Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

Zorallinka

Zorallinka
Valódi név: Vera 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0018067
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/Zorallinka
Születésnap: 1991-09-13
Regisztráció dátuma: 2008.12.30. 16:30:30
Látogatások száma: 64
Utolsó bejelentkezés: 2009.11.07. 14:49:24
Hozzászólások: 43
Képek :
A kezdetek kezdetén...még csak 3an, és régi névvel... A gondolkodó... A zenekar... Mondhatjuk, hogy vigyen el az ördög...tavalyi   XD Ez a közelmúltban készült... Itt még hosszú hajjal...a dobolást még csinálom:)
Kedvenc együttesei :
Depresszió, Echo of Dalriada, Junkies, Pokolgép, Three Days Grace, Zorall
Szeret :
Hogy mit szeretek???? Sok ilyen dolog van. Szeretem a naplementét,a szelet.az eső utáni illatot... Szeretem a Hubertust és a Jégert:) Az ouzot,a sört, a vadászt... Az embereket akik jók, vagy hülyék, mint én. A zenét mindennél jobban szeretem...mind hallgatni, mind művelni. A Zorallt egyenesen imádom a Depresszióval és a Junkiessal együtt, de tulajdonképpen sokmindent meghallgatok bizonyos kategóriákon belül. Szeretem az irodalmat, a Harry Pottert a fizikát...Arany János balladáit, és Petőfi verseit is. Szeretem az eperlevet és az epret sok cukorral...a túróstésztát, a salátákat. Szeretem, ha szeretnek, ha kedvesek velem az emberek, és szeretek én is kedves lenni. Szeretem, ha bíznak bennem, és szeretek bízni. Más nemnagyon jut most eszembe...
Utál :
Utálom Nótár Maryt az összes hülyéjével együtt. Bódi Guszti sem tartozik a kedvenceim közé, talán érthető. Nem szeretem a matekot és a törit sem annyira, és a kortás zenét sem. Nem szeretem a vodkát, sem naranccsal, sem sehogy. Nem szeretem a szilvát sem, és a buta embereket, akik azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ...szolfézsra járni sem szeretek annyira. Nem szeretem a kólát sem a buborékmentes ásványvizet...és a húsokért sem rajongok, de azért megeszem..Nem szeretem ha irigységből blamálnak, a bunkó és flegma embereket sem szeretem. Nem szeretem ha bántanak valakit ok nélkül, csak azért, mert aki bánt,azt hi szi, hogy ő Valaki, és megtehet bármit. És nem szeretem ha szabályoznak, fenyegetnek....
Magáról :
Ide mit lehet írni? Mindenki másmilyennek lát, senkit nem szerethet mindenki. Van aki beképzeltnek, vagy éppen hülyének gondol, csak mert nem úgy gondolkodom, öltözködöm, és viselkedek, mint ő. Volt biológiatanárom szerint nagyon reálisan gondolkodom, de emellett gyerek is vagyok még amennyire kell...vagy talán jobban is. a legtöbbször vidám vagyok és felszabadult, de mindenkinek vannak hullámvölgyei, még nekem is. Ilyenkor menekülj, mert a rosszkedvem ragadós, és képes vagyok mindenkit lelombozni magam körül, de szerencsére ez ritkább. Több, mint egy éve van egy zenekarunk, mely nagyon sok viszontagságon ment át, de mostmár helyreállt a rend, és mindenki megatlálta a helyét. Ebben a zenekarban dobolok és énekelek, mellesleg zeneiskolában is tanulok dobolni. Más nem jut eszembe.
^Zorallinka^
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (16 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (16 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (15 db)
Kockasági-mutató :5.0000 5.0000  (15 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (16 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:01

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat