Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Morntus

Morntus
Valódi név: Attila 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0012599
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Morntus
Lakhely: Csongrád
Születésnap: 1990-05-10
Regisztráció dátuma: 2008.08.22. 09:56:02
Látogatások száma: 78
Utolsó bejelentkezés: 2009.07.14. 10:59:35
Hozzászólások: 21
Képek :
burzum KATAKLYSM_tribal_logo promo-blackForest tetkóóóm tetkóm:Kataklysm logó bathory_1 1991_immortal
Kedvenc együttesei :
1349, Ahriman, Azaghal, Baskíria, Behemoth, Belphegor, Bloodbath, Burzum, Carpathian Forest, Deicide, Exodus, Hypocrisy, Immortal, KATAKLYSM, Marduk, Necrpohagist, Satyricon, Spawn Of Possession
Szeret :
-Szeretem a könyveket
a zenét
a házi pálinkát
a magyar borokat
a Whyskit
a Black/Death/Thrash Metalt
a közel 600 igényes zenéimet
az erdőt és a természetet
Elérhetőségem: www.myspace.com/khauthmester
Utál :
-utálom hazánk társadalmát
-a kommunizmust
-a cigányokat
-az olyan fasza gyerekeket akik szétbasszák a közterületet
-a nagyképű nagypofájú képmutató retkedékeket
-a nyálas férgeket
-a keresztény vallást
-a környezetszenyezést
-az állatkínzást
-a drogot
-a Magyar kormányt
Magáról :
Nemrég kezdtem új életet ezért nehéz bemutatkoznom de felsorolom a dolgokat. Nos Csongrádon élek egy kis szánalommal teli városban amiben igen sok a cigány. Szerintem mindenkinek vannak álmai,nekem az az egyik álmom hogy a hátralévő életemet Norvégiában éljem. Jelenleg dolgozó ember vagyok,és szeretem is csinálni. Elítélem a keresztény vallást,amit nem vallásnak tartok hanem inkább egy radikális fertőnek,ami csak terjed a világban és nemáll le addig amíg meg nem öli magát. Számomra a vallás egy jelentékeny tartalmat nélkülöző vallás aminek nincs jelentése. Konstruktív embernek tartom magam,már nemszeretek ismerkedni mivel történt egy kis változás az életemben és az más nézetekre vallt magamról nézve. Utálok Európában élni,hogy miért ? Mert saját magát pusztítja, a vallással a környezet szennyező gyáraival, a sok mocsokkal, a bevándorlással,a más kultúra elsajátításával, a környezetszennyezéssel,a rablásokkal,a válsággal a tapasztalatlan kormánnyal és a hibahalmozódás tetején álló csődtömeggel amit nem sok ember tapasztal. Utálom a Magyar kormányt és a politikai eszmét ami itt zajlik. Gyönyörűnek tartom a hegyeket, az erdőt ,az esti holdfény ragyogását, és az esti látképet. A természet ajándéka játszik az életben,ezért nem laknék nagyvárosban. Utálom azt a kultúrát ami elterjedt hazánkban,azért adózunk hogy egy korcs semmittevő fajt tartsunk fent amit mi csak cigánynak hívunk. Szerintem ezzel nagyjából elárultam hogy milyen ember vagyok.
A kereszténység a pogányság elűzésével spirituális űrt teremtett– és ami maradt, az csak a materializmus és egy jelentékeny tartalmat nélkülöző vallás.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (8 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (11 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (11 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (11 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (10 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat