Hírek Tagok Chat Fórum Képtár Cikkek Koncertek Zenekarok BejelentkezésrssMagyarEnglish
Plakátok : \
Éhenkórászok Live Stream

Fekete Zaj

Rockmaraton 2021

Hegyalja Rock Tábor

[Tovább...]
Dope D.O.D. – Corvintető (2014.012.13.) \

Dope D.O.D. – Corvintető (2014.012.13.)Ugyan a csótány nem épp az ember legjobb barátja, a holland Dope D.O.D. mégis ezt a címet adta második stúdióalbumának. Többek közt ez is remekül példázza a hiphop formáció habitusát, hogy bírják a különcséget, hogy szeretnek rendszerint az árral szembe menni, hogy nem érdeklik őket sem a trendek, sem a szabályok. A csapat zenéje az elmúlt években rengeteget fejlődött, és egyre több drum n bass és dubstep elemet építettek produkciójukba úgy, hogy a zene központi eleme mégis a hiphop maradt. A három MC (Skits Vicious, Dopey Rotten, Jay Reaper) és DJ-jük (Dr. Diggles) tavaly több mint 115 alkalommal lépett színpadra 17 különböző országban – köztük a Sziget Fesztivál A38 színpadán is fergeteges bulit csaptak. Most pedig 2014. február 13-án a Corvintetőn újra fellépnek.

Amerikai turnéjuk pedig akkora sikert aratott, hogy a híres Duck Down Records is felfedezte magának a srácokat, és gyorsan le is szerződtette őket. A fiúk pedig a turné alatt szerzett rengeteg élményt és tapasztalatot felhasználva amint hazaértek, nekiláttak az új album munkálatainak, amelynek produceri munkálatait olyan nevek végezték, mint Peter Songolo, aki már korábban is segítette a srácok útját, ChuBeats és Maztek, a feltörekvő tehetségek, illetve Nightwatch (Noisa) és Bong Ra. Ezen kívül számos tehetséges művész (például az Onyx, Roofless és Redman) járult hozzá az albumhoz, amelyről Skits Vicious a következőképp nyilatkozik: „Az összes vendégünk hatalmas inspirációt nyújtott a dalokhoz. A turné alatt rengeteg legendával állhattunk egy színpadra, akiket lenyűgözött, hogy mi bizony kirúgjuk a ház oldalát, ha arról van szó. Bolondok lettünk volna, ha nem kérdezzük meg, nincs-e kedvük beszállni!”

A kitartó munka pedig meghozta gyümölcsét, és a különböző szerződésekkel elérték, hogy új albumuk egy nagyobb platformon jelenhessen meg, ezzel sokkal több emberhez eljuttatva zenéjüket, amelyről azt mondják: „A csótány az egyetlen élőlény, ami egy nukleáris katasztrófát is képes túlélni. Az albumunk egyszer klasszikus lesz, és a zenénk is túl fog élni bármit, azt garantáljuk.”

Facebook: http://www.facebook.com/dopedoddopedod
Twitter: http://twitter.com/dopedod
Web: http://www.dopedod.com
Videók: http://dopedod.com/videos/

Event: http://www.facebook.com/events/258953610928699/
Jegyárak: 2500 / 2900 HUF

Szapy - 2013-12-29 (18:08)

Hozzászólások :
Nincs hozzászólás.

Hozzászólok :
Hozzászoláshoz belépés szükséges, ha nem vagy még tag, akkor regisztrálj!
Üdvözöllek, vendég \
Felhasználónév

Jelszó

Jegyezd meg
Rejtett mód
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Partnerek : \
metalindex

Get Adobe Flash player

Crazy Mama

rockmaraton

hammer

Keresés \

 Tagok kedvenc együttesei \
1.Tankcsapda (4876)
2.Metallica (4833)
3.Ossian (3915)
4.Depresszió (3669)
5.Pokolgép (3656)
6.Nightwish (3598)
7.Kárpátia (3422)
8.Iron Maiden (3411)
9.Road (3312)
10.Rammstein (3274)
[Tovább...]

metalindex


Impresszum - Szabályzat - Médiaajánlat