Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

OtaruWilliam

OtaruWilliam
Valódi név: Kovács Krisztián (William) 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0037346
MSN cím: 
Skype: .
Yahoo: .
Weboldal címe: http://rockerek.hu/OtaruWilliam
Lakhely: Érd
Születésnap: 1994-12-15
Regisztráció dátuma: 2010.04.02. 14:35:42
Látogatások száma: 37
Utolsó bejelentkezés: 2011.11.09. 23:57:11
Hozzászólások: 181
Képek :
Érdekes képek (3) Kedvenc Filmeim és Sorozataim (17) Mostanában. Én lennék Ilyen Bakancsom van.... (Nem ajánlom hogy ilyet vegyetek inkább már Steel vagy Sellys) "Az a háromszínű zászló Jaj de szépen leng, lobog Amerre a szabadság van: Arra vigyük, Magyarok!" Nagy Magyarország címere Érd Városunk Címere:) Én
Ismerősei :
Mocsok Móricz
Mocsok Móricz
-Zsuzsi-
-Zsuzsi-
timyce
timyce
laszliel
laszliel
Kedvenc együttesei :
AC/DC, Alvin és a mókusok, Billy Talent, Blitzkid, DragonForce, Infected Mushroom, Iron Mask, Kárpátia, Metallica, Misfits, Poison, Slipknot, Son Of Sam, SUM 41, System Of A Down, The Agonist, The Other, Turmion Kätilöt
Szeret :
Nos, néhány dolog, amiket kedvelek: A Hazámat! A bakancsomat:) A barátaimat:) A kiegészítőket úgy, mint: dögcédula, csukló pántok. A vámpírokat kifejezetten imádom! A vámpíros történeteket. A fantasy világot. A gépemet, mert ha nem lenne, nem tudnék szinte kommunikálni a távoli barátaimmal. A Pálinkát, Sört, Whiskyt és még sok mást:) A jó társaságot. A jó kocsmákat és partykat. A fegyvereket. Az animékből néhányat. És peresze nem utolsó sorban a Jó zenét:)!!!
Utál :
Néhány dolog, amit teljes szívemből gyűlölök: Az idegesítő embereket ki nem állhatom. Azt, hogyha meleg a söröm Azt, hogyha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy én eltervezem. Azt, hogyha nem tudok rendesen aludni pl: legurulok az ágyrol-.-’ Azt, hogyha az az ember, akivel társalgok, nem mondja el a Saját véleményét, hogyha kikérem. És még nagyon sok minden.
Magáról :
Először is büszkén jelentem ki. Én nem cigizek, nem drogozok, és alkoholizálni is csak társasággal szoktam akkor is határokat betartva!Számomra az ilyen drog a POGO!:) Nincs még egy olyan jó érzés a világon, hogy a kedvenc bandád van a színpadon te meg úgy „lökdösődsz” a 150 cm eres lánytól a 2meres jó széles srácok ellen hogy ordibálod a dalszöveget! Nos, nem tudok magamról sok mindent mondani. Szeretem a jó zenét! Ez határozza meg a napomnak a 80%át. Imádom a fantasy világot. Legfőképp a vámpírokat imádom. Nagyon sokvámpíros történetet olvastam. Imádom, az állatokat van is nekünk 1 kaméleonunk, 1 madárpókunk és egy Lajos nevezetű macskánk XD. A kutyánk jelenleg nincs meghalt (igen meghalt) fél éve:(. Szeretem a baseball és az amerikai focit. Chicago Bears drukker vagyok, van egy Brian Urlacher-es mezem is:). Szeretek elmélkedni azon, amit láttam ezért is tart nekem egy 2 órás filmet megnézni 4 óráig (itt persze nem az eszeveszett Hollywoodi gyilkolós értelmetlen filmeket értem.) A kedvenc filmem a Gattaca. Utálom a pláza picsákat és azokat, akik a barátodnak mondják magukat közben, hogyha kellenének ott hagynak a sz*rban. És igen én tudom, hogy számomra mi a különbség a haver és a barát között. Szertem még a pszichológiát is. Tanultam is 1 évig és érdekesnek tartom így figyelni az embereket, hogy már ilyen szemszögből is látom őket pl: mennyire befolyásolhatóak az emberek. És még nagyon sok dolog van, amit ide nem írtam le. Hogyha szimpatikus vagyok, vegyél fel nyúgodtan MSN re vagy dobj meg egy PÜ-vel. Szívesen ismerkedek emberekkel:).
We are surrounded by Vengeance and Ignorance. It ain t easy to be crazy!
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9808 4.9808  (52 db)
Rocker-index :4.9833 4.9833  (60 db)
Szesz-fogyasztás :4.9500 4.9500  (60 db)
Kockasági-mutató :4.9808 4.8983  (59 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (60 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:04

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat