Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Antikommcsi

Antikommcsi
Valódi név: Antikommcsi 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0030747
MSN cím: 
Weboldal címe: http://antikommcsi.gportal.hu
Lakhely: Martonvásár - Budapest
Születésnap: 1987-11-26
Regisztráció dátuma: 2009.10.18. 18:24:24
Látogatások száma: 26
Utolsó bejelentkezés: 2014.03.19. 13:42:14
Hozzászólások: 100
Képek :
Az éltető elemet vételezem épp (Tátrában) Tátra Pihenő (Tátrában) Szemlélődöm (Tátrában) Egy vadászati kiállításon barátkozom Brumival:)! Zárt körű Kitörés-túránkon, fáradtan, de töretlen lelkesedéssel! 2oo9. febr. Szalagavatómon osztom az észt, 2007. Huh... Zrínyi Rosszul járt :D! A "könyörtelen" Waffen SS A kép magáért beszél! Turán A Pilisben Feszítek nagyban... :D Hitvallás Címerünk Én
Ismerősei :
hungARYAN8§8
hungARYAN8§8
|Pőőci|SkinyX|Erdélyi Lány|
|Pőőci|SkinyX|Erdélyi Lány|
Csuka_
Csuka_
Skiny92
Skiny92
Kedvenc együttesei :
A.C.A.B., Akcióegység, Archívum, Auróra, Ballagó Idő, Dalriada, Déli Terror, Dobogó Kő, Egészséges Fejbőr, Fehér Virágok, Fekete Sereg, H-599, Hulló Csillag, Hungarica, Hunnia, Hűség, Ismerős Arcok, Jogos Önvédelem, Junkers88, Kárpátia, M.A. Skins, Magna Hungaria, Magozott Cseresznye, Nemzeti Front, Nightwish, Nimród, Oi-kor, Ossian, Parázsló Hamvak, Patrióta, Radical Hungary, Romantikus Erőszak, Stahlgewitter, Stratégia, Szkítia, Thompson, Titkolt Ellenállás, Transylmánia, Turulvér, Új Hajnal, Vádló Bitófák
Szeret :
Hazám, természet, barátok, buli, Szent Korona Rádió, régiségek, reggeli kávé, cigivel... Bevállalós emberek, spontán bulik... Haditechnika, militarizmus, régiség gyűjteményem. Zúzós nemzeti rock, főleg koncerten. Ha valakivel "egyszerre pörög az agyunk". Ha szeretnek. Aranygaluska, sárgaborsó leves, pogácsával. Történelem.

Szeretek olvasni, túrázni...

És még sok más...
Utál :
Idegeneket látni a hazámban, nézni, ahogy eladják, elkótyavetyélik a jövőnket. Tétlenül ülni. A kétszínű embereket, az árulókat, a bolsevikokat... A saját korlátaimat. A liberalizmust. A homoszexualitást... A sunyiságot. A széthúzást! Amikor bajtársak, de akár csak honfitársak egymást verik, fúrják, tapossák... A rendőröket, mert hazaárulást követnek el, amikor a változtatni akarókat gumibotozzák, lövik, rugdossák. Gyáva férgek! Az álszenteket, a csalódást, a hazugságot. A gyáva semmittevőket, a fotelforradalmárokat. Akik csak mondják, hogy hogyan "kéne", de a kisujjukat sem mozdítják. Aztán a feminizmus, és a férfisovinizmust. Az olyan kezdetű mondatokat, hogy "'Jaj, ti férfiak/nők, mindig/soha..."
Magáról :
22 éves vagyok, szakmám szerint vadgazdálkodás technikus. Legtöbb dologban konzervatív vagyok. Elég öntörvényű, és makacs tudok lenni néha. Szóval közel sem vagyok tökéletes, de van, aki tud "bánni velem". :D! Legszívesebben visszarepülnék az időben, valami szebb korba, mondjuk 1900-ba. Nem túl jó itt, de hát élni kell, próbálkozom.... Vannak álmaim, terveim, amiket nem adok fel soha!

Pár jó idézet:


"Magyar testvér! Értsd, és halljad, mit akarunk! Új Magyarországot, nacionalista társadalmat, katonai szellemet, fajvédelmet! Magyarnak a magyar földet! Magyar életet!"

Imrédy Béla
--------------
" A magyar szó még nem magyar érzés, az ember mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán. "

gróf Széchenyi István
--------------
"Fegyvertelen, és nem harcias nép rabszolgává lesz."

David Lane
--------------
"Te meglátsz valamit, és azt kérded: miért? Én megálmodok sosem volt dolgokat, és azt mondom: miért ne?"
--------------
"Először nem vesznek tudomást rólad, aztán kinevetnek, aztán harcolnak ellened, aztán győzöl."

Mahatma Gandhi
Fegyverbe! Hazánkért, jövőnkért!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (29 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (39 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (38 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (38 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (39 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat