Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Anaíd

Anaíd
Valódi név: Kriszta 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0047933
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/tagok/Anaíd
Lakhely: Szatmárnémeti
Születésnap: Május 01
Regisztráció dátuma: 2011.03.02. 18:42:59
Látogatások száma: 437
Utolsó bejelentkezés: 2018.02.16. 22:50:03
Hozzászólások: 764
Képek :
mostanság :)) (2010.november)tavaly kiránduláson(Sólyomkőváron) amikor még hosszú hajam volt:P na ki szerint volt jobb így? medál új gitárom :D na milyen?? - én farsangkor babaként:) nagyon régen *
Ismerősei :
Baldur, Bloodfreak, chopper28, Dani950901, dark_dark, DementedDemon, dracula2000, Dzsangó, Ganjaman007, Headhunter000, Hermód, HOLLÓ, Horváth Adrienn, ImmmI666, Joey Lali, kyrie eleison, L4D-Hunter, Lacifer)), Leiti, Levi 666, Marky666, Missblackvalo, Mordok, ÖrdöglakaT, Radioactive, Rockerarnold, rockersrac, RyuuRan, Shiki, Snooki, szuperdod, vader666
Kedvenc együttesei :
After Forever, Akela, Alvin és a mókusok, Amon Amarth, Avzhia, Ákos, Beatrice, Bikini, Black Sabbath, Bullet for my Valentine, Cannibal Corpse, Dalriada, Deicide, Depresszió, Disturbed, Draconian, Edda, Elfojtott Szavak, Entwine, Epica, Evanescence, Fahrenheit, Green Day, Guns N` Roses, HIM, Iron Maiden, Junkies, Kalapács, Kárpátia, KoRn, Korpiklaani, L.A.Guns, Lacuna Coil, Leander, Levédia, Linkin Park, Lord, Lordi, Lovegun, Luctus Hydra, Mantus, Metallica, My Chemical Romance, Nickelback, Nightforest, Nightwish, Nirvana, Omega, Omen, Ossian, Piramis, Pokolgép, Republic, Rhapsody, Romantikus Erőszak, Rómeó Vérzik, Sing-sing, Sirenia, Slipknot, Soil, Sonata Arctica, Sum 41, System of a Down, Tankcsapda, The 69 eyes, The Grenma, The Rasmus, Theatre of Tragedy, Theatres des Vampires, Tűzmadár, Within Temptation, Xandria
Szeret :
ERDÉLYT, a magyar nyelvet; a ZENÉT; a barátaimat; néha a csendet s nyugalmat, máskor a zajt ; szeretni és szeretve lenni; szeretetet; őszinteséget; tiszteletet; hűséget ; tudásvágyat; antikváriumot; könyveket; a teákat; kíváncsiságot ; egyensúlyt; harmóniát ; élni az életemet, ahogy nekem tetszik; mesebeli lényeket irodalmat ; sütni-főzni; olvasni , zenét hallgatni; rajzolni(bár tehetségem nincs); verset írni, vagyis csak írni próbálni; a gondolataimat/érzéseimet/ történeteimet papírra vetni; értelmes emberekkel beszélgetni;, a Shadows-ban üldögélni barátokkal vagy egyedül; Headbangelni; ápolt hosszú hajat; néha a társaságot,máskor az egyedüllétet; néha hülyéskedni; az állatokat; tábortüzet s ha már itt tartunk a mályvacukort :P; énekelni; kirándulni; sétálni nappal s éjjel ; a barátaimmal lenni; lustálkodni; csokit ; fagyit; teát/kávét; a holdat és a csillagokat nézni; a naplementét; netezni ; félhomályban lenni; aludni-álmodni; őszinte embereket; filmezni; mosolyt csalni az emberek arcára :D ; mosolyogni/nevetni; az eső illatát; esőben sétálni és elázni ; boldog lenni; másokat boldoggá tenni; ölelni; elbambulni; az mp3-asomat(amit saját magamnak vettem, az ösztöndíjamból); a Motörhead-es pólómat (annak ellenére hogy kicsit nagy rám),

Utál :
Trianont; néha mindent s mindenkit ; a tehetetlenséget; céltalanságot; beképzeltséget; hűtlenséget; árulást; hazugságot; haragot; gyűlöletet; emberi hülyeséget; gyávaságot; embertelenséget; kétszínűséget; ha tárgyként kezelnek; ha megakarják szabni mit csináljak/gondoljak/érezzek stb; a beskatulyázott embereket; üres ígéreteteket; igénytelen "zenét"; korán kelni; állatkínzást; ha mások akarják irányítani az életemet; ha letocsiznak, mert olvasok; kórházat ; betegségeket ; ha úgy alkotnak véleményt rólam, hogy nem veszik a fáradságot,hogy közelebbről megismerjenek; manelet ; unatkozni; egyedül lenni; ha átvernek; kétszínűséget; sírni; szomorú lenni; ha hozzám közelálló emberek szomorúak; ha valaki nem tud helyesen írni; sulit; a román nyelvet; ha lemerül az mp3-asom ; ha elmegy a hangom; ha az apucitól-anyucitól kapott telefonnal,fényképezőgéppel,stb.-vel villognak; továbbá még utálom, hogy velem egykorúak,vagy tőlem fiatalabbaknak csak minden harmadik mondatukat értem ; hogy az érték helyett az érdek a mérvadó ; hogy lassan az utál rész hosszabb ,mint a szeret rész;
hogy ha szomorú vagyok akkor nem mutathatom ki, hogy ne legyek másoknak a teherre :S
amikor nekem lenne szükségem valakire és mégis én vagyok akkor is a támasz( ami nem feltétlenül baj )
amikor azt érzem h értéktelen vagyok..amikor saját magamat nem tudom hova rakni és elveszítem az életkedvemet..és mostanság sajnos gyakran uralkodik ez az érzés rajtam.stb.

Magáról :
Milyen is vagyok? Komolyan tudni akarod?

Benső tükrömet tartom, s elindulok az önismeret furcsa, ingoványos talaján. Merre kezdjem? Hogyan írjak magamról? Miként mondjam el a nagyérdeműnek, hogy ki is lennék én valójában? Ha ebbe a tükörbe nézek, - amit kissé félve teszek meg – akkor kettőt kell, hogy lássak.

Egyrészt itt van Ő. Ő, aki erős, igazságában megingathatatlan, értékeit ismerő és becsülő 21 éves néha felnőtt máskor gyerekes , önálló ember. Ő, aki sokszor saját boldogságának útjába áll. Akit elsőre látnak, s ami alapján ítélnek mások. Gyakran miatta nem kedvelnek első benyomás alapján az emberek. Kinek védelmi eszköze gyakran a cinikus humor, páncélja a büszkesége, fegyvere olykor az ideges, türelmetlen hallgatás, máskor a fel-feltörő indulatok, sérelmek. Ő, aki a külvilágnak szól, s akit a külvilág alkot. Ördögi kör.
Sokszor nem szeretem. Úgy érzem elém áll, befurakodik a lelkembe, és átveszi az irányítást. Az értékek helyett az érdekeket nézi; bosszankodik, hajlamos a pesszimizmusra, a „miért pont én?” ismétlésére, a kesergő önsajnálatra. Visszafelé tekint, s nem előre; eltakarja a jövőt, kilátástalanságot és nehézségeket sodorva magával. S amikor már végképp elfáradok a hétköznapi álarcban, amit alkot, amivel körülvesz és behálóz, akkor jön az a részem, ami nekem szól. Ami rólam szól. Ami valójában vagyok.

A másik énem… aki sokszor gyenge, igazságában százszor megkérdőjelezi önmagát. Értékeivel valahol mélyen tisztában van, azonban mégis rengeteg kérdés és félelem gyötri, akarva-akaratlanul. Örök gyermek, aki segít, mert szeret segíteni másokon. Ő az, aki nevetve tűri egy másik ember „külvilágnak szóló arcát”, s az abból származó helyzeteket. Ő az, aki tökéletesen megelégszik egy szelet kenyérrel is, ha azzal fogyaszthatja, akit a legjobban szeret. Aki ennek ellenére imád finomakat főzni, jó könyveket olvasni, kizárni a nyomasztó külvilágot, az összes sablonos elvárást. Aki nem érti miért kell magyarázkodnia, mégis mindig megteszi.
Azért szeretem, mert rengeteg türelme van, mert érzékeny, mert nem csak igényli a törődést, de maximálisan képes megadni is azt. Néha összeveszünk, mert erősségei átcsapnak gyengeségekbe, és önmagát bántja azzal, hogy segítőkészsége miatt kihasználják, szeretetéhsége miatt könnyen megbántják.
Képes órákat eltölteni egy kutya, vagy macska játékával, képes percekig könnyesen nevetni olyan dolgokon, amik meg sem történtek, csak az ő bolondos képzeletének szüleményei. Az egyik pillanatban az életről elmélkedik, a hibáit latolgatja, a másik pillanatban énekel, táncol, s halálosan biztos abban, hogy az élete tökéletes lesz, az álmai valóra válnak, minden probléma megoldódik, s minden rendbe jön majd.

Ők ketten alkotják azt, ami vagyok. Így vagyunk mi, ez vagyok én. Sokszor összeférhetetlenül, folyamatos veszekedésekben, kérdőjelek és ellentétek között. Vannak győztes, és vesztes csatáink egyaránt. De egyik sem lenne talán a másik nélkül, s a legnehezebb, embert próbáló embertelen éveimben ők ketten képesek voltak kézen fogni egymást, a legjobbat kihozni és megragadni a másikból, így adva erőt, kitartást, türelmet, hitet.

Folyamatos felfedező úton vagyok, s gyakorta érzem úgy, az élet „csakazértis” lázban ég. Minden nap, minden hét, hónap, év, korszak egy újabb helyzet, egy újabb állomás. A személyiség pedig sosem vész el, csak átalakul…

A világnak fogai vannak, és beléd marhat, amikor csak akar. /Stephen King: Tom Gordon, segíts!/ Nem hiszek a hullarabló vámpírokban, a szellemekben és a szörnyekben. És úgy vélem, jó, hogy ilyesmik nem léteznek, mert szerintem az a jóságos Úr sem létezik, aki meg tudna óvni bennünket tőlük. /Stephen King: Minden haláli/ A rock az a dolog, ami mindenkiben benne él, csak meg kell találni magunkban!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9453 4.9453  (128 db)
Rocker-index :4.9704 4.9704  (135 db)
Szesz-fogyasztás :4.9688 4.9688  (128 db)
Kockasági-mutató :4.9453 4.9141  (128 db)
Profil-minőség :4.9925 4.9925  (134 db)
Hozzászólások :
<< < [1-10] [11-11] > >>
raflézia
2017.02.22. 21:39:41
Mennyire közelről?
 
Rockerekhu
@Rockerekhu
2017.02.09. 19:13:25
Szia!

Idén lesz 11. ÉVES a Rockerek.hu. Ezen alkalomból szeretnénk meghívni téged a XI. ROCKEREK.HU SZÜLETÉSNAPRA, mely a fővárosban, az S8 UNDERGROUND CLUB-ban lesz megrendezve a FEBRUÁR 17-18-i hétvégén. A KÉT NAP alatt, összesen 21 ZENEKAR lép majd fel KÉT TEREMBEN. Rendes BELÉPŐ NEM LESZ, csak becsületkassza lesz a bejáratnál.

Remélem találkozunk!

IDE KATTINTS: a href="https://www.facebook.com/events/248980285537365/

-
Rockerek.hu
rockersrac
rockersrac
2016.06.08. 20:53:04
Szia! Régi profilomat fb-n megszüntettem, de nem talállak fb-n az újjal. Elküldenéd privátra a fb profilod linkjét? Márk. :)
,,Pogánynak tartanak, mert nem tűröm a papok hatalmát. Bűnt kiáltanak, hol szabadságát védi az ország. Pogánynak tartanak, mert szembeszállok a hódítókkal Pogány itt mindenki, ha velem van, és nem Istvánnal"
brandon
2015.08.23. 17:12:09
Anaíd írta :
brandon írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
"Trianont"

Lassan romániába kell menekülni innen.
meglehet, románia tárt karokkal fogadja a menekülteket, sőt.... csak senki sem tudja, mi lesz, ha jönnek is...


Vannak ott szép román lányok?relatív kinek mi a szép....am, minden nemzetben vannak igazán szép hölgyemények....de a magyar lányok a legszebbek, ezt szoktak mondani, nemde? :)


Akkor nem lesz gond, majd válogatnak.
Ezt, de én nem értek vele egyet.lehet, bár ez a "válogatás" kicsit úgy hangzott, mintha a hentesnél válogatnák a húst. és mivel értesz egyet? azt már tudjuk, hogy mivel nem :)


Majd ne ellenkezzenek, előbb szabadulnak.
Kirekesztő nézetekkel.Ellenkezni jó, kicsit izgalmasabb így a játék, vagy tévedek? :)


A nem az de.olykor a nem, tényleg nem :) de a sok nem, végül igenné alakul a nők eseteben:))


Kábé hány nem egy igen?igazán jó kérdés. változó. helyzettől, személytől függő. de egy évnyi folyamatos nem, biztosan igen lesz. talánxd


Á, nem lenne nekem ehhez kedvem, inkább választanám a kettővel roszabb azonnal fekvőset.ahogy gondolod, csak aztán ne panaszkodj a minőségre :P


De.
"Te meg elhúzhatsz a halál faszára. Ha nem tetszik valami, akkor a szemembe, ne a neten lovagolj a beszólásaiddal te takony. Gondolom te is egy ilyen mai selejtes, degenerált faszszopó vagy!!!"
brandon
2015.08.05. 20:08:48
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
"Trianont"

Lassan romániába kell menekülni innen.
meglehet, románia tárt karokkal fogadja a menekülteket, sőt.... csak senki sem tudja, mi lesz, ha jönnek is...


Vannak ott szép román lányok?relatív kinek mi a szép....am, minden nemzetben vannak igazán szép hölgyemények....de a magyar lányok a legszebbek, ezt szoktak mondani, nemde? :)


Akkor nem lesz gond, majd válogatnak.
Ezt, de én nem értek vele egyet.lehet, bár ez a "válogatás" kicsit úgy hangzott, mintha a hentesnél válogatnák a húst. és mivel értesz egyet? azt már tudjuk, hogy mivel nem :)


Majd ne ellenkezzenek, előbb szabadulnak.
Kirekesztő nézetekkel.Ellenkezni jó, kicsit izgalmasabb így a játék, vagy tévedek? :)


A nem az de.olykor a nem, tényleg nem :) de a sok nem, végül igenné alakul a nők eseteben:))


Kábé hány nem egy igen?igazán jó kérdés. változó. helyzettől, személytől függő. de egy évnyi folyamatos nem, biztosan igen lesz. talánxd


Á, nem lenne nekem ehhez kedvem, inkább választanám a kettővel roszabb azonnal fekvőset.
"Te meg elhúzhatsz a halál faszára. Ha nem tetszik valami, akkor a szemembe, ne a neten lovagolj a beszólásaiddal te takony. Gondolom te is egy ilyen mai selejtes, degenerált faszszopó vagy!!!"
Gikdaóni
2015.08.04. 23:14:54
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
"Trianont"

Lassan romániába kell menekülni innen.
meglehet, románia tárt karokkal fogadja a menekülteket, sőt.... csak senki sem tudja, mi lesz, ha jönnek is...


Vannak ott szép román lányok?relatív kinek mi a szép....am, minden nemzetben vannak igazán szép hölgyemények....de a magyar lányok a legszebbek, ezt szoktak mondani, nemde? :)


Akkor nem lesz gond, majd válogatnak.
Ezt, de én nem értek vele egyet.lehet, bár ez a "válogatás" kicsit úgy hangzott, mintha a hentesnél válogatnák a húst. és mivel értesz egyet? azt már tudjuk, hogy mivel nem :)


Majd ne ellenkezzenek, előbb szabadulnak.
Kirekesztő nézetekkel.Ellenkezni jó, kicsit izgalmasabb így a játék, vagy tévedek? :)


A nem az de.olykor a nem, tényleg nem :) de a sok nem, végül igenné alakul a nők eseteben:))


Kábé hány nem egy igen?
"Ilyen erővel téged is le kell vágni, mióta nincs utánad gyerektámogatás, nincs értelme létezned."
Gikdaóni
2015.08.04. 23:08:20
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
"Trianont"

Lassan romániába kell menekülni innen.
meglehet, románia tárt karokkal fogadja a menekülteket, sőt.... csak senki sem tudja, mi lesz, ha jönnek is...


Vannak ott szép román lányok?relatív kinek mi a szép....am, minden nemzetben vannak igazán szép hölgyemények....de a magyar lányok a legszebbek, ezt szoktak mondani, nemde? :)


Akkor nem lesz gond, majd válogatnak.
Ezt, de én nem értek vele egyet.lehet, bár ez a "válogatás" kicsit úgy hangzott, mintha a hentesnél válogatnák a húst. és mivel értesz egyet? azt már tudjuk, hogy mivel nem :)


Majd ne ellenkezzenek, előbb szabadulnak.
Kirekesztő nézetekkel.Ellenkezni jó, kicsit izgalmasabb így a játék, vagy tévedek? :)


A nem az de.
"Ilyen erővel téged is le kell vágni, mióta nincs utánad gyerektámogatás, nincs értelme létezned."
Gikdaóni
2015.08.04. 23:04:07
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
"Trianont"

Lassan romániába kell menekülni innen.
meglehet, románia tárt karokkal fogadja a menekülteket, sőt.... csak senki sem tudja, mi lesz, ha jönnek is...


Vannak ott szép román lányok?relatív kinek mi a szép....am, minden nemzetben vannak igazán szép hölgyemények....de a magyar lányok a legszebbek, ezt szoktak mondani, nemde? :)


Akkor nem lesz gond, majd válogatnak.
Ezt, de én nem értek vele egyet.lehet, bár ez a "válogatás" kicsit úgy hangzott, mintha a hentesnél válogatnák a húst. és mivel értesz egyet? azt már tudjuk, hogy mivel nem :)


Majd ne ellenkezzenek, előbb szabadulnak.
Kirekesztő nézetekkel.
"Ilyen erővel téged is le kell vágni, mióta nincs utánad gyerektámogatás, nincs értelme létezned."
Gikdaóni
2015.08.04. 22:46:00
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
"Trianont"

Lassan romániába kell menekülni innen.
meglehet, románia tárt karokkal fogadja a menekülteket, sőt.... csak senki sem tudja, mi lesz, ha jönnek is...


Vannak ott szép román lányok?relatív kinek mi a szép....am, minden nemzetben vannak igazán szép hölgyemények....de a magyar lányok a legszebbek, ezt szoktak mondani, nemde? :)


Akkor nem lesz gond, majd válogatnak.
Ezt, de én nem értek vele egyet.
"Ilyen erővel téged is le kell vágni, mióta nincs utánad gyerektámogatás, nincs értelme létezned."
Gikdaóni
2015.08.04. 22:33:45
Anaíd írta :
Gikdaóni írta :
"Trianont"

Lassan romániába kell menekülni innen.
meglehet, románia tárt karokkal fogadja a menekülteket, sőt.... csak senki sem tudja, mi lesz, ha jönnek is...


Vannak ott szép román lányok?
"Ilyen erővel téged is le kell vágni, mióta nincs utánad gyerektámogatás, nincs értelme létezned."
<< < [1-10] [11-11] > >>

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat