Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish

bittersweet

bittersweet
Rockerek.hu azonosító-szám: 0013618
Weboldal címe: http://rockerek.hu/bittersweet
Születésnap: 1990-10-12
Regisztráció dátuma: 2008.09.18. 07:49:46
Látogatások száma: 8
Utolsó bejelentkezés: 2009.03.16. 10:40:07
Hozzászólások: 4
Képek :
hollo1 heartagram2 lángszív
Szeret :
Szeretem az igényes rockzenét és azt ha valaki felfogja, hogy mi a különbség a gépzene és a között, hogy valaki vér, verejték és rengeteg gyakorlás árán szenvedéllyel megtanul valamilyen hangszeren játszani, és ha megtanult, utána szívvel-lélekkel elő is adja azt.
Utál :
Ki NEM állhatom az IGAZSÁGTALANSÁGOT, a HAZUG embereket, és ha valaki felszínesen ítél meg másokat. Továbbá utálom ha valakit beskatulyáznak, mert szerintem mindenki megérdemel egy esélyt és azt, hogy valamennyire szerencsés legyen az életben...
Magáról :
Ha jellemezni kéne magam, akkor talán úgy írnám le, hogy én egy fákat ölelő, bolygóvégő, ökoharcos vagyok, aki kiáll az igazáért. És persze mindenek előtt IMÁDOM a rock zenét!!! Akár szomorú vagyok, akár boldog!
Hozzászólások :
Rockerekhu
Rockerekhu
2013.12.13. 15:49:00

-Kedves portáltársak! Jól tudjuk, hogy sok, sok, sok, nagyon sok az Akelás itt a Rockerek.hu-n? Ha igen, akkor van egy jó hírünk számotokra! A tavalyi után, ezt az évet is a fővárosi Zúzda Rock Kert színpadán búcsúztatja az Akela! Vendégként, a 10. születésnapját nemrégiben egy hatalmas fesztivállal ünneplő Alcohol zenekar, az egyre magasabbra törő igazi mocskos rock'n'rollban utazó Redlight Slipper és még pár nagyszerű banda lép fel! Az elővételi jegyár tavaly óta kemény egy forinttal nőt 2014 Ft-ra, melyet a Ticket Expressz hálózatában vásárolhattok meg. A helyszínen 2500 Ft lesz a beugró, mely virslit és VBK-t is magába foglal! Ha nem szeretnétek jegyre költeni akkor ott a lehetőség ingyen hozzájutni a facebook-os nyereményjátékon! Farkasok! Gyülekező!

https://www.facebook.com/events/594305207272591/
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/ii-farkasok-szilvesztere/

Rockerek.hu

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!

metalindex


Valid HTML 4.0 Valid CSS


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat