Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

DreamsAfterDeath

DreamsAfterDeath
Valódi név: Illés András 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0046471
MSN cím: 
Skype: andras_illes@freemail.hu
Weboldal címe: http://www.dreamsafterdeath.com
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1988-02-10
Regisztráció dátuma: 2011.01.07. 21:36:26
Látogatások száma: 451
Utolsó bejelentkezés: 2021.04.06. 03:23:02
Hozzászólások: 299
Képek :
IMG_8440 S3600534_jav DSC04298 DSC04364 tabló 660fca859e50ba088aa3d45a47c2a853_2
Ismerősei :
3llenség, benshee, Bloodfreak, csicsa2810, Csillagköd, Cyphre, d r u, Dangerous Dreamer, Deathbringer Tepes, depechecode, DevilWorshipper, Esőtáncos, Hypothermia, Kedili Göz, Linny, Lucipurr, Lunitari, mayhem, Medál, metállady24, Nefrediel, one of them
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Akela, Ákos, Death, Dimmu Borgir, Dolák-Saly Róbert, Doom:VS, Emperor, Esoteric, Evoken, Guns N` Roses, Immortal, Left In Torment, Marduk, Pantheist, Shape Of Despair, Summoning, Thy Catafalque, Tyranny
Együttes profiljai :
Dreams After Death (minden hangszer + ének)
Szeret :
- horror, sci-fi, fantasy filmeket
- erdőt, vízpartot, biológiát, ásványtant
- zeneszerzést (zongorázni, gitározni, énekelni, dobolni, hegedülni... igazi hangszerterem a nappalim)
- a korong regényeket
- a Galaxis útikalauz stopposoknak c. könyvet (örök kedvenc)
- citromos fagyit, gyümölcsös dolgokat, gumicukrot
- stratégiai játékokat, szerepjátékokat
- történelmet, irodalmat (inkább csak magyar irodalmat), versírást
- összeesküvés elméleteket, csillagászatot
- edzéseket (futás, kondi, úszás)
- macskákat :)
- minden kreatív, művészeti tevékenységet
- a kilátást a lakásból a Dunára :)
- öniróniát, szarkazmust, fekete humort
Utál :
- káposztát
- hogy konvergálunk az állatok szintjére
- szegénységet, a világ nyomorát
- a médiát
- felszínességet, magatehetetlenséget

Magáról :
Sziasztok!

Az a tapasztalatom, hogy nem sokan olvasnak bemutatkozásokat, de azokért, akik ezt megteszik kifejezetten érdemes írni egyet. Szóval, ha neked nincs, ne habozz írj egyet, én például biztos elolvasom! :)

Piciként nagyon szerettem bámulni a gyertyákat. Mikor az 1 éves szülinapom volt, nem akartam bántani a tortámat,- de hát mivel az nem jó élményfotó, hogy csak nézem... A fotós kitalálta, hogy nyomják bele a fejem tortába... így van rólam egy kép, ahol csupa torta a fejem és bőgök :D Később azt hittem, hogy az 50-es villamos Ausztriába megy és Micheal Jackson néni... :) Ovis koromban átszoktattak bal kézről jobbra (kisebb nagyon sikerrel, aminek mondjuk örülök, mert ez a jobb kezesek világa), viszont a lábamat elfelejtették, így most bal lábas és jobb kezes vagyok! o.O :D

Szakmám szerint programozó vagyok... amiről a legtöbben unalmas, szemüveges, kövér fickókra asszociálnak, akik nehezen fejezik ki magukat és gyenge vicceken rötyögnek, miközben csurog a nyáluk a monitor előtt... :D Nos, be kell vallani ilyenek is vannak, de azért nem szabad általánosítani. Én például azért lettem programozó, mert játékfejlesztéssel szerettem volna (többek között foglalkozni). Azért is írom, hogy többek között, mert jó ideig magyar/történelem tanár szerettem volna lenni, csak végül ez volt a racionálisabb választás (ami be is jött, hisz jól keresek, ellentétben a tanárokkal).

Az előző bekezdésből logikusan adódik, hogy szeretem a történelmet és az irodalmat. Nem is értem, hogy hogyan lehet valakinek érdektelen az, hogy az elmúlt x ezer évben mit tapasztalt, tett az emberiség, és persze ezt miként örökítette meg. Na most, itt természetesen bekapcsolódik a festészet és zene is...
Igen, a zene is érdekel... Bár bevallom a zenei ízlésem nagyon beszűkült. Mármint, szinte minden zenét tudok értékelni, de ha arról van szó, hogy mit hallgassak, akkor ma már szinte csak az extrém doom jöhet szóba. Persze, a régi kedvenceket elhallgatom (black, death, klasszikus és némi pop - huh, furcsa leírni, de igen, pop), de ugye nem ők a meghatározók már.
Zenélek is, igyekszem minél több hangszeren játszani, már alapvetően azért, mert az nagyon jó dolog :)) kikapcsol, és királyságos érzés, mikor egy dallam megelevenedik a kezed alatt... Elsősorban billentyűsnek tartom magam, s csak utána jönnek a gitárok, bass, a dobolás... meg próbálkoznék éppen a hegedűvel is, csak arra már nem igazán futja a szabadidőmből annyi, amennyit szeretnék. No meg, kornyikálok, ha már gyári tartozék volt a hangom, mikor megszülettem. :)

A játékfejlesztést egyébként nem adtam fel, egy online stratégiai játékon dolgozom, ahol kutyák, macskák és patkányok harcolnak egymás ellen a jövőbeli apokaliptikus Földön. :)))
Munka mellett estin még ELTE IK hallgató vagyok, de ezzel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy aztaleborultszivarvégikutyafülefarka de nem szeretem már a matekot!

Szeretek verset írni, mikor van kinek! A vers "miben létére" pedig elég háklis vagyok. Szerintem attól vers a vers, hogy a kötött forma ellenére is meg tudjuk fogalmazni, amit szeretnénk, ráadásul választékosan, szép nyelvezettel. Nem tartom semmibe a gondolatrímeket, vagy olyan "verseket", amik kb. attól versek, hogy strófákban vannak szedve.

Normafa és a Margitsziget a kedvenc helyeim Budapesten. Viszont a keleti tájszólást nagyon jól beszélem, mert nyaranta sok időt töltöttem ott. Imádom az ízes magyar nyelvet! :))

Zárásként még annyit, hogy űrhajó mániás vagyok, szóval, ha valakit letámadok a chat-en, hogy szereti -e az űrhajókat, illetve volna -e kedve hallgatni a zenémből, az ne lepődjön meg, nem gurult el a gyógyszerem.
Ja tényleg, van egy projectem, ami Dreams After Death néven fut, ez atmospheric funerall doom, az egyetlen az országban. 3 anyagom jelent meg eddig, az összes az oroszoknál. Mindenki megtisztel, aki belehallgat!

Doomsterek!!! Egyedül maradtam ebben a kis országban? :)

https://www.facebook.com/DreamsAfterDeath
https://www.youtube.com/user/DreamsAfterDeath

\m/

Írj bátran, szívesen ismerkedem mindenkivel!Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.8125 4.8125  (32 db)
Rocker-index :4.8889 4.8889  (36 db)
Szesz-fogyasztás :4.8788 4.8788  (33 db)
Kockasági-mutató :4.8125 4.8788  (33 db)
Profil-minőség :4.8824 4.8824  (34 db)
Hozzászólások :
Nicol
Nicol
2014.08.11. 22:20:22
Jó profil :)
CurseOfTheLost13
mayhem
mayhem
2014.08.10. 19:09:08
Helló! A Kupier spliten hallottalak először, és az remek, hangulatos projekt, már csak amiatt is, hogy milyen extrém hozzáállású emberrel készítetted el. Egyéb kiadványok is léteznek?
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat