Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Starscream

Starscream
Valódi név: Tinyei Tivadar 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0044086
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Starscream
Lakhely: Balassagyarmat
Születésnap: 1994-10-02
Regisztráció dátuma: 2010.10.14. 20:21:18
Látogatások száma: 3
Utolsó bejelentkezés: 2012.11.06. 19:30:49
Hozzászólások: 1
Képek :
BLACK STAR (2)
Ismerősei :
Lamia
Lamia
Kedvenc együttesei :
SKILLET
Szeret :
INkÁBB UTÁLJANAK AZÉRT, AKI VAGYOK, MINT HOGY SZERESSENEK AZÉRT, AKI NEM. Kurt Cobain: A legszebb napom az volt, mikor a holnap sosem jött el. Még egy kortyot a piából Még egy slukkot a pipából Még egy falatot a kenyérből Még egy napot az élettől........................ Utáltam mindig az iskolát Elbassza az ember kiskorát!!!!! Nem érdekel senki!,Nem érdekel semmi!,Hagyattok élni ennyi!!! Az élet hasonlít a halálra: megtörténik mindenkivel, akár akarja, akár nem. Minden ember, aki csak él, gonosz. Hogy elhiggyék magukról, hogy ők bizony jók, azt kell valahogy elérniük, hogy más sokkal gonoszabb legyen náluk. Tedd, amit úgy érzel, tenned kell, Arra menj, amerre a szíved terel, Hisz időd oly` kevés, Légy hát a magad ura, míg élsz. "Mindenhonnan elkések. Mindig is azt akartam, hogy a végrendeletembe foglalják bele, hogy ha meghalok, a koporsó késsen másfél órát és arannyal legyen az oldalára írva, hogy 'Bocs a késésért!'" Én leszarom ki mit gondol rólam,nem azért jöttem erre a világra hogy mások hülyeségeit hallgassam..... SKILLET!!!!!! Énekelni( igen hát persze hogy skilletet) :D
Utál :
Ha valaki olyan zenére veri a nyálát amiben semmi müvészet és tehetség nincs....(disco,techtonic meg ilyen ótvar tuc tuc zenék) -kétszinű emberek -Nem bírom a képmutató embereket, és azt sem ha valakit a külseje alapján ítélnek meg.
Magáról :
Hát átlagosnak nem mondanám magam, vörös-fekete haj, egy két tetkó is van már rajtam,piercing,zenei izlésem a rockon belül elég vegyes( numetal,deathcore,trash,hard,melodic metal,industrial) Kurt Cobain:A szavak korántsem olyan fontosak, mint a zenéből, különösen az élő zenéből sugárzó energia. A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek! Az alkohol az ember ellensége, de aki az ellenség elől elfut, a gyáva.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (6 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (9 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (9 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (9 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (9 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:05

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat