Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Feroce

Feroce
Valódi név: Hegyi Levente 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0003149
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Feroce
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1989-02-21
Regisztráció dátuma: 2007.08.06. 22:31:51
Látogatások száma: 33
Utolsó bejelentkezés: 2009.04.04. 12:09:30
Hozzászólások: 9
Képek :
Háttér szerény személyem
Kedvenc együttesei :
Apocalyptica, Beatrice, Black Label Society, Burzum, Children of Bodom, Christian Epidemic, Depresszió, Distributed, Gorgoroth, HammerFall, Iron Maiden, Kárpátia, Marduk, Metalica, Offspring, Pokolgép, Rammstein, Satyricon, Slipknot, Tankcsapda, Titkolt Ellenállás
Együttes profiljai :
Black Label Society
Szeret :
Imádom a zenei fesztiválokat, szeretek fényképezgetni. Szeretek inni, céltalanul lézengeni. A heti fáradalmakat egy jó alapos ivászattal orvosolni minden szombaton a haverokkal. Kártyázgatni egy-két sör mellett. Koncerekre menni minden mennyiségben. És persze, részegen, koncerten illetve fesztiválon, külföldinek adni ki magam, persze ezt is haverokkal. Utazni is szeretek, vonaton, ilyesmik. Meg az is jó amikor haverokkal felszállunk este egy vonatra, leszállunk valahol, aztán keresünk egy éjjel nappali kocsmát, és az első visszamenő vonatig elvagyunk. Meg szeretek még jó sok mindent. Ja, aludni is szeretek persze.
Utál :
Abbl van egy pár, nem szeretem a divatokat, már nem öltözködés terén, bár azt sem követem, de zenei téren, viselkedés téren utálok minden fajta divatot. Bár ha azt nézzük mind valami divatot követünk, de ettől függetlenül nem szeretem. Nem szeretem a tanulást, amivel gondolom nem vagyok egyedül. Nem szeretem az olyan embereket akik azt hiszik hogy őket mindenki utálja, meg azt sem szeretem amikor egy 50 kilós lány azon panaszkodik hogy mennyire kövér. Azt sem szeretem hogyha hülyének néz, vagy ha nem tartja be azt amit igért. Nem szeretem ha csicskáztatni szeretnének, me nem vagyok az, és egyébként sem csinálom meg, ez persze nem azt jelenti hogy nem adom oda a sót az asztalnál, de az hogy mennyek el a boltba venni valakinek valamit miközben ő lustul, azt nem szeretem. Meg sok mindent nem szeretek még.
Magáról :
Utálom ezt a kérdést, magamról nem tudok megállapítani semmit amit nem írtam volna le az elöző 2 kérdéshez. Lusta vagyok, néha meg nem, utálom a rend minden formáját, a káosz híve vagyok. Egyébként is, a zseni át lát a káoszon. Nem tudok hejesenn irni. Asszem ennyi.
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak...
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (2 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (2 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (2 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (2 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (2 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:48:58

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat