen, Dalriada, Deathstars, Depresszió, Disturbed, Ensiferum, Faster Pussycat, Haggard, HammerFall, Hardcore Superstar, Helloween, Kalapács, Kárpátia, Kix, Metallica, Nightwish, Ossian, Paramore, Pokolgép, Problems, Road, Rómeó Vérzik, rómeó vérzik, Sabaton, Saltatio Mortis, Saxon, Sentenced, Sicitur Adastra, Sing-Sing, Skillet, Slot, Sound Height 69, Steelheart, Subscribe, Tarot, Tuzmadár, Vad Hajnal, Vanilla Ninja, W.A.S.P., Within Temptation, Zakata
Szeret :
Szeretem a normális csajokat, akikkel lehet normálisan beszélgetni, ugyanakkor ha netán v mi olyat szólok be nekik akkor veszik a lapot és nem megsértődnek:)imádom a jó bulikat, a piálást bizonyos keretek közt, imádok zenét hallgatni (imádom a régi rockzenéket szeretem ha valaki törődik velem és mellettem van jóban rosszban, fogadott hugom[CyberBoszi] szeretek msn ezni chatelni, megismerni új embereket(függetlenül attol h fiu v lány, függetlenül a zenei beállítottságátol.) kedvenc bandák:pokolgép, kalapács, ossian, metallica, nightwish, the bronx casket co., anvil, radiocriminals, lake of tears, lordi, ramms+ein, nightwish, nocturnal rites ...stb stb... kedvenc piák:,törköly pálinka,birspálinka,vbk,sör,de alapból nem vagyok ivós emberke,mikor hogy tartja kedvem. És emellé imádok fotózni :D :P
Utál :
Utálom ha fikázzák a rockereket.De ugyanúgy nem szeretem ha a punkokat fikázzák stb stb.szerintem: tartsunk össze!
Magáról :
Kőbányán lakok, a troli garázstól nem túl messze, jelenleg tanulok, 24 éves vagyok, imádom a rock és metal zenéket! És ami nekem megvan és úgy gondolom hogy alkalmas arra hogy megosszam másokkal megteszem(valamit valamiért alapon) Elég nehéz ki ismerni hogy milyen ember is vagyok én. Nem vagyok egy hétköznapi srác de einstein sem vagyok csak szimplán nem vagyok átlagos. Néha eléggé zárkózott vagyok nem sok ember van akit igazán közel engedek magamhoz de akinek sikerül ezt elérni az nem bánja meg.legalábbis eddig nem volt még olyan ember.igaz h néha kissé lökött vagyok de el lehet viselni:)) Utóirat: (normál) emberi ésszel nem igen lehet felfogni engem... :D (NEM vagyok egoista, ez több ismerős egybehangzó véleménye rólam! :D XD)
,,Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát. Bűnt kiáltanak, hol szabadságát védi az ország. Pogánynak tartanak, mert szembeszállok a hódítókkal Pogány itt mindenki, ha velem van, és nem Istvánnal"
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.3690 4.3690  (84 db)
Rocker-index :4.5463 4.5463  (108 db)
Szesz-fogyasztás :4.5648 4.5648  (108 db)
Kockasági-mutató :4.3690 4.7290  (107 db)
Profil-minőség :4.5556 4.5556  (108 db)
Hozzászólások :
Anaíd
Anaíd
2017.02.22. 21:16:38
rockersrac írta :
Szia! Régi profilomat fb-n megszüntettem, de nem talállak fb-n az újjal. Elküldenéd privátra a fb profilod linkjét? Márk. :)sorry. csak most láttam, hogy írtál...rég jártam erre. privátban elküldtem, szép estét! :)
A világnak fogai vannak, és beléd marhat, amikor csak akar. /Stephen King: Tom Gordon, segíts!/ Nem hiszek a hullarabló vámpírokban, a szellemekben és a szörnyekben. És úgy vélem, jó, hogy ilyesmik nem léteznek, mert szerintem az a jóságos Úr sem létezik, aki meg tudna óvni bennünket tőlük. /Stephen King: Minden haláli/ A rock az a dolog, ami mindenkiben benne él, csak meg kell találni magunkban!
Rockerekhu
@Rockerekhu
2017.02.09. 19:13:17
Szia!

Idén lesz 11. ÉVES a Rockerek.hu. Ezen alkalomból szeretnénk meghívni téged a XI. ROCKEREK.HU SZÜLETÉSNAPRA, mely a fővárosban, az S8 UNDERGROUND CLUB-ban lesz megrendezve a FEBRUÁR 17-18-i hétvégén. A KÉT NAP alatt, összesen 21 ZENEKAR lép majd fel KÉT TEREMBEN. Rendes BELÉPŐ NEM LESZ, csak becsületkassza lesz a bejáratnál.

Remélem találkozunk!

IDE KATTINTS: a href="https://www.facebook.com/events/248980285537365/

-
Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat