Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Lindaa

Lindaa
Valódi név: Linda 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0021690
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Lindaa
Lakhely: Csólyospálos,Kiskunmajsa,Kiskunfélegyháza
Születésnap: 1993-11-10
Regisztráció dátuma: 2009.03.19. 20:21:21
Látogatások száma: 328
Utolsó bejelentkezés: 2017.08.16. 12:37:08
Hozzászólások: 475
Képek :
Munkáim.. (8) Eladó a képen látható hófehér L-es fűző Sajna mellben kicsi lett, így hordva nem volt. Irányár 5000 Ft Eladó  Steel 20 soros acélbetétes bakancs, kitűnő állapotban. Irányár 16 000 Ft tabló után Porcelain....volt egyszer egy tablókép. Ilyeneket is csinálok.. .. öltözős unatkozós.. Én lennék.. Ábrahámhegyen még júniusban.. elvoltam... itt is... Linda
Ismerősei :
TharBael
TharBael
Kedvenc együttesei :
Alvin és a mókusok, Beatrice, Cool Head Clan, Eluveitie, Kárpátia, Kiscsillag, Kispál és a borz, Kormorán, Korpiklaani, Lordi, Muzsikás, Mystery Gang, Ossian, Paddy and the Rats, Republic, Rise Against, Sum41, System Of A Down, Szkítia, TankcsaPda, Whitechapel
Szeret :
Legeslegelső sorben a néptáncot és a magyar népi kultúrát...az a 10 év,amióta táncolok,nagyon sokat jelentett számomra,és nem tudnám elképzelni az életem tánc nélkül.Szeretem az irodalmat...sok esetben a filmezés helyett a nyomtatott változatot részesítem előnyben.Szeretem az erdőkben tett sétákat,valamint amikor kiállhatok egy-egy nyári zápor alkalmával az udvarra és magamba szívhatom a frissesség semmivel össze nem hasonlítható illatát.Szeretem és tisztelem az állatokat,bár nem kivétel nélkül,hiszen a féregmozgást végző egyedektől távol tartom magam.Nagy mértékben vonzanak a középkori kastélyok és a vámpírok.Csodálattal tekintek az északi országokra s kultúrájukra.Utazni,utazni és utazni...az úticél sok esetben elhanyagolható,a lényeg,hogy mehessek.Busszal,vonattal,autóval,de leginkább biciklivel és gyalog. Szeretem a telet,a fagyot a sötétet és a hideget. A latin nyelvet, az ókori görög-római kultúrát...ha érettségizni nem kéne, talál még jobban ellenék vele :)
Utál :
A CIGÁNYOKAT.Igen, rasszista és előítéletekkel teli ember vagyok,de ez a közeljövőben nem nagyon fog változni.Az egyházat,a papokat,a rabbikat...mindenféle vallást.Nem hiszek semmiféle istenségnek kikiáltott baromságban sem.A hazug és kétszínű embereket ki nem állhatom.Nem értem mire jó az,ha valakinek a szemébe azt mondod,hogy hú de szép,hú de jó,a háta mögött meg kibeszéled.Szánalom.Kiidegelnek azok az emberek,akik mennek az utcán,kezükben a mobil,és üvöltetik a szar diszkó zenéjüket...senki nem köteles a másik ember zenei stílusát kedvelni,de nem kellene minden áron ráerőltetni a másikra...Utálom a nyarat,a fényt és a meleget,talán ezért is vagyok olyan,mint egy jobbféle hyporeklám...de ez már egy másik történet.
Magáról :
Fhu,ez brutálisan komolyra sikerült...no mindegy.. Nem ebből a pár mondatból fogsz megismerni,de azért tennék egy próbát.. Nos...néha meglehetősen bunkó,de a legtöbbször kedves vagyok mindenkihez.Az alapvető bizalmat megadom,aztán majd kiderül,hogy jól tettem-e. A stílusomról:bár a rockerek portálján olvashatod e kis szöveget,nem mondhatom magam 100%-osan sem rockernek,sem metálosnak,sem gothnak.Nem öltöztetem magam állandó feketeségbe,bár azért a szivárvány színeiben sem pompázom.Zenei ízlésem azonban nagyon is a rock-metál vonal felé hajlik,bár nem vetem meg a könnyedebb stílust sem(itt az alter-rockra és a népzenére gondolok) Azt hiszem mára ennyi lett volna...ha valmit szeretnél megtudni,ne légy rest kérdezni. Ha végigolvastad,akkor köszönöm megtisztelő figyelmed. További szép napot!
..bánattal,vagy örömmel,de Én harcolok foggal-körömmel..
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9813 4.9813  (107 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (110 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (109 db)
Kockasági-mutató :4.9813 4.9630  (108 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (110 db)
Hozzászólások :
Márta orion
2018.02.01. 14:11:14
Szia Linda.
Meg van Még a fűző amit felraktál?
Engem érdekel, ha jó rám megalkuszunk.
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat