Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

aroon

aroon
Valódi név: Bea 
Rockerek.hu azonosító-szám: 0008748
MSN cím: 
Weboldal címe: http://rockerek.hu/aroon
Lakhely: Mór
Születésnap: 1987-10-18
Regisztráció dátuma: 2008.05.17. 10:39:19
Látogatások száma: 94
Utolsó bejelentkezés: 2012.01.30. 21:37:35
Hozzászólások: 76
Képek :
SDC16561 Meditáljunk csak...:) No para:D Kocsiban bambulva:) Egy sörözős estén Szeretem az egyéniségeket:D crazy bitch köldökékszerem user_walp Scarlett Szilvi+Matyi+? HÁtsó,öhhh...hátulsó nézet:D Mocsiiii:D/Mocsok+édes mint csoki=Mocsoládé,cicám/ Csapdát állított,és most lesi a prédát:D Ne magyarázz,kisöcsi:D Nem rágom,imádom;) Kowával:) Zsolt és Erika a kísérő 2006-os találkozón Motoros találkozónkon Huncut mosoly:D színváltós haj?:O Szentivánéji tűzgyújtás/boszit a máglyára?:D/ its a beautiful day ^^/horgászat,2008,hajnal.../ Egy példány is idegesítő belőlem,hát még így:P DSC01308 Mariettával közös portré Itt is itt a kereszt a nyakamban:) Kiöltözve/ritka rövid szoknyás pillanat:D/ Fuvola lennék,szádhoz tapadnék.... Nem vagyok agresszív,ááá dehogy:P Horgászat Hmmm...még egy huncut mosoly;)
Szeret :
A zene minden érzésemet kifejezi.Az adott hangulathoz választok....s mivel fuvolázom,a komoly zene is szerepel a palettámon. De mindennapjaim a goth metal,dark metal és rock jegyeiben tellnek. *zene*keresztek*motorozás*német*gothica* *szenvedély* Neeeeeeeem megyek bele minden apró-cseprő kisdologba,szeretek élni,szeretem a veszélyt,szeretem teljesíteni a magam elé kitűzött célokat,és ÉLNI ÉLNI ÉLNI:)
Utál :
Ha hülyének néznek,ha igazsságtalanul elitélnek és elkönyvelnek az életvitelem miatt.Sok a felszínes ember.... Nem kell túldramatica,nem kell skatulya,nem matek órán vagyunk,itten eme elv nem műkszik:DMeg kell ismerni,tapasztalni mindent és mindenkit,élni a lehetőségekkel,és nem elszalasztani azokat a bizonyos pillanatokat,mert sok időnk nincs,és soha nem lehet tudni,kitől mikor és miért szakít el a Sors.Még ha vmit utálunk is,csak a fejlődésünket szolgálja/de azé' csípi a piciny szemem a Keno rózsaszín csudafigurája:D/Szóval ha vki nem tud,és nem akar fejlődni,és igenis szeretni az embereket,eleve el van temetve/nem csak nálam/
Magáról :
Egyszer már jártam itt, És láttam ezt az arcot; Egyszer már átéltem ezt a kínt, Megvívtam ugyanezt a harcot. Egyszer már hallottam ezt a hangot, Ott csengett fülemben; Egyszer már rémületben tartott, És most is él lelkemben. Egyszer már minden bűnt megbántam, De ma is vétkezem; Egyszer már békét találtam, Szívem most mégis védtelen. Egyszer már elmúlt a fájdalom, De a jelenben újra testet ölt; Egyszer már elcsitult az ártalom, S most szívembe szúrja a tőrt. Egyszer, Talán egy másik életben; Egyszer, Lehet, egy idegen testben; Egyszer egy hűvös hajnalon, Már megtörtént minden, Emlékszem, tudom, Nem csak álmodom... Történetek:Úgy szép az élet,ha zajlik,legyen az bármi:) Pl:Motoron ültem,és egy bizonyos sebességet elhagyva úgy döntött a felsőm,h felvágódik.Hát persze,h nem volt rajtam melltartó!:D Szereztem egy jó (vagy inkább rossz) napot a szembejövőknek.... :P A szilveszteri tüzijáték után már nagyon "kellett volna" könnyíteni magamon(sok pezsgő+sör),és hát mit tehettem volna,elvonultam egy ház mögé...Hát persze hogy akkor jött haza az ottlakó család is.Guggolva csak mosolyogni tudtam kínomban....A kisfú megszólalt:Apa,muszály nekünk erre mennünk?-Mire az apa:Ne nézz oda....-Én meg:Hát,boldog újévet!....Szégyeltem ám magam.... Ezeregy napi kaland,baki,és csoda a felhozatal,de hát pillanatonként nem lehet irogatni,no:)
A felhők felett mindig kék az ég;)
Szavazatok :
Hálózsák-kompatibilitás :5.0000 5.0000  (63 db)
Rocker-index :5.0000 5.0000  (62 db)
Szesz-fogyasztás :5.0000 5.0000  (60 db)
Kockasági-mutató :5.0000 4.9831  (59 db)
Profil-minőség :5.0000 5.0000  (62 db)
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat