Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Soulofeverything

Soulofeverything
Valódi név: Zellei Tímea 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0029620
Weboldal címe: http://kandeleigha.deviantart.com
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1990-08-19
Regisztráció dátuma: 2009.09.22. 14:52:33
Látogatások száma: 364
Utolsó bejelentkezés: 2013.09.09. 16:11:36
Hozzászólások: 670
Képek :
Punkfolk (16) Bandák (18) Egyéb csacskaságok (7) The Agonist (16) ~Hajnalpír~ (7) Maiiah Gótikus hastánc The Rose of Silence logó - felkérésre Manóóók ^^ KETTTÉNÉÉZLEEEK!! XD Like a bird by aphostol - deviantart.com Steam Punk Suli3 Suli2 Suli1 Ruhaterveim Íjászszilveszter2009 :D Ééés: XD! Mindenki asszi, én vok a képen, pedig szegénynek hiányzik az egyik keze xD :S Am+: szeretnék én így kinézni a kéztől eltekintve, hehe =) Lunebleu2 LuneBleu
Ismerősei :
Virágom Virágom
Virágom Virágom
Maahl
Maahl
Gabriel Limevillager
Gabriel Limevillager
Artie
Artie
KisCsaj :)
KisCsaj :)
Jetikompót
Jetikompót
uzuz
uzuz
Sullivan
Sullivan
Synerella
Synerella
vivkó
vivkó
cari
cari
-Holló-
-Holló-
Bloodthirst
Bloodthirst
Solinne
Solinne
Kedvenc együttesei :
Aeternum, Alhana, AlterDistrict, Bullet for my Valentine, Crucified Barbara, Dalriada, Eluveitie, Epica, Finntroll, Guns and Roses, Hammerfall, Hungarica, Lordi, Manson, Maximum the Hormone, Metallica, Miyavi, Mötley Crüe, Nightquest, Nightwish, Ossian, Sex Pistols, Sonata arctica, Subscribe, The Agonist, The Darkness, Within Temptation, Xandria
Szeret :
a KEDVESEM a legnagyobb kincsem a világon, ha épp van :)
aztán: MŰVÉSZETek minden mennyiségben: rajz, zene, irodalom, kicsit a tánc is, bár azt inkább csinálni szeretem, nézni nem annyira :)
a BARÁTAIMat, az állatokat, a rendes embereket.
a TERMÉSZETet.
a folk METÁLt.
a TISZTA, kék EGet pamacsos bárányfelhőkkel, a félelmes-rejtelmes SETÉT ERDŐKet, a REJTÉLYEKet, a MITOLÓGIÁKiákat, mindenfélét :)
DOBolni ^^ , KONCERTekre járni a HAVEROKkal ^^
és a HAZÁMat...
és: www.youtube.com/watch?v=l8oWxyqp88k&feature=related -> nemrossz =)
Utál :
Ha megismersz, megtudod. ;)
Magáról :
Egyszer régen, ősanyáink, ősapáink időin a sámánokat nagy becsben tartanák. Ők valának a falvak és törzsek védői, elüldözék a gonosz szellemeket, rontást hozának az ellenségre. Tisztelék őket hajdanán, mint a királyokat, mint ma embert nem szokás.
Születi ekkoriban egy leány, ki bíra a sámánok erejivel. Sok közül vala ő egy. Ezeket a lányokat megölék mielőtt betöltönék első esztendejük, hogy ne légyenek átokhozó boszorkák. Meg kellette ölniök, hogy bajt ne hozzon rájok, de az anya s apa nem bírák e terhet. Egy fagyos téli éjjelen, mikoron a megtevésre kényszerülének, egyedül hagyák el törzsük helyét, kimennek messze-messze, egyre távolabb, a hófödte rónákon túlra, hegyek rejtekébe, a bükkösök közzé. Nem állítá őket sem a fagy, sem a hóvihar. Olyan vala ez éjjel, mint mikor gyermekük megfogana, azonban százszorta vala létük ekkor minden melegségtől, mi a sátor mélyén, a tűz pattogása mellett hoza gyönyört és áldást. Egyedüli langyot az anya karja jelente a kisdednek, mely véde, védelmeze őtet, míg egy barlang bejáratához elérének.
Leülének ott, tüzet gyújtanak, várák, míg csöppjük elszenderüle, s ezer állat bőribe-szőribe bugyolálák, el ne végye a hideg apró szive dobbanását, s gyöngy-könnyek hullajtában elhagyák gyermekük.
A TE ŐRANGYALOD ;) - "The sadden urge to control our surroundings; Money and time now define the worth as we rise and we fall." Agonist
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :4.9529 4.9529  (85 db)
Rocker-index :4.9545 4.9545  (88 db)
Szesz-fogyasztás :4.9529 4.9529  (85 db)
Kockasági-mutató :4.9529 4.9286  (84 db)
Profil-minőség :4.9545 4.9545  (88 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:03

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat