Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Masterkiller

Masterkiller
Valódi név: Bari Attila 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0025790
MSN cím: attilabari@citromail.hu
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Masterkiller
Lakhely: Kemecse
Regisztráció dátuma: 2009.06.22. 17:16:24
Látogatások száma: 296
Utolsó bejelentkezés: 2014.03.23. 23:17:58
Hozzászólások: 599
Képek :
Brutal Assault 2009. Kibaszott nagy volt (1) BRUTAL BULI LESSZ. jackson baby Terminal Illusion logo szakál marci hugival Sikoly Cimborámmal Márkal Debrecenben God Dethorned koncerten human én én és a dean 2009 pestilence nocturnus logo atheist atheist arheist logo logo slayer hanneman king logo suffocation suffocation a felűlmúlhatatlan album focus paul masvidal cynic kreator lassan 20 éve kedvenc logo morbid angel morbid angel logo morbid angel logo nile pestilence patric mameli pestilence pestilence immolation immolation logo obituary logo malevolent creation logo death death death R.I.P. Chuck deicide deicide glen benton deicide deicide deicide hate eternal hate eternal logó corpsegrinder c.c. c.c. logo decrepit birth decrepit birth brutal album REMEKMŰ Barátnőm a gitárommal hö-hö. logo i.c. zúzda nocturnus kúlt banda legalábbis nekem eggyik kedvenc albumom napalm_death__logo373 Együtt a death metal szakember gárda etalon én hugival,még nagy szakállal 2006 a hugim kedvencek american choppers koncertre dzsalok a Death Angel énekesével a mesterek az ezévi program megyünk ezerrel terminal illusion 2004 terminal koncert debrecen 2001 terminal terminal 2001 terminal ati king b.c.rich mánia terminal koncert i.c, i.c. i.c. inhuman carnage pestilence suffocation bazdmeg a Suffocation dobosával egy élmény volt  thrashvírem  én   inhuman carnage én alapmű én Atesz 2009
Ismerősei :
Corpses
Corpses
Timearocksss
Timearocksss
Allyy
Allyy
Szasza_Alexandra
Szasza_Alexandra
Szulimán
Szulimán
Judeath
Judeath
Lacapapa
Lacapapa
Skin_Ally88
Skin_Ally88
wet nightmare
wet nightmare
Szeret :
suffocation,cannibal corpse,morbid angel,deicide,decrepit birth,pestilence,death,cynic,atheist,sadus, nocturnus,voivod,sodom ,slayer,destruction,kreator,hate eternal,nile,malevolent creation,obituary,dying fetus,vader,morgoth,entombed,grave,carcass,napalm death,arch enemy,nevermore,meshuggah,immolation,gorefest,dream theater,fates warning,gnostic,monstrosity,régi sepultura,régi metallica,necrophagist,bolt thrower,origin,gorguts,revenant,sleep terror,unleashed,vital remains, testament,anthrax,watchtower,forbidden,the faceless,terrorizer,decapitated,solstcice,overkill,pantera,krisiun,annihilator,megadeth,coroner,nuclear assault,anthrax,protector,vile,inveracity,six feet under,slipknot,believer,,watchtower, watch my dying,brutal truth,grip I.N.C.,death angel,exodus,régi machine head,moby dick,mekong delta, possessed,celtic frost,xentrix,atrocity,exhorder,sacred reich,massacre,massacra,asphyx,benediction,dismember, bla bla bla.
Utál :
Minden nagyképű nyálas buzit.pláza picsák,ha átbasszák a fejem,megcsalást,azokat akik meg akarják mondani hogyan éljem az életem,bla bla bla.
Magáról :
Imádok gitározni, zenélni, eddigi bandáim Infect,Empty Face,Noise Machine,Neochrome,Terminal Illusion,Sinoverflow,Inhuman Carnage. Jelenleg a 2009 juniusában újjáalakított TERMINAL ILLUSION nevű bandámban ordítok és pengetem a hathúrost.Imádom a thrash, death ,progressziv metalt. Szóval mindent amiben van érzés,és brutalitás.Nagyon szeretem a jó horrort, thrillert totál filmőrűlt vagyok elég szép kis gyüjteményem van már filmekböl,na meg persze zenéből.Megszállott vagyok.Amúgy orrvérzésig próbálok a TERMINAL ILLUSIONnal, Bulizgatok meg hülyülök a barátaimmal. Számomra ők jelentik a mindent. Vedelem a sert,tolom a metalt,járom a koncerteket,fesztiválokat főleg a kűlföldi bandákéét. Ha jobban meg akarsz ismerni nyugodtan vegyél fel msn-re.Szerintem nagy vonalakban ennyi.Na meg SUFFOCATION BAZDMEG!!!
Tündöklő véres alagúton érkeztem,a születés fényei mind gyilkos sugarak.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9444 4.9444  (108 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (145 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (144 db)
Kockasági-mutató :4.9444 4.9861  (144 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (146 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat