Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Viperfish

Viperfish
Rockerek.hu azonosító-szám: 0070709
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Viperfish
Lakhely: Budapest
Születésnap: 1998-05-09
Regisztráció dátuma: 2016.08.08. 01:00:45
Látogatások száma: 40
Utolsó bejelentkezés: 2020.10.18. 13:31:49
Hozzászólások: 29
Képek :
... ... ... ... ... - poszt-apokaliptikus hangulat -
Szeret :
Természetet, élővilágot, ízeltlábúakat
Vizet, vízcsobogást, patakokat, esőket
Egyedüllét, csend, sötét ( esetleg csend helyett jó ha van némi atmoszférikus black metál )
Pogány kultúrákat és elképzeléseket ( bár magam nem követek semmiféle vallást vagy eszmét... egyedül talán a nihilizmust
Elvontabb filmeket, drámákat
Melankolikus, depresszív, és egyben szép történeteket / művészeti alkotásokat.
Cyberpunk, Steampunk, és más disztópikus témavilágokat.
Az olyan elgondolkodtatóbb számítógépes játékokat mint: Amnesia, SOMA, Bioshock, Planescape Torment


Zenei műfajok:

Főleg Black Metal, Dark Cabaret, Dark Wave, és Industrial, de bármilyen olyan zenét meghallgatod ami átad valami érzést. ( kivéve ha ez az érzés az undor amit az ilyen modern pop és egyéb hasonló szennyek hoznak elő )
Utál :
Az emberek nagy részét, konformistákat, a természettől túlságosan eltávolodott és azt visszataszítónak tartó visszataszító humanoidokat.
Monoteizmus, Kapitalizmus, és túlzott Materializmus
" Normális " szót.
Magáról :

Ha valaki azt mondja, hogy szereti a természetet de közben kiderül, hogy utálja a rovarokat és vagy egyéb ízeltlábúakat akkor az a természetszeretetével kapcsolatban hazudik.

Régebben sikerült valamennyi érdekesebb személyt megismernem még a neten keresztül, szóval időnként még körülnézek ezen az oldalon annak a reményében, hogy ez esetleg ismét is sikerül.
...szóval nem azért vagyok itt, hogy valami felesleges hanyatló párkapcsolatot keressek és nem is a primitív nemi vágy hajt. Inkább csak ismerkedni és ezáltal esetleg új tapasztalatokat szerezni szeretnék.

Tudom ide kéne még pár információ magamról, hogy esetleg szimpatikusabbnak tűnjek... de aztán a személyleírás olvasója többnyire úgy is hozzáad mindenféle saját elképzeléseket is a rólam alkotott képhez majd ha találkozásra kerül a sor lehet túlságosan is valami másra számított és legrosszabb esetben otthagy valami mondvacsinált indokkal ( igen, ilyen már történt ) ... természetesen ezeken a helyzeteken az sem fog javítani ha nem adok magamról részletes személyleírást, de mivel máshogy látják az emberek magukat mint mások ( beleértve a hozzájuk közelállókat is ), ha magam írom nem biztos, hogy teljesen " hiteles lenne
...hogy azért valamit mégis írjak személyemről.. igazából eléggé változó tud lenni, hogy milyen képet is mutatok magamról... időnként egész nap egy teljesen életunt pár szavas mondatokban beszélő sétáló hulla vagyok, néhány alkalommal sikerül egy egészen értelmesen és választékosan fogalmazó mélyen elfilozofálgató alakká változnom, viszont a legtöbben inkább egy elmebeteg cinikus bizarr humorvilággal rendelkező fura lényként emlékezhetnek rám. ( bár akadnak akik a cinikusságom miatt azt hiszik, hogy egoista / arrogáns vagyok )
...hogy milyen hangulatom lesz ami alapján végül viselkedni fogok azt még én magam sem tudhatom.

...ritkán írok rá bárkire ezen a weboldalon
...mivel úgy tapasztaltam, hogy itt a legtöbben valamiért képtelenek válaszolni
...szóval többnyire csak azért jövök fel, hogy megnézzem jött e üzenetem---
Viperfish / Viperahal egy mélytengeri halféle egy lény ami a teljes sötétségben élve nem igazán lát életében napfényt és a többi mélytengeri halhoz hasonlóan szintén olyan külsővel áldotta meg az evolúció mintha valamiféle démonfattyú lenne a tengerek alvilágában. Nem szoktak így nevezni személyesen viszont neten mindenhol ezen a néven vagyok megtalálható és ha lehetne címerem akkor ezt az állatot még arra is rávarratnám. ( mármint egy ábrázolást róla nem pedig egy halott példányt )

...a világszemléletem " szélsőségesen " nihilisztikus, szóval aki hisz a " jóban " vagy az " emberiességben " azzal nem fogunk túlságosan egyetérteni.

...az utóbbi időben jellemző rám egyfajta fokozódó kiábrándulás és cinikusság minden létező felé miközben egyre több minden kezd teljesen érdektelenné vagy komolyan
megkérdőjelezetté válni számomra ...ezek között számos olyan dolog ami valaha sokat jelentett nekem ... ennek következtében gondolatvilágomban el van uralkodva a káosz, az identitásom pedig igen kérdéses... ezáltal a leírásom is.
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :2.0000 2.0000  (4 db)
Rocker-index :2.0000 2.0000  (4 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (1 db)
Kockasági-mutató :2.0000 5.0000  (1 db)
Profil-minőség :2.0000 2.0000  (4 db)
Hozzászólások :
Broki
Broki
2017.09.29. 01:38:53
 

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat