Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Squeel

Squeel
Valódi név: Röncsi 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0048944
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Squeel
Születésnap: 1900-01-20
Regisztráció dátuma: 2011.04.12. 00:12:41
Látogatások száma: 1
Utolsó bejelentkezés: 2011.04.12. 00:14:14
Hozzászólások: 90
Képek :
szííínt. Fénykép0636 Fénykép0646
Kedvenc együttesei :
Aborted Fetus, After the Burial, All Shall Perish, All that Remains, Asking Alexandria, August Burns Red, BAR9, Beneath the Sky, Bleed the Sky, Blind Myself, Borgore, Cadaveres, Caliban, Carnifex, Chrispy, Cojones, Corporectomy, Extreme Noise Terror, I Declare War, I Killed the Prom Queen, Irate, Job For A Cowboy, Placebo, Salt The Wound, Suicide Silence, Terror, The Devil Wears Prada
Szeret :
Az egyszerű dolgokat leginkább. Az életemet, a benne résztvevő emberek nagy részét. A feketét, fehéret. A zenét, tetoválni/tetováltatni, tágítók. Elveszni a mindennapok szépségében. "Semmi sem szebb és semmi sem hasznosabb, az ember egész mulandó életében mint a könyvek olvasása." Miron Costin
Utál :
A humanoid társaim 80%át. És az Ő hülyeségeik következményeit. Ebbe nagyjából összefoglaltam mindent. Ja mégsem, nem szeretem még a barna színt. (:
Magáról :
Lassan már attól vagyok átlagon felüli, hogy átlagos vagyok..Nem társkeresés céljából regeltem ide... sőt asszem, nem igazán tudom, hogy miért is. :'D valószínűleg unatkozom . =/ Hajszínem mindig változó, szemem leginkább libafosbarnászöld, alkatom átlagos, magasságom majdnemhogy kicsi. Ugye, hogy ne folytassam mert halál unalmas?(:
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:06

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat