Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Lowland Fest 2024

XXX. Rockmaraton

S8 Underground Club

[Tovább...]
Aerodrome Fesztivál – Rob Zombie és a Megadeth Budapesten! (2014.06.14.) \

Aerodrome Fesztivál – Rob Zombie és a Megadeth Budapesten! (2014.06.14.)Megszületésekor az osztrák Rock am Ringként emlegetett Aerodrome olyan hatalmas neveket volt képes az országba csábítani, mint a Red Hot Chili Peppers, a Motörhead vagy a Metallica. Ezért is szolgált hatalmas örömmel, amikor 2013-ban kihirdették, hogy (immáron a cseh fővárosban, Prágában) a System of a Down, a NOFX és a KillswithEngage vezényletével újra életre hívják az eseményt, amely 2014-ben hazánkig is elér: június 16-án ugyanis a Budapest Park színpadán fog játszani Rob Zombie és a Megadeth az első hazai Aerodrome Fesztiválon. A saját nemében egyedülálló rendezvényre ráadásul a szervezők hamarosan még egy fellépőt bejelentenek.


Rob Zombie neve korántsem számít újnak a metál rajongók körében, a Robert BartlehCummings néven anyakönyvezett, 1965-ös születésű zenész ugyanis már a 80-as évek óta aktív szereplője a nemzetközi rockéletnek. Hajdani bandája, az igen széles elismerésnek örvendő White Zombie egészen 1997-ig nyomta a zajos, modern heavy metált, négy elsöprő sikerű, összességében milliós példányszámot produkáló albumot megjelentetve - a csapat énekesének csillaga azonban még a feloszlást követően sem áldozott le. Rob ugyanis színészként, illetve horrorfilm-rendezőként is hírnevet szerzett magának, szólóelőadóként pedig még ezeknél is nagyobb csúcsokat volt képes meghódítani. Eddigi öt önálló lemezén ugyanis páratlanul fuzionálta a glam-, a sokk- és az indusztriális-rock világát, olyan nagyságok életművének szolgálva egyenes ági leszármazottal, mint Alice Cooper vagy Marilyn Manson. És mivel a teljes zenekarral megtámogatott Rob Zombie-show sajátos horror elemeiről és döbbenetes energiájáról híres, a Budapest Park közönségének is egészen biztosan leesik majd az álla az amerikai zenész produkciójától, akinek legutóbbi munkája 2013-ban jelent meg VenomousRatRegenerationVendor címmel.
Remélhetőleg hasonló reakciókat vált majd ki a hallgatókból atöbb évtizedes múltra visszatekintőDaveMustaine-vezetteMegadeth. A Los Angeles-i formáció annak idején a neves énekes-gitáros és basszista barátja, DavidEllefson szövetségeként jött létre nem sokkal az után, hogy Mustaine kilépett előző zenekara, a Metallica kötelékei közül. És noha korábbi zenekara a későbbiekben példátlan sikereket ért el, a halálos erejű Megadeth is egyenrangú partnerként vonult be a fémzene 80-as évekbeli forradalmasítói közé.Mustaine zenekara pályafutása alatt végig kimagasló teljesítményt nyújtott: a Megadeth ugyanis összesen több mint 50 millió lemezt adott el világszerte, számos Grammy-jelöléssel büszkélkedhet, és olyan történelmi jelentőségű stúdióalbumokat termelt ki magából, mint aPeaceSells… butWho’s Buying? vagy a CountdownToExtinction. És noha egy sérülés következtében a zenekar kénytelen volt beiktatni egy kétéves szünetet, 2004 óta jobb formában van, mint valaha: kitűnően bizonyítja ezt, hogy 2013-as SuperCollider című albumuk a legmagasabb amerikai listás helyezését érte el az 1994-es Youthanasia óta. Ez pedig azt is jelenti, hogy egy ereje teljében lévő zenekar előadásának lehetünk majd szemtanúi hamarosan a Budapest Park színpadán.

Web: http://www.aerodrome.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/aerodromefestivalhungary
Jegyek: http://goo.gl/FMJ0F7

AngelSz - 2013-12-19 (16:51)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4859)
2.Metallica (4820)
3.Ossian (3899)
4.Depresszió (3649)
5.Pokolgép (3644)
6.Nightwish (3591)
7.Kárpátia (3405)
8.Iron Maiden (3391)
9.Road (3302)
10.Rammstein (3267)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat