Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Refurinn

Refurinn
Valódi név: Simon Ádám 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0007866
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Refurinn
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1990-07-11
Regisztráció dátuma: 2008.04.20. 15:25:18
Látogatások száma: 652
Utolsó bejelentkezés: 2016.02.29. 16:54:56
Hozzászólások: 130
Képek :
red_fox_beautiful DSC_0837 ^..^
Ismerősei :
SirHenryMorgan
SirHenryMorgan
Kedvenc együttesei :
Aetherius Obscuritas, Amon amarth, Ancient Tundra, Anti, Ákos, Bikini, Bornholm, BURZUM, Darkthrone, Death, Drudkh, Dusk, Fear Factory, Fehér Törvény, Fekete Sereg, Finntroll, Forest Silence, Heidevolk, Horde, Immortal, Inhuman Hate, Korpiklaani, Månegarm, Mayhem, Myrkgrav, Nightwish, Novembers Doom, Öröm, Paradise Lost, Paysage D`Hiver, Rammstein, Sargeist, Season`s End, Sirenia, Skendöd, Stahlgewitter, Storm, Tåke, Temnozor, The Moon and the Nightspirit, The Morningside, Titkolt Ellenállás, Triarii, Turulvér, Valhalla, Varg, Vádló Bitófák, Vérszerződés, Von Thronstahl, Vreid, Windir, Zarathustra
Szeret :
Szeretek sétálni, leginkább valami füves-fás helyen, ahol élvezhetem a természet szépségét. Szeretem a telet, amikor nincs +40 fok, a havat. A szép tájakat, naplementét. napfelkeltét, csillagos eget, teliholdat. Úgy általában a természetet - olyan értékeket testesít meg, amelyek ebből a jelenlegi "civilizáció"-ból hiányoznak. Fanatikus róka-imádó vagyok ^^. Szeretem Norvégiát, és a norvég nyelvet, meg a nyelveket általában. És igen, tanulok norvégul, immár pár éve. Szeretek enni.Sokat.Kollégista. Nem vagyok az a kimondott szeszkazán, de egy-egy sör jól esik. Szeretek olvasni, regényeket, verseket...balladákat, meséket. Némely sci-fi regényeket is, hiszen szórakoztatóirodalom is kell az életben :) . Szeretek érezni, átérezni dolgokat, elmerülni egy adott érzésben, legyen akár pozitív, akár negatív. Szeretem az európai, magyar kultúrát, hiszen ez az egy ami mégiscsak a mienk. Nyelveket tanulni is szeretek, talán ehhez van egy kevés érzékem (máshoz meg nincs, ilyen az élet ). Szeretem a történelmet, bár jó cinikussá tett. Szeretem, ha valaki nem közönséges, ha látom rajta hogy ebben a trágya világban is képes gondolkozni, és azt jóra is használja. Szeretem a Szépet a Jót és az Igazat , csak hogy konkrét legyek.
Utál :
A prolikat. Ebbe az embertípusba sokmindenki beletartozik ,szóval nem részletezném. Azt az irányt amerre nagyszerű globalista demokrata-polgári világunk halad. "Nem akarok olyan világban élni, ahol mi vagyunk az értelmiség." A nagyképű szájjártató embereket.
Magáról :
Ezer éve nem frissítettem a leírást. Ha valami érdekelne, üzenj nyugodtan, nem harapok.
"Suddenly...Life has new meaning..."
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (27 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (37 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (37 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (37 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (37 db)
Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat